Meyverleri Hiç BöyLe Görmediniz xD

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hangman1907

hangman1907

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş Koy Koyma Sorunmu ?? sizin için payLaştım Begenmedyısen bakma cık konumdan allah allah. Paylaşsan Suçmu oLryor. sende herkez qibi medeniyet ogren ılk tesekur et ondan sonra olmsz yorum at ben senn konuna boLe oLmsz yorumLar atmmı qır bak

--------------- Ekleme ---------------

Lafım Heroes e kımse alınmasın beyLer biz eğlencemize devam edeLm payLasımnLarıma son gaz dewam etcem

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Teşekür Butonuna bassam elim kıralmaz ama onada basarım yorumumuda yaparım kimin beyendigi degiL benim beyenip beyenmedigim benim yorumum önemli benim için...

hangman1907

hangman1907

Üye
    Konu Sahibi
Ama Benim İçin öyLe Değİl. sen Beğen Diye KoymadıM onLarı... Sen Bitek Bu dğL butun konuLarıma oLmsz şeyLer yazıosn..

Revengeful

Emekli Yönetici
her konudada kavga ediyorsunuz ha...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Arkadaş Biraz Sorunlu Bişeyler Anlatmaya Calışıyorum ama anlamıyor Ben Herkezin Konusuna Yorum Yaparım Sende veya Başkası Olumlu Yada Olumsuz Önemli Olan Bu Yorumlara Saygı Göstermek ama Sen Saygı Göstericene Söyledigin kelimelere Bak.!

hangman1907

hangman1907

Üye
    Konu Sahibi
Bence Sende biraz sayqı qoster. bi Tşk et ondan sonra oLmLu veya oLmsuz yorumunu yap. Bütün KonuLarımda sensın ve yorumLarın oLmsuz . hadı onuda qectın bi 'Teşekür' Etsen o herseye bedeLdir Kardeş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt