Microsoft androidi ve ios u bombaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defterdarr

Üye
suan sadece apple ve samsung yarisiyo zaten bu bir gercek anlasilan wp ler basariya ulasmamis pek neov yi ilk ciktigi zamandan beri kullaniyorum daha virus yemedim ve play storeun suanki hali mukemmek hem icerigi hemde telefondaki play store uygulamasi

acuxx

acuxx

Üye
suan sadece apple ve samsung yarisiyo zaten bu bir gercek anlasilan wp ler basariya ulasmamis pek neov yi ilk ciktigi zamandan beri kullaniyorum daha virus yemedim ve play storeun suanki hali mukemmek hem icerigi hemde telefondaki play store uygulamasi

Wp ler başarıya ulaşamamış derken neye dayanarak dedin ki ?

defterdarr

Üye
Hedeflenen seylere ulasamamis belli baska firmalara durup dururken niye camur atsin

defterdarr

Üye

Belki o da onun politikasıdır.

Yok oyle bi dunya futboldan ornek veriyim basarili kuluplerin baskanlarinin adini bile bilmiuoruz ana sorunlu kuluplerde surekli baskanlar ortada. Simdi samsungda androidde isler cok iyi gidiyo adamlar aciklama yapmaya bile gerek duymuyo urettikleri cihazlar konusuyo onlarin yerine

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Yok oyle bi dunya futboldan ornek veriyim basarili kuluplerin baskanlarinin adini bile bilmiuoruz ana sorunlu kuluplerde surekli baskanlar ortada. Simdi samsungda androidde isler cok iyi gidiyo adamlar aciklama yapmaya bile gerek duymuyo urettikleri cihazlar konusuyo onlarin yerine

samsung un eski adı geçmeyen günler dönmesi yakın buraya yazıyorum önce kaliteli malzeme kullanmayı öğrensinler

- - - Eklendi - - -

samsung un eski adı geçmeyen günler dönmesi yakın buraya yazıyorum önce kaliteli malzeme kullanmayı öğrensinler

defterdarr

Üye
samsungun o malzemeyi kullanmasi sar degeriyle ilgili sony nokia kafamiza veriyo kanseri

esokmen

esokmen

Üye
Wp8 bir harika

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Belki onlara laf atıp gizli birşeyler çeviriyor bunu kimse bilemez ve koskoca Microsoft ne yaptığını bizden iyi bilir.

Black-killing

Black-killing

Üye
samsungun o malzemeyi kullanmasi sar degeriyle ilgili sony nokia kafamiza veriyo kanseri

Nokia Sony kanser yapıyorsa Iphoneler direk öldürür o zaman :D bide o ilişkiyi kuramadım malzeme kalitesinin düşük olmasıyla kanser yapma olasılığının düşmesine hala mantık kuramadım yardımcı olur musun ?

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi

ne alaka sı var şimdi lumia 920 sar düşük,68 ne oldu yani kaliteli ve düşük sar samsung sadece yapar önem vermez

- - - Eklendi - - -

Nokia Sony kanser yapıyorsa Iphoneler direk öldürür o zaman :D bide o ilişkiyi kuramadım malzeme kalitesinin düşük olmasıyla kanser yapma olasılığının düşmesine hala mantık kuramadım yardımcı olur musun ?

samsung babasının markası sanki savunma yapmak için öyle yazdı evet doğru ya doğru nokia kaliteye önem veriyor diyemedi

defterdarr

Üye
Bu konuda bilginiz yoksa kendinizi rezil etmeyin

Uruloki

Uruloki

Üye
Ne wp8 miş arkadaş

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zengin'in Parası Züğürt'ün Çenesini Yorar...

Black-killing

Black-killing

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt