Melon Advanced Device Locks Pro v2.10.136

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Melon Advanced Device Locks Pro v2.10.136
Uygulama çok rahat ve kullanışlı. Şifreleme programlarından en iyisi bile diyebilirim düşüncemle. Lakin tam 1 hafta sonra program çalışmamaya başlıyor. Kaldırıp tekrar kurmakta bir çözüm oluşturmuyor. Programı süresiz kullanmak mümkün müdür? Nasıl yapabiliriz?

ringofdie

ringofdie

Üye
Uygulama çok rahat ve kullanışlı. Şifreleme programlarından en iyisi bile diyebilirim düşüncemle. Lakin tam 1 hafta sonra program çalışmamaya başlıyor. Kaldırıp tekrar kurmakta bir çözüm oluşturmuyor. Programı süresiz kullanmak mümkün müdür? Nasıl yapabiliriz?

Biri yapmadıysa bugüne kadar tek çare parasını verip kullanmak :(

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: ringofdie
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
uygulama tam olarak Symbian^3 için uygun değil gibi 603FP2 de tam çalışmamakta, sizin cihazda uygulama koruma çalışmakta mı ?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
uygulama tam olarak Symbian^3 için uygun değil gibi 603FP2 de tam çalışmamakta, sizin cihazda uygulama koruma çalışmakta mı ?
Dead flashtan sonra 1 hafta çalışıyor. Sonra çalışmaz oluyor. C7' de

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: onursan
yasin213

yasin213

Üye
  • Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
İsmimi etiketlemişsin ama bana bildirim gelmemiş :hmmm Symbian konularını gezerken gördüm ismimi.
Uygulamayı test etme imkanım yok maalesef. Bir link buldum ama istediğin sürümün bir alt versiyonu. Umarım sıkıntı yaratmaz. Buyur;
Malesef yine sonuç alamadım :)

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yüklenen şeylere de bağlı, uygulamayada bağlı, büyük ihtimalle destek ile alakalı
Hiçbişey Yüklemesen Bile Sorun Yine Aynı Bana Sorarsanız Uygulamanın 7 Gün Süresi Doluyor ve İşlevini Kaybediyor Dead Flash Atıyorsunuz Sorunsuz Kullanıyorsunuz 1 Hafta Sonra Yine Ayni

yasin213

yasin213

Üye
Buna benzer konular açılmış. Ama birindeki mesaj dikkatimi çekti; "Telefondan .exe dosyası silinmiş. Bu yüzden çalışmıyor galiba."
Sendeki durum da bu olabilir belki. Uygulamayı bilgisayara taşı. SisEditor programı ile parçala. O dosyaların belirli bir yeri vardır, yüklerken oraya giderler. Sen bu dosyaları nereye atacağını unutmadan telefona taşı. Telefonda da Xplore ile atılması gereken yerlere atarsın. Bu konuları bilmiyorsan daha ayrıntılı anlatabilirim.
Kendi tavsiyemmiş gibi yazdım, kusura bakmayın. Bu çözümü bizzat @yaren_dede yazmıştır. Konunun linki MaxiPDA Advanced Device Locks sorun - MaxiCep

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Buna benzer konular açılmış. Ama birindeki mesaj dikkatimi çekti; "Telefondan .exe dosyası silinmiş. Bu yüzden çalışmıyor galiba."
Sendeki durum da bu olabilir belki. Uygulamayı bilgisayara taşı. SisEditor programı ile parçala. O dosyaların belirli bir yeri vardır, yüklerken oraya giderler. Sen bu dosyaları nereye atacağını unutmadan telefona taşı. Telefonda da Xplore ile atılması gereken yerlere atarsın. Bu konuları bilmiyorsan daha ayrıntılı anlatabilirim.
Kendi tavsiyemmiş gibi yazdım, kusura bakmayın. Bu çözümü bizzat @yaren_dede yazmıştır. Konunun linki MaxiPDA Advanced Device Locks sorun - MaxiCep
Mantıklı Ama Neden Kendi Kendine Silinsinki? Ama Deneyeceğim Bunu :biggrin:

• Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Sonuç alırsan yardımını beklerim :)

• Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Program şuan bende çalışmıyor. Exe dosyasını çıkarabilirsen ben atıp deneyeyim 1 hafta beklemiyelim :) pc yok şuanda bende olsa çıkarırdım ben :)

• Beğen
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Program şuan bende çalışmıyor. Exe dosyasını çıkarabilirsen ben atıp deneyeyim 1 hafta beklemiyelim :) pc yok şuanda bende olsa çıkarırdım ben :)
siseditor ile dosyaları çıkarabilirsin

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61 ve onursan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
O Zaman Buyur Bir Dene

Üst Alt