NOKİA C5-03+2GB SDCard+Sınırsız NAVİGASYON+USP+Silikon Kılıf

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
NOKİA C5-03+2GB SDCard+Sınırsız NAVİGASYON+USP+Silikon Kılıf
Arkadaşlar ;

Telefonu aldığım tarih : 09/08/2011
Garanti süresi : 2 YIL(23 Ay kaldı)
Telefonu aldığım yer : OPTİMUM / MediaMarkt (Ankara)
Özellikleri : Extra : Silikon kılıf (beyaz) Sınırsız NAVİGASYON (aman çokta önemliydi diyebilirsiniz)
Telefonun rengi : ALIMINUM GREY

Telefonu satma sebebim; telefonun oyun, uygulama ve program isteklerimi karşılamaması. (bilen bilir, bu telefon uygulama ve oyun konusunda ölüdür.Ama yapacak bişi yok:bilmm). Telefonda çizik kırık çatlak patlak yarık bölük söz konusu bile değildir-zaten telefonu aldığım günden beri silikon kılıfla kullanıyorum- Ekran bandı hiç açılmadı desem yalan olur bir keresinde yanlışlıkla cebime koyarken yarısına kadar açıldı:islik. Ama tamamen hiç açılmadı.

Telefonda görülen bazı olaylar:

*Kendi kendine resetleme
*Konuşurken yanıt "yok gibi" bi uyarı verme
*Fazla uygulama açınca kitlenme

Bunlar çevreden duyduklarım ama şu ana kadar hiçbirine rastlamadım.

Telefonda HACK-CFW-FLASH yada başka risk oluşturacak hiçbir şey yüklenmemiştir.(HalloOX2 hariç........ e bunuda denemeyenimiz yoktur:naughty:. sonuç olarak zaten yükleyemedim sadece denedim ama olmadı:bilmm)

TELEFON ALICIYA KUTUSUNDA TESLİM EDİLECEKTİR.
ANKARA İÇİ OLURSA ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM****
TELEFONLA İLGİLENENLER LÜTFEN PM ATMASIN!YORUM YAPMASI YETERLİ

TELEFON İÇİN İSTEDİĞİM FİYAT: -CASH 390TL -
TAKAS : YOK
PAZARLIK : MUHABBETE BAĞLI:aha:

TELEFONUN GÖRÜNTÜLERİ (SS'lerin kalitesi kötü ama idare edin :islik)

TELEFONLA ÇEKİLMİŞ RESİMLER:oke:

'Patron

'Patron

Üye
baya açıklamıssın ama bukadar renklı yaptın susledın dıye alıcı çıkmaz boşuna uğraşmıssın.

BrtLVcL

BrtLVcL

Üye
    Konu Sahibi
Yaa can sikıntısı napcan.. :d: Saten telefonu gerçekten acil satma gibi bi durumum olsa burda paylaşmazdım ( hepsiburada flan varken komisyon alıo ama olsun canıı sağolsun:dry: ). Şu an sadece isteyen olursa satarım olmasza dursun no problem yani (nedendir bilmiyorum ama bu aralar telefonu bi sevmeye başladım.:kop:..İlginç)
:aha:

dazlakcocuk

dazlakcocuk

Üye
SAHİBİNDEN.COM DA 270-399 ARASINDA C5-03 VAR SENİN FİYAT BİRAZ YÜKSEK VE SATMAK İSTİYORSAN BURALARA KOYMAN LAZIM...:hmmm

----------Eklendi @ 14:00:06 ---------- Yazıldı @ 13:56:15 ----------

: $ 214,95 Amerika'dan getirtirsen de bu fiyata...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt