Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Geldim Bir Sorum Olacak (Lumia 920 )

Sponsorlu Bağlantılar

nogadre

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Arkadaşlar Aranıza Yeni Geldim Bir Sorum Olacak (Lumia 920 )
Arkadaşlar ben telefonu 4 aydır kullanıyorum Allah'a şükür memnunum tek sıkıntımız uygulamaların biraz tuzlu olması ve sıkıntılı olmasıdır. Bunun dışında dün akşam telefonumu yere düşürdüm 6 metre sürüklendi sert bir düşüş oldu dış kasasında az ezilme ve ekranda büyük çizikler var Not ( ekran şimdi çalışıyor dokunmatikte hiç bir etkilenme telefonda kasma mevcut değildir ) bunun tamir ücreti nedir deneyimi olan arkadaşlar var mı ? Dış kasa ve dış ekran değişimi olması gerek bir tahmini fiyat verebilir misiniz ? ( Öğrenciyim ona göre belli bir miktar para toplayarak tamire yollayacağım bir tahmini fiyat verebilirseniz sevinirim )

alical33

alical33

Üye
kvk bana kasa için 250 tl fiyat vermişti ekran içinde kırık yoksa sadece panel değişir sana toplamda 350 400 civarı bi fiyata malolur sanırsam

IVI-Elia

Üye
Sadece koruyucu cam değişecek ve kasa.Cam 100-150₺ olsa kasa da 150₺ civarı..300₺ olur gibi ama emin değilim daha az da olabilir.Aslında cam normal de kasa pahalı...

- - - Eklendi - - -

kvk bana kasa için 250 tl fiyat vermişti ekran içinde kırık yoksa sadece panel değişir sana toplamda 350 400 civarı bi fiyata malolur sanırsam

Ben biterse duymuştum kasa 150₺ diyordu.Ama onda şu nfc anteni filan hariçti onları eski kasadan çıkarıp yapıştırıyorlardı..

nogadre

Üye
    Konu Sahibi
bu konuda yardımcı olduğunuz için öncellikle teşekkür ederim camda hasar yok sadece çizikler mevcut ve hangi nokia bayisine vermemi tavsiye edersiniz ( İstanbul Beylikdüzünde yaşıyorum )

nogadre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim hangi bayiye teslim edeyim bir öneriniz var mı kvk çok pahalıya denk geliyor işçilik kalitesini bilemem .

nogadre

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşım bu arada hangi servise yollamamı önerirsiniz ?

kaltintop

kaltintop

Üye
bu konuda yardımcı olduğunuz için öncellikle teşekkür ederim camda hasar yok sadece çizikler mevcut ve hangi nokia bayisine vermemi tavsiye edersiniz ( İstanbul Beylikdüzünde yaşıyorum )

telefonu aldığın servis dışında bi servise teslim edersen servis harici müdaheleden dolayı telefonu garanti dışı bırakabilirsin. telefonu nereden aldıysan o yere götür küçük esnaf telefonculardan almadığını umuyorum. eğer büyük teknoloji marketlerinden aldıysan oraya gidersen seni servis hizmetini aldıkları yere yönlendireceklerdir.

not: umarım teleservice eline düşmezsin

komando04

komando04

Üye
kvk telefonu mahvedip veriyor benim arka paneli çizmişler bide utanmadan isterseniz ücretli değişiriz yazmışlar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bana göre her zaman en iyisi Nokia Care.

hllsvrn

hllsvrn

Üye

250 mi? Kvk neyin peşinde.. Teleservice bana kasa için 130 TL fiyat çıkartmıştı..

nogadre

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sağolun ben Turkcell bayisinden aldım genpa garantili

Üst Alt