Telefon Tavsiyesi Merhaba arkadaşlar bakar misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar bakar misiniz?
Merhaba arkadaşlar ben yeni bi artık iyisinden bi cihaz almaya karar verdim. Aslında aklimda bir kaç soru işareti var :(
1) note3 e de bütçem yetiyor ama hem samsung dan hemde toucwiz den sıkıldım o kalitesizlik ten. Ya da xperia z1 yada minisi de olabilir yada f/p krali g2 de olabilir ama tek endişem android en fazla 1 yıl sonra kasmaya başlıyor sirf bu yüzden aklima şöyle bir plan geldi acaba şimdi bir 5s alim lumialar tam oturunca zaten iyi fiyata 5s i satarim o zaman da bi lumia alırım :).
Yani şimdi biri çıkıp beni android 2-3 sene de geçse kasmaz deyip ikna edebilecek biri var mi?
Son olarak şunu belirteyim en az 3 yil stabil kalmali çünkü en az 3 yil kullanicam

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Nexus 5 Al Saf Androidin Keyfini Çıkar :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
HAM ZA

HAM ZA

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yeni bi artık iyisinden bi cihaz almaya karar verdim. Aslında aklimda bir kaç soru işareti var :(
1) note3 e de bütçem yetiyor ama hem samsung dan hemde toucwiz den sıkıldım o kalitesizlik ten. Ya da xperia z1 yada minisi de olabilir yada f/p krali g2 de olabilir ama tek endişem android en fazla 1 yıl sonra kasmaya başlıyor sirf bu yüzden aklima şöyle bir plan geldi acaba şimdi bir 5s alim lumialar tam oturunca zaten iyi fiyata 5s i satarim o zaman da bi lumia alırım :).
Yani şimdi biri çıkıp beni android 2-3 sene de geçse kasmaz deyip ikna edebilecek biri var mi?
Son olarak şunu belirteyim en az 3 yil stabil kalmali çünkü en az 3 yil kullanicam
sen kendini android kasar şeklinde şartladığın için android alma bence dediğin gibi 5s filan al baktın android de optimizasyon sorunları ortadan kalkar gene androide dönersin olmazsa wp8 veya 8.1 :oke:

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Stabil olması önemli biraz oyun ve biraz da kamera olmalı aslında bu isteklerime lumia çok uyuyor ama ücretsiz oyun yüklemek sıkıntı

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Başka önerisi olan yok mu?

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Oyun icin ios en stabil ama bana göre kamera yi en iyi nokia yapıyor

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Oyun icin ios en stabil ama bana göre kamera yi en iyi nokia yapıyor
Zaten kamera da 1) Nokia'nın 2) Sony. Ayrıca istersem bekleyede bilirim lumia 1520 nin küçük ekranlisi cikana kadar

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Zaten kamera da 1) Nokia'nın 2) Sony. Ayrıca istersem bekleyede bilirim lumia 1520 nin küçük ekranlisi cikana kadar
Su an idare edebilirim diyorsan en azından nisan ayına kadar idare etmeni tavsiye ederim :) o zamana kadar çıkar insaallah istedigin telefon :)

• Beğen
muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Su an idare edebilirim diyorsan en azından nisan ayına kadar idare etmeni tavsiye ederim :) o zamana kadar çıkar insaallah istedigin telefon :)
Zaten şu an s3 mini kullanıyorum daha 3 aylık yeni yani beklesemmi diyorum yani? Ayrıca şu ücretsiz oyun yükleme sıkıntısı da var

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Zaten şu an s3 mini kullanıyorum daha 3 aylık yeni yani beklesemmi diyorum yani? Ayrıca şu ücretsiz oyun yükleme sıkıntısı da var
Bencede biraz eskit :D illa 1520 alacaksın diye bişey yok :) 5s de alırsın :oke:

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
2-3 sene geçse de kasmaz.

Invoke

Invoke

Üye
Yani ilk halinden kötü değil hatta daha iyi aldığımda 2.3.4 GB idi sürümü şimdi 4.4.2 KK kullanıyorum, ciddi anlamda fark var. Tabiki Sony vermedi Kitkatı. Sony ICS'ye kadar getirdi, bıraktı. Hangi cihazı alırsan al nexus dışında bir yerde bırakacak zaten. Hatta Google da Nexus'u bırakıyor sadece bu süre daha uzun. Uzun lafın kısası android kullanıyorsan biraz xda'e bakacaksın.
Benim cihaz s3 mini daha 3 aylik kasıyor?

O da Touchwiz'in sorunu işte. Üstelik benim donanım S3 miniden daha dandik.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
    Konu Sahibi
Yani ilk halinden kötü değil hatta daha iyi aldığımda 2.3.4 GB idi sürümü şimdi 4.4.2 KK kullanıyorum, ciddi anlamda fark var. Tabiki Sony vermedi Kitkatı. Sony ICS'ye kadar getirdi, bıraktı. Hangi cihazı alırsan al nexus dışında bir yerde bırakacak zaten. Hatta Google da Nexus'u bırakıyor sadece bu süre daha uzun. Uzun lafın kısası android kullanıyorsan biraz xda'e bakacaksın.

O da Touchwiz'in sorunu işte. Üstelik benim donanım S3 miniden daha dandik.
Hocam bende cm11.0 4.4 romunu denedim ama en alttaki iki kapasitif dokunmatik tus çalışmaz oldu?