Haber Merakla beklenen Nexus 6 nihayet göründü

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Nexus 6 Plus olabilir :D
Arkadaki M logosu tuşta olabilir içe göçük çünkü biraz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
bu plus bile olamaz mega gibi birşey demek lazım :) herkes büyük telefon sevmez ki, koskoca google nasıl bir satış politikası izliyor anlamıyorum, yap 2 tane model biri normal biri büyük, isteyen istediğini alsın, androidte sadece nexus kullanan biri olarak sırf bu ekran boyutu yüzünden nexus tan vazgeçebilirim yani, isterse diğer özellikleri piyasanın en iyisi olsun.

heathrow

heathrow

Üye
maalesef sızıntılar genelde doğru çıktığı için buda %90 doğru çıkacaktır, firmaların her çıkan yeni modelde ekran boyutunu arttırmalarını anlayamaıyorum 5.90 yapıp bir phablet yapıyorsun artık o telefon sınıfından çıkıyor, boyut büyüyünce telefon daha iyi oluyor gibi bir inanç var sanki tüketicide de, umarım 2 farklı nexus modeli çıkar.
Ekran boyutunu fazla arttırmayan tek firma Apple idi. Onlar da modaya uydu.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Ekran boyutunu fazla arttırmayan tek firma Apple idi. Onlar da modaya uydu.
modaya uydu ama yine seçenek verdi iki tane, sadece büyük olanı dayatmadılar, bir telefon için en uygun olan boyutu seçtiler 4.7 inc, sanırım tek elle kullanılabilen en büyük telefon, nexus 5 bile çerçeve ince olmasına rağmen yeri geldiğinde 2 elle kullanmak zorunda kalıyordum, 5.9 inc nasıl olacak kimbilir.

NEXUS

NEXUS

Üye
ben beğenmedim doğrusu en iyi tasarım bence nexus 4 teydi. birde galaxy nexus.böle çıkabilir ama 5.92 inç , çünkü büyütüylar habire ama çok büyük telefon dediğin maksimum 5.5 inç olacak.

• Beğen
Tepkiler: heathrow
Fenomenon

Fenomenon

Üye
modaya uydu ama yine seçenek verdi iki tane, sadece büyük olanı dayatmadılar, bir telefon için en uygun olan boyutu seçtiler 4.7 inc, sanırım tek elle kullanılabilen en büyük telefon, nexus 5 bile çerçeve ince olmasına rağmen yeri geldiğinde 2 elle kullanmak zorunda kalıyordum, 5.9 inc nasıl olacak kimbilir.
ip6'nın ekran 4.7" ama homu tuşu yüzünden 5" telefon büyüklüğünde. mesela 5"lik s4 ip6'dan daha kısa. hatta 5.2"lik lg g2 ip6 ile aynı boyda.

MaxipmaN

Üye
arkada tuş :nono:

0MG90

0MG90

Üye
Açıkçası N5'in tasarımı öncekilere baya bir fark atar

• Beğen
Tepkiler: mr.bell ve Invoke
Sucrofe

Sucrofe

Üye
Bunlar bu kafayla giderlerse satamazlar. Büyük telefon yapınca satılacak diye bir şey yok, aksine zarar ederler. Bu firmaları anlamak mümkün değil.
Tuşsuz yan yüzey iyidir, keşke arkada olsa tuşlar. :good: Arkadaki tuşlara karşı bir düşmanlığınız olmamalı, çok kullanışlı.

NEXUS

NEXUS

Üye
Bunlar bu kafayla giderlerse satamazlar. Büyük telefon yapınca satılacak diye bir şey yok, aksine zarar ederler. Bu firmaları anlamak mümkün değil.

Tuşsuz yan yüzey iyidir, keşke arkada olsa tuşlar. :good: Arkadaki tuşlara karşı bir düşmanlığınız olmamalı, çok kullanışlı.
nexus 6 hiç beğenmedim aynı 4-5 yıl önce nexus one den nexus s in çıkması gibi hayal kırıklığı olacak gibi geliyor :) , tasarım desten berbat , arkada tuşlar kişiden kişiye değişir bence kötü :)ama donanımı çok güzel.

Invoke

Invoke

Üye
Açıkçası N5'in tasarımı öncekilere baya bir fark atar

+1 ve eğer 6 resimdeki gibi olacaksa ona da fark atar. Bildiğin büyük moto g yapmışlar. Bence o farklı bir cihaz olabilir.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve 0MG90
hilenteg

hilenteg

Üye
Bu sefer bataryasi iyi gelirse kesin g2 yi satar alırım. Nexus iyidir ;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
Dexsite

Dexsite

Üye
Bu kadar büyük ekran yaparak hata etmiş.

smh60

smh60

Üye
Tasarım olarak böyleyse n5 alırım daha iyi

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Motorola olması ayrıcalık :) ve güzel fakat
5.9 ne abi ya :( :( bakalım belkide iki model çıkar da 5.9 çıkarsa sadece pek satmaz :(

• Beğen
Tepkiler: lazye
98farom98

98farom98

Üye
Gerçekten iki model çıksa daha iyi biri 5.95 inç diğeri 5 yada 5.2 inç olabilir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Nexus Türkiye'de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Nexus 5 gerçekten mükemmeldi ama gördüğü ilgi çok düşüktü. İnsanlar Nexus serisini tanımıyor. Çok temiz ve akıcı android sunuyor, inşallah bunu sürdürür.

• Beğen
Tepkiler: lazye
Fenomenon

Fenomenon

Üye
Nexus Türkiye'de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Nexus 5 gerçekten mükemmeldi ama gördüğü ilgi çok düşüktü. İnsanlar Nexus serisini tanımıyor. Çok temiz ve akıcı android sunuyor, inşallah bunu sürdürür.
katılıyorum çoğu kişi bilmiyor. o yüzden başka telefonlara yöneliyorlar

Üst Alt