Melon Advanced Device Locks Pro v2.10.136

Sponsorlu Bağlantılar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Exe lerden 2 tanesi aynı o yüzden 4 exe oluo.
Tm beklemedeyim ben :)
Aslında Yarın Atmasam Haftaya Kadar Beklesemmi Eğer Olmazsa Dead Flash Atar Tekrar Denerim Çünkü Baya Dosyası Var Atma Kısmında Hata Yapabiliriz

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
şöyle bir durum var sis paketi s60v3 için ve S^3 içinde olduğundan iki farklı exe vb dosya var, cihaza göre bir tanesi gerekli yere çıkar

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Pek de uzun değil dostum :) Sadece atılacak yerleri bilmen lazım. Bilmiyorsan yardım ederim. .exe dosyaların atılacağı yeri biliyorsunuz zaten.
Bende Sorun Yok Olsa Hemen Denerdimde Arkadaş Beklemek İstemiyor Diye Yoksa PArçalayıp Atmak Basit İş
şöyle bir durum var sis paketi s60v3 için ve S^3 içinde olduğundan iki farklı exe vb dosya var, cihaza göre bir tanesi gerekli yere çıkar
Karar Ver :D Nasıl Anlıtcaz Onu :D

yasin213

yasin213

Üye
Dostlar siz bana .sis dosyasını upload eder misiniz?

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
yasin213

yasin213

Üye
İçinde bayağı dosya varmış :) Belirttiğim gibi, sadece .exe dosyası yetersizdir. Diğer dosyalar da lazımdır. Arkadaşın vakti varsa hepsinin nereye atılacağını anlatmak basit. Biraz vakit gerekiyor.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İçinde bayağı dosya varmış :) Belirttiğim gibi, sadece .exe dosyası yetersizdir. Diğer dosyalar da lazımdır. Arkadaşın vakti varsa hepsinin nereye atılacağını anlatmak basit. Biraz vakit gerekiyor.
Valla 15 16 Güne Kesin Sonuç Sunarım Size Birisini Sizin Yönteminiz İle Denerim Diğeri İse Benim Yöntem COreye At Flashla Bence 2side Garanti Şayet Dosyalar Siliniyorsa

yasin213

yasin213

Üye
En basit haliyle .rar ladım. Hangi dallara ayrılacağını .rar dosyasını açınca anlayacaksın.

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
En basit haliyle .rar ladım. Hangi dallara ayrılacağını .rar dosyasını açınca anlayacaksın.
onursan Ellerinden Öper :) Bende Şu Anlık Sorun YOk Olsaydı Denerdim :)

• Beğen
Tepkiler: onursan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Ne kadar da düşünceliyim. Sen parçalamaya zahmet etme diye direk ben parçaladım. Al dosyası göm CFW'ye :kıskıs:
Duygulandım somuru: Sen Olmasan Kim Kardeş Payi Yapardı somuru: Sağol Bende Geceleri Nasıl Uyuycam Diye Dertlenmiştim :cigara: Eğer Olursa Türkçeside Var Onun Üzerinde Yapar Foruma Bilgi Olarak Sunarız İnşallah 8-|

• Beğen
Tepkiler: yasin213
yasin213

yasin213

Üye
  • Beğen
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Kopyalamada hata veriyor.

yasin213

yasin213

Üye
RomPatcher'daki tüm yamalar aktif mi?

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Evet
Uygulamayı kaldırdım ve verdiğin xip içindekileri gerekli yere attım. 1 dosyada üzerine yaz uyarısı verdi. Kopyalama tammlandı uygulama açtım ayarlar sıfırlanmış. Şifre koyum galeriye girdim ama çalışmadı yine.

asigsasi

asigsasi

Üye
nick lerin başına @ simgesi eklersen etiketleme yapmış olursun :)
Evet
Uygulamayı kaldırdım ve verdiğin xip içindekileri gerekli yere attım. 1 dosyada üzerine yaz uyarısı verdi. Kopyalama tammlandı uygulama açtım ayarlar sıfırlanmış. Şifre koyum galeriye girdim ama çalışmadı yine.
bunu dene bakalım

• Beğen
Tepkiler: onursan
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
@asigasi
:hmmm

yasin213

yasin213

Üye
@asigsasi