Megaupload Ve Rapidshare Den Dosya Yuklemelerİ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsiSeRSeRi

Üye
    Konu Sahibi
Megaupload Ve Rapidshare Den Dosya Yuklemelerİ
arkaslar megaupload veya rapidshareden dosya yüklerken bi kaç tanesi indirilebilir MB si düşük dosyaları geocities den siteler yükleyin ordan indirmesi daha kolay olduğunu gibi aynı anda birden fazla bir çok dosya indirlebilr. böyle olmaz arkadas. 2 tema indiriyorsun upload hakkın donuyor. bunu bir çözüm bulmak lazım aynı sorunu burdaki herkesin yaşadığına eminim. hadi eyvallah.

barabelli

barabelli

Üye
burda vardı rapidın sıfrelerı ama baya eskı oluyo

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
<div class='quotetop'>(AsiSeRSeRi &#064; Jan 15 2006, 07&#58;50 PM) [post=253068]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkaslar megaupload veya rapidshareden dosya yüklerken bi kaç tanesi indirilebilir MB si düşük dosyaları geocities den siteler yükleyin ordan indirmesi daha kolay olduğunu gibi aynı anda birden fazla bir çok dosya indirlebilr. böyle olmaz arkadas. 2 tema indiriyorsun upload hakkın donuyor. bunu bir çözüm bulmak lazım aynı sorunu burdaki herkesin yaşadığına eminim. hadi eyvallah.
[/b][/quote]

GÖRÜŞLERİNE AYNEN KATILIYORUM ARKADASIM

overclockcu

Üye
<span style="color:#6633FF"><span style="font-family:Tahoma">Eğer ıp nize bağlı hesabınız dolarsa yapacağınız en güzel şey şu:
Ip değiştirme programları kullanmanız.
Değiştir değiştir kullan.
Ip gizleme programları da kullanabilirsiniz
Kendin denemedim ama başkalarına akıl veriyorum ha bende de ne zeka var ama.
Neyse ben de denerim bir ara.
Deneyenler bana bildirsin ki ben de yeni çözümler sunabileyim .
Şu anda deneyecek vaktim yok inanın.
</span></span>

madmann

madmann

Üye
rapid e kesin çözüm ben kullanıyorum
önce
1 bütün rapidle ilgili sayfaları kapatın ve interexplorerin özelliklerine girip dosyaları sil ve tümiçeriği sil diyin
sonra

2adsl kullanıyorsanız modemi kapatığp açın (veya bildiğiniz bi şekilde)ip nizi değiştirn(prog yemiyor)

limit doldumu bunu yapın

megaupload dada böle bi olay yok onda sadece 1 ip ile aynı anda sadece 1kere giriş yapılıyor buda aynı anda sadece 1 dosya çekebilirsiniz demek oluyor(daha dün 2gb indirdim meg den)

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
verdiğin bilgiler için saol madmann arkadasım hemen deniyorum.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
yok arkadas yok bu sitelerden sınırsız yükleme yapılamaz

efe-

efe-

Üye
oldu c dekileri sildim adsl i kapadım açtım yüklüyo şimdi..saol..

mahirselcuk

Üye
saol kardes&#33;&#33;

Shadowman07

Shadowman07

Üye
premium bulamazmıyız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt