Microsoft androidi ve ios u bombaldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft androidi ve ios u bombaldı
Steve Ballmer Android ve iOS'u Bombaladı Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, yaptığı
röportajda Android ve iOS hakkında önemli
açıklamalarda bulundu. Android için yaptığı
"kontrol edilemez" tanımı dikkat çekiciydi. 15/11/2012 09:53 Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, Reid Hoffman ile yaptığı röportajda Android ve Apple için pek de hoş olmayan açıklamalarda bulundu. Android hakkında konuşan Ballmer, işletim sistemini "vahşi", "kontrol edilemez" ve "zararlı yazılımlara karşı korumasız" olarak tanımladı. Konu Apple firmasına geldiğinde ise "fazla kontrollü" ve "gereksiz pahalı" tanımlamalarını yapan Ballmer, kendi işletim sistemlerini övmekten de çekinmedi. Windows 8, Windows Phone 8 ve Surface hakkında konuşan Ballmer, bu üçlünün tamamen doğru hamleler sonucu ortaya çıktığını ve Apple ya da Android'in yapmadığını yaparak, geliştiricilerle sürekli kontakt halinde olmalarının bunda önemli katkısı olduğunu belirtti.

BEN ŞUNU ÇIKARDIM BU SEFER WP8 ÇOK GELİŞECEK
HABER YORUMLARINDA ÇOĞU KONUŞMAYI BİR YANDAN DOĞRU BULDU

Placebo-

Placebo-

Üye
Fazla kontrollü mu? Ya la wp8'in her yerinden güvenlik duvarı fışkırıyor. :D

acuxx

acuxx

Üye
wp piyasayı yıkmaya geliyo

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu wp8 çok can yakacak:)

PriZm

PriZm

Üye
Steve Ballmer çok biliyor.anca ortalığı gerer.farklı marka kullanıcıların arasında polemik çıkartır.(forumda örneği çok Android vs iOS vs Symbian vs Wp) vsvs..

• Beğen
Tepkiler: pRime., Never_Back_Down ve 61semih
Sarangni

Sarangni

Üye
Android güzel kılanda sınırsız kullanıcı deneyimi - kontrolsüzlük değilmi zaten. Android bu özellik olmasaydı şahsen kullanmazdım.

Windows Phone güzel görünüyor ama yeni telefonlar ve model çeşitliğinin gelmesi gerek.

• Beğen
Tepkiler: 61semih
MertcaN9

MertcaN9

Üye
evet mağzadan tehlike saçıyor haberini duyduğum tek işletim sistemidir android e çok hava atmanın zararları o kadar gereksiz şey var ki sistem çok korumasız :kop:

phasan

phasan

Üye
61semih

61semih

Üye
tey allahım ya.

sırf gündemden düşmemek için yapılan sözler.
fanlarını gaza getirip diğer işletim sistemlerini kullananların gözünde küçülen laflar.
bunları bilmeyen yok zaten sen ilk önce ios ve android ile yarışır duruma gel ondan sonra iddalı açıklamalarda bulun.
apple yöneticilerinin iticiliğini çok fazla benimsememeleri lazım.

onlar tü kaka en iyisini biz yaparız diğer ürünleri tercih edenler yanlış yapıyordan çok kendi artılarından bahsetsinler

samsungta yaptı bunu apple kullanıclarını koyun olarak göstererek..

gerek yok ve çok itici

- - - Eklendi - - -

ek olarak android güvensiz deniliyor ama çevremde bundan etkileneni hiç görmedim.

• Beğen
Tepkiler: emreilhans ve alaStar
PriZm

PriZm

Üye
tey allahım ya.

fanlarını gaza getirip diğer işletim sistemlerini kullananların gözünde küçülen laflar.
bunları bilmeyen yok zaten sen ilk önce ios ve android ile yarışır duruma gel ondan sonra iddalı açıklamalarda bulun.

onlar tü kaka en iyisini biz yaparız diğer ürünleri tercih edenler yanlış yapıyordan çok kendi artılarından bahsetsinler

gerek yok ve çok itici
Çok Haklısın :):oke:

phasan

phasan

Üye
tey allahım ya.

gerek yok ve çok itici

- - - Eklendi - - -

ek olarak android güvensiz deniliyor ama çevremde bundan etkileneni hiç görmedim.
haklisin

PriZm

PriZm

Üye

banada hiç virüslü uygulama denk gelmedi.ve marketten şu ana kadar 1000 den fazla uygulama indirmişimdir.1 tane bile denk gelmediği için buna "abartma" diyorum.

MrExpert

MrExpert

Üye
Kendilerini övmicekte napıcaktı :)

phasan

phasan

Üye

banada hiç virüslü uygulama denk gelmedi.ve marketten şu ana kadar 1000 den fazla uygulama indirmişimdir.1 tane bile denk gelmediği için buna "abartma" diyorum.
Marketlerde vuruslu uygulama olmaz zaten olursa itibar kaybeder

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Haber için :tşk:

PriZm

PriZm

Üye
Marketlerde vuruslu uygulama olmaz zaten olursa itibar kaybeder
"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.

2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

"Sözde" Play Store virüs kaynıyor.

2 yıldır ilk Android telefonum olan SGS'i kullanıyorum.1000 den fazla uygulama indirdim.1 tane bile virüslü denk gelmedi.
bu kadar tesadüf fazla bence.

Kim ne derse en iyisi Ovi. Bakkal gibi :ehe Zaten hiç uygulama yok destek çekildi bari uygulamaları bedava yapın şahsen 2 ya da 3 kere girdim deneme amaçlı Ama bu kadar da olmaz ki duvar kağıtları bile Parayla Yatacak yeri yok bu Ovi'nin. :ehe

Sarangni

Sarangni

Üye
Thread closed as requested by the OP.

Cihazi çöken bir kişi bile görmedim. :D

Bu kadar güvenliksiz olsa onca insan bankacılıktan tutunda bir çok işini bu cihazlar üstünden yapmaz.

Herkesin bir tarzı var. Kimsi İOS kullanır kimisi AOS kimisi de WP8 bunlar zevkler ve renkler meselesi.

Bir CEO yakışmayacak bir hareket.

61semih

61semih

Üye

aynen

bende uygulama çok indiririm 4.1.2 yüklemeden önce 200 e yakın uygulama vardı yanlış hatırlamıyorsam(sistem uygulamaları hariç)

yükleyip sildiklerimde var çok daha fazla sayıda

çevremdeki herkezde android kullanıyor onlardanda duymadım bir virüslü sıkıntı yaratan bir durum.

kusur arayan buluyor kısacası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt