alasulumurat
Üye
Bildirim merkezi elbetteki kolay değildir. Yazılımcı değilim ama kolay diyemeyiz elbet. Ama el insaf, bir bildirim merkezi 1,5 sene sonra mı verilir abilerim kardeşlerim.
Şu sistemde çıktığında eksikti şöyleydi böyleydiye girmeden sene olmuş 2013. Madem piyasaya iddialı gireceksin abi sistemini tamamla. Bildirim merkezi benim için de çok önemli değil live tileler iyi iş görüyor ama sanki dehşet bir olay ve hiç bir işletim sisteminde daha yokmuş gibi lanse ediliyor ya o beni çıldırtıyor.
Şunu da hep belirttim, biliyoruz zil sesi ile müzik çalar sesi birbirine paralel. Gdr2 de düzelir mi bilinmez ama şunun için bile 8-9 ay insan bekletilir mi ?
Olması gereken artık standart olan şeyleri bari tamamlayıp sistemi öyle çıkarsalardı. Extra özellikler için bizlerde extra sabır gösterirdik.
El insaf El insaf...
arkadaşlar programlama işi o kadar da zor değil. Bende anlamış değilim Microsoft gibi yazılım devi nasıl bu kadar yavaş ilerliyor. Programın uzmanı geçer bilgisayarının karşısına ve yapacağı işleve göre 3-5 sayfa hadi biraz abartalım 40-50 sayfa kod yazar. Birileri bu kodlardan oluşan programı veya entegre programı ortamında test eder sonuç OK ise yayınlanır, buraya yazmak uzun surdu ama bu işi bilen adam taş patlasın 3 ayda bu işi bitirir.
MS ve uygulama geliştiriciler bizleri düşündükleri için hiçbir uygulamanın bildirimleri düzgün çalışmıyormuş