herkes büyük telefon sevmez ki, koskoca google nasıl bir satış politikası izliyor anlamıyorum, yap 2 tane model biri normal biri büyük, isteyen istediğini alsın, androidte sadece nexus kullanan biri olarak sırf bu ekran boyutu yüzünden nexus tan vazgeçebilirim yani, isterse diğer özellikleri piyasanın en iyisi olsun.Ekran boyutunu fazla arttırmayan tek firma Apple idi. Onlar da modaya uydu.maalesef sızıntılar genelde doğru çıktığı için buda %90 doğru çıkacaktır, firmaların her çıkan yeni modelde ekran boyutunu arttırmalarını anlayamaıyorum 5.90 yapıp bir phablet yapıyorsun artık o telefon sınıfından çıkıyor, boyut büyüyünce telefon daha iyi oluyor gibi bir inanç var sanki tüketicide de, umarım 2 farklı nexus modeli çıkar.
Kalsalar bi yetişmeseler ölürler zatenEkran boyutunu fazla arttırmayan tek firma Apple idi. Onlar da modaya uydu.

modaya uydu ama yine seçenek verdi iki tane, sadece büyük olanı dayatmadılar, bir telefon için en uygun olan boyutu seçtiler 4.7 inc, sanırım tek elle kullanılabilen en büyük telefon, nexus 5 bile çerçeve ince olmasına rağmen yeri geldiğinde 2 elle kullanmak zorunda kalıyordum, 5.9 inc nasıl olacak kimbilir.Ekran boyutunu fazla arttırmayan tek firma Apple idi. Onlar da modaya uydu.
ip6'nın ekran 4.7" ama homu tuşu yüzünden 5" telefon büyüklüğünde. mesela 5"lik s4 ip6'dan daha kısa. hatta 5.2"lik lg g2 ip6 ile aynı boyda.modaya uydu ama yine seçenek verdi iki tane, sadece büyük olanı dayatmadılar, bir telefon için en uygun olan boyutu seçtiler 4.7 inc, sanırım tek elle kullanılabilen en büyük telefon, nexus 5 bile çerçeve ince olmasına rağmen yeri geldiğinde 2 elle kullanmak zorunda kalıyordum, 5.9 inc nasıl olacak kimbilir.
arkada tuş yokki nexus 6 daarkada tuş![]()

Tuşsuz yan yüzey iyidir, keşke arkada olsa tuşlar.arkada tuş![]()
Arkadaki tuşlara karşı bir düşmanlığınız olmamalı, çok kullanışlı.nexus 6 hiç beğenmedim aynı 4-5 yıl önce nexus one den nexus s in çıkması gibi hayal kırıklığı olacak gibi geliyorBunlar bu kafayla giderlerse satamazlar. Büyük telefon yapınca satılacak diye bir şey yok, aksine zarar ederler. Bu firmaları anlamak mümkün değil.
Tuşsuz yan yüzey iyidir, keşke arkada olsa tuşlar.Arkadaki tuşlara karşı bir düşmanlığınız olmamalı, çok kullanışlı.
, tasarım desten berbat , arkada tuşlar kişiden kişiye değişir bence kötü
ama donanımı çok güzel.Açıkçası N5'in tasarımı öncekilere baya bir fark atar
katılıyorum çoğu kişi bilmiyor. o yüzden başka telefonlara yöneliyorlarNexus Türkiye'de hak ettiği ilgiyi görmüyor. Nexus 5 gerçekten mükemmeldi ama gördüğü ilgi çok düşüktü. İnsanlar Nexus serisini tanımıyor. Çok temiz ve akıcı android sunuyor, inşallah bunu sürdürür.