Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğer böyleyse önden görünüşü güzel bide arkadan bakmak lazım
meg1ddo
Üye
nexusların çerçeve tasarımı fazla değişmez on ve arka yuzundeki detaylarda değişiklik olur ama alt ve üstteki ovalliğin az olması büyük boyutlu olacağının bir belirtisi bence.
abimin tel 3. siradaki nexus da 3. olarak cikmis demeko degilde tel kapaliyken on yuzunun altida ustude ayni benim telde orta tus olmasina ragmen zor ayiriyorum geceleri
NEXUS
Üye
Sürüm 5.0 olur zaten büyük değişiklik içeren güncellemelerin ilki sürüm atlıyor örneğin 2.3 ten 4.0 a geçiş gibiBu arada ön yüzü galaxy nexus ile nexus 4 e benziyor ama güzel
abimin tel 3. siradaki nexus da 3. olarak cikmis demeko degilde tel kapaliyken on yuzunun altida ustude ayni benim telde orta tus olmasina ragmen zor ayiriyorum geceleri
Iconların önemi mi var sanki tasarımı da çok iyi durmuyor, bence.
meg1ddo
Üye
bu karşılaştırma videosunda g3 ile hemen hemen aynı boyutta gibi duruyor, gerçekse boyut iyi gibi geldi.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
hilenteg
Üye
Videodaki gibi gelirse kesin alırım
Emrah_-06
Üye
Son resimdeki gibiyse iyi duruyo bence ama 6.inch ekran büyük. Nexus 5 en azından kılıfsız tek elle kullanılabiliyo ince olduğundan bari bi kalem falanda atsalardı iyi olurdu