merhaba.nokia c5-03 dokunmatik telefonu ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
merhaba.nokia c5-03 dokunmatik telefonu ....
arkadaşlar herkeze selam nokia c5-03 telefonu alıcam inşallah bu telefonu kulananlar varmı bana önerirmi bnm için önemli olan ınternet dokumatık qwerty klavye ve oyun gerisi önemli değil bu telefonun sevdiğiniz özelliklerini yazarsanı benı cok mutlu edersınız size gore alıcam telefonu.benım ıcın özellik program uygulama oyunlar çok önemli kulananlar memnun mu oyun için ve internet dokunmatık ıcı nidealmı ? + - özellikleri nelerdir marım cok sıkmamaşımdır yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

----------Eklendi @ 23:04:32 ---------- Yazıldı @ 23:03:17 ----------

bu telefonda sensor lu oyunlar varmı oynanırmı birde bu teelefon ıcın nette gta 4 gordum c5-03 uyumlu yükeley n varmı ? nasıl bir şey

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim dokunmatigi acayip kötü resistif ekran ve bastırman lazım + özelliği yokki 5 mp kamera var flassız ve lens yok çok kötü çekiyor dokunmatigi kötü bence yetersiz bir telefon hata yaparsın derim ben ama sen bilirsin yinede

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim dokunmatigi acayip kötü resistif ekran ve bastırman lazım + özelliği yokki 5 mp kamera var flassız ve lens yok çok kötü çekiyor dokunmatigi kötü bence yetersiz bir telefon hata yaparsın derim ben ama sen bilirsin yinede
resistif ekran derken,
sana gore nokia nın uygun dokunmatik olan bir modeli var mu kardeşim ?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 kardeşim 8 mp kamera flaşlı gerçek 720p hd video kayıt oynatma amoled kapasitif ve nokia clearblack ekran teknolojisi hd oyunları da oynayabilirsin internette rahatca gezebilirsin resistif ekran yani bastırman lazım kapastif ekran gibi değil kapasitif ekrana hafif dokunman yeterli ama resistife bastırman lazım :oke: ayrıca c6 01 550 600 arasında :)

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 kardeşim 8 mp kamera flaşlı gerçek 720p hd video kayıt oynatma amoled kapasitif ve nokia clearblack ekran teknolojisi hd oyunları da oynayabilirsin internette rahatca gezebilirsin resistif ekran yani bastırman lazım kapastif ekran gibi değil kapasitif ekrana hafif dokunman yeterli ama resistife bastırman lazım :oke: ayrıca c6 01 550 600 arasında :)
expres muzik 5800 'ın c5 ten farkı var mı?

futbol123

futbol123

Üye
450tl ye samsung gio almanı tavsiye ederim.
oyun ve program konusunda sıkıntı cekmessin c5-03 un işlemci hızı işlemcisi düşük oyun 3d oyun yuklenmez

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve program konusunda sıkıntı cekmessin c5-03 un işlemci hızı işlemcisi düşük oyun 3d oyun yuklenmez
etraftakılerıme sormustum samsung alıcam diye bbana dediler samsung alıcagına git nokia 58oo yada c5 aldiye ?samsungun elimde kalamsndan korkuyorum ?

HERAXIS

Üye
ben kullanınyorum hic bi sorun yok esas nokia elinde kalır eskidi artık simbian

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
dostum samsung gio yu arastırdım gerçekten iyi fikrimi değiştirdin iyiki yardımcı oldun en sınır oldugum sey para verip memnun kalmamak samsung gio yu express muzik 58oo ve c5-03 e tercih ediyormusun ona göre alıcam inşlahh :D

----------Eklendi @ 23:38:04 ---------- Yazıldı @ 23:34:18 ----------

çok teşekkürler cevaqp larınıza şimdi kararım değişti samsung gio da kafam yattı nokia ya göre daha iyi diyorsunuz ? sizin son cevabınıza gore alıcam sonucta hergu ntelefon almıyporuz samsung gio şimdi nokianın dokunmatıklerıen kafa tutarmı diyorsunuz ?

estorak

estorak

Üye
C5-03 ü asla tavsiye etmiyorum bende en kısa sürede değiştirmeyi düşünüyorum Galaxy Gio daha iyidir onu incele..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
gio alman daha iyi olacak c5 03 ve 5800 e göre

onlinler

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok sağolun tum mesaj atanlara gio alıcam inş özellk oalrak nokia ya bakınca gercekten gio samsng daha iyi teşekkürler.

asfenerli

asfenerli

Üye
peki c6-01,5800 ve gio arasindan hangisini onerirsiniz

tefoku

tefoku

Üye
etraftakılerıme sormustum samsung alıcam diye bbana dediler samsung alıcagına git nokia 58oo yada c5 aldiye ?samsungun elimde kalamsndan korkuyorum ?
kardeş olur mu öyle şey ya 5800 bi kere kalemli telefon dokunmatiği iyi istiyorsan 5800 c5 sevdalarından vazgeç gerçekten hata yaptığını sende anlarsın kullanınca... C6-01 hesaplı olarak tavsiye edilir ama 1,5 aylık kullanıcı olarak hem görüntüsü hemde inceliği ile C7 hepsinden iyi. 8mp flashlı hamera foto makinesi çözünürlüğünde çift flashlı amoled ekran fiyatıda günden güne düşer heralde ben aldığımda 890dı. şuan 800 falan sanırım

peki c6-01,5800 ve gio arasindan hangisini onerirsiniz
kardeş tabiki C6-01. 5800 ın modası geçti artık 3.2mp kamera ile 8mp kamera karşılaştırılır mı? en basitinden bu örneği verebilirim..

asfenerli

asfenerli

Üye
peki gio nasıl ya beni android i ona doğru çekiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt