Tavsiye Arkadaşlar bu son

Sponsorlu Bağlantılar

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu son
Biliyorum hep ayni konulari aciyorum ama aklimda hep bi soru isaretleri kaliyor. Lanet olasi kafam. Şimdi ben S4 kullaniyorum ekrani kirildi ve artik takilma sorunlari basladi. Simdi WP alacaktim ama ne biliyim birden soğudum. Android almaya karar verdim belki yanında iPad Mini 3 yada Air 2 olabilir. Samsung Galaxy S6 ya sıcak bakıyorum. Note 4 e de ama Note 5 çıkacak. Bide Z3+ ile M9 var. G4 hoş güzel ama ne biliyim onads bi soğukluğum var. Yani şuan S6 , Z3+ , M9 , Note 4 olabilir. S6 ve Note 4 un sorunlari var mi ? Belirtirseniz sevinirim. Bide M9 un kamerasi fln iyi mi? Umarim bi daha boyle konular açmam. Iyi forumlar.

emin054

Üye
aynı bende senin gibi kararsızlardan birisiyim lg g4 - sony xperia z3 compact ya da xperia z3+ düşünüyorum kararsızım..kararsız kala kala telefonsuz kaldım.

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle olacak galiba ama ben Sdn de ukt videolarina baktim. Hakkı Alkan S6 dan biraz memnun değildi. Note 4 ve Note Edge yi begendim yorumlar bana iyi geldi. S6 Edge de iyi ama biraz pahali bide moto 360 almak istiyorum nereden bulabilirim ?

0MG90

0MG90

Üye
M9'u ele. Ekranı çok az kullanılıyor, siyah HTC bandı cihazı kötü gösteriyor zaten.
Z3+ Temmuz'da gelecek yani bekleyecek isen 1 ayı var daha.

İkisini eleyince S6 veya Note 4. Ben olsam Note 4 alırdım.

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben olsam S6+iPad Air 2 yapardim suan general mobile discovery elite (1 hafta oldu alali) ve ipad air 2 kullaniyorum

yeumyang

yeumyang

Moderator
snapdragon 810 ısınma problemleri oldugunu biliyorsunuzdur o yüzden m9 sony z3+ yı eleyin m9 aşırı ısınma problemleri varmış sony japonya versiyonu olan z4 global pazar icin ise z3+ yine aynı aşırı ısınma sorunu varmış sony güncelleme yayınlamayı düşünüyormuş zaten z3+ yerine z3 alın daha iyi s6 ram sorunu var güncelleme ile düzelteceklerdir not 4 alabilirsiniz güzel s6 veya not 4 arasında secim yapabilirsiniz

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
M9'u ele. Ekranı çok az kullanılıyor, siyah HTC bandı cihazı kötü gösteriyor zaten.
Z3+ Temmuz'da gelecek yani bekleyecek isen 1 ayı var daha.

İkisini eleyince S6 veya Note 4. Ben olsam Note 4 alırdım.

Simdi Note 5 cikacak bisey olur mu ? Bide Note Edge ve M9+ hakkindaki düşünceleriniz nelerdir ?

0MG90

0MG90

Üye
Simdi Note 5 cikacak bisey olur mu ? Bide Note Edge ve M9+ hakkindaki düşünceleriniz nelerdir ?
Alacaksan Note 5'i bekle ona bir şey diyemem
M9+ gereksiz bana göre, Note Edge'de öyle, çok pahalılar zaten

tifazcik

tifazcik

Üye
bence g4 al dedg,n gibi note5 cıkcak beklerim dersen onu alrısn ama bence aralrında g4 veya s6 dusun

vavavom

vavavom

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi S6 ile Note 4 arasinda baya fark yok tasarim disinda bide donanimdaki bazi farklilar var bildigim kadarıyla. Note 4 un ekrani büyük güzel. S6 ona göre biraz küçük.

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 4 ve G4 arasinda tercih yapmayan üzülür bu siralar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4'ün her Note cihazı gibi sorunu yok. S6 da ram kullanımı fazla kimisi google'ın beceriksizliği diyor ve genel kanıya bakarsak çoğu kişi Lollipoptan memnun değil. 5.1 ile çözülürse pişman olabilme ihtimalide var. Yerinizde olsam Z3 Plus alırdım. G4 bana tipsiz geldi tabi ki zevk meselesi. M9 ikinci tercih edeceğim cihaz. Z3 Plusta stereo hoparlör olmasa kesinlikle M9 alırdım. Benim bekledim multimedya

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note 4 S6 G4 ekran ve kameralari sahane S6 harici diger ikisinde büyük bir sorun duymadim hic gerek yazilimsal gerek donanimsal.
Z3+ isinma haberleri cikmaya baslamis bugun Sony de kabul etmis S810 bile bile atese yürümek bence.Sony de downclock yapicak sanirim.

byAndroid

byAndroid

Üye
Ya gidin Allah aşkına :D snapdragon 810 lu m9 da z3 plusda alınmaz ve parasını haketmiyorlar. En sağlam cihazlar s6, g4 ve note 4 den şaşmayın

Symbianize

Symbianize

Üye
G4te güzel cihaz

foreverthe

foreverthe

Üye
Note 4 öneririm güzel telefon.