Sys\Bin in İçineCihaz hacklide içinde 3 4 tane exe var ve tam nereye atcam hsngisini atcam çözemedim vallaha

C Telefon Hazıfası Sen Tam Olarak Ne İle Atıyorsun Dosyalardan Olmaz Harici Uygulama İle Atman Lazım C \ SYS \ BİN İçine O Dosyaların Hepsini Atman LazımC mi d mi bide bütün exelerimi
Diğer dosyaları da yerine attın mı?4 tane exe çıktı attım hepsini c sys bin içine denedim ama olmadı yine. Yada ben yanlış yaoıyorum bir şeyi
Xplore ile attım işte
Dosyalara BakŞimdi O Konumdamılar4 tane exe çıktı attım hepsini c sys bin içine denedim ama olmadı yine. Yada ben yanlış yaoıyorum bir şeyi
Xplore ile attım işte
Diğerlerine Gerk Varmi?Diğer dosyaları da yerine attın mı?
Hepsi İçinmiBelkide anında geri siliyor ama tekrar atmayı denediğimde üzerine yaz diyor. Sildiğinden eminmiyiz![]()
08.136 Mi Ne Sürümünde 5 Tane Var Eksik Attın Bi TaneEvet duruyor attıgım dosyalar ben 4 exe çıkarttım eksik deildir inslh
Tabi ki var dostum.Dosyalara BakŞimdi O Konumdamılar
Diğerlerine Gerk Varmi?
O Zaman İş Uzun Desene O Zaman Yarın Dead Flash Atayım Şu Moduda DenerimTabi ki var dostum.
Uzun İş COreye Atar Flashlarımsis den çıkan tüm dosyalar gerekli yerine atılmak zorundadır, nasıl ki sis yükleniyorsa mantıkda aynıdır