DarkredBlue61
Üye
Aslında Yarın Atmasam Haftaya Kadar Beklesemmi Eğer Olmazsa Dead Flash Atar Tekrar Denerim Çünkü Baya Dosyası Var Atma Kısmında Hata YapabilirizExe lerden 2 tanesi aynı o yüzden 4 exe oluo.
Tm beklemedeyim ben![]()
Aslında Yarın Atmasam Haftaya Kadar Beklesemmi Eğer Olmazsa Dead Flash Atar Tekrar Denerim Çünkü Baya Dosyası Var Atma Kısmında Hata YapabilirizExe lerden 2 tanesi aynı o yüzden 4 exe oluo.
Tm beklemedeyim ben![]()
Bende Sorun Yok Olsa Hemen Denerdimde Arkadaş Beklemek İstemiyor Diye Yoksa PArçalayıp Atmak Basit İşPek de uzun değil dostumSadece atılacak yerleri bilmen lazım. Bilmiyorsan yardım ederim. .exe dosyaların atılacağı yeri biliyorsunuz zaten.
Karar Verşöyle bir durum var sis paketi s60v3 için ve S^3 içinde olduğundan iki farklı exe vb dosya var, cihaza göre bir tanesi gerekli yere çıkar
Nasıl Anlıtcaz Onu 
Dostlar siz bana .sis dosyasını upload eder misiniz?
Valla 15 16 Güne Kesin Sonuç Sunarım Size Birisini Sizin Yönteminiz İle Denerim Diğeri İse Benim Yöntem COreye At Flashla Bence 2side Garanti Şayet Dosyalar Siliniyorsaİçinde bayağı dosya varmışBelirttiğim gibi, sadece .exe dosyası yetersizdir. Diğer dosyalar da lazımdır. Arkadaşın vakti varsa hepsinin nereye atılacağını anlatmak basit. Biraz vakit gerekiyor.
onursan Ellerinden ÖperEn basit haliyle .rar ladım. Hangi dallara ayrılacağını .rar dosyasını açınca anlayacaksın.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende Şu Anlık Sorun YOk Olsaydı Denerdim 
Ne kadar da düşünceliyim. Sen parçalamaya zahmet etme diye direk ben parçaladım. Al dosyası göm CFW'yeonursan Ellerinden ÖperBende Şu Anlık Sorun YOk Olsaydı Denerdim
![]()

DuygulandımNe kadar da düşünceliyim. Sen parçalamaya zahmet etme diye direk ben parçaladım. Al dosyası göm CFW'ye![]()
Sen Olmasan Kim Kardeş Payi Yapardı
Sağol Bende Geceleri Nasıl Uyuycam Diye Dertlenmiştim
Eğer Olursa Türkçeside Var Onun Üzerinde Yapar Foruma Bilgi Olarak Sunarız İnşallah 
DuygulandımSen Olmasan Kim Kardeş Payi Yapardı
Sağol Bende Geceleri Nasıl Uyuycam Diye Dertlenmiştim
Eğer Olursa Türkçeside Var Onun Üzerinde Yapar Foruma Bilgi Olarak Sunarız İnşallah
![]()

nick lerin başına @ simgesi eklersen etiketleme yapmış olursun

bunu dene bakalımEvet
Uygulamayı kaldırdım ve verdiğin xip içindekileri gerekli yere attım. 1 dosyada üzerine yaz uyarısı verdi. Kopyalama tammlandı uygulama açtım ayarlar sıfırlanmış. Şifre koyum galeriye girdim ama çalışmadı yine.
yanlış etiketleme@asigasi
![]()

Malesef yine olumsuznick lerin başına @ simgesi eklersen etiketleme yapmış olursun
bunu dene bakalım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız