Meego 1.1 N900 Üzerinde kolay kurulum anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım dosyayı .img olarak adlandırmadıysan görmez ama illada img olarak adlandırmayacağım orjinal adıyla görmesini istiyorsan dosya adı *.*

--------------- Ekleme ---------------

disk imager programını açıp dosya adı kısmına yıldız nokta yıldız yani : *.* yazarsan tüm dosylaro görür ve rahatlıkla bu dosyaları yazdırman gerekli

memow013

Üye
arkadaslar ben kurdum !! guzel bir isletim systemi gorunum guzel !! ama ici bos :) birsey yok test surumu oldugu icin !!

--------------- Ekleme ---------------

windows 7 ve vista kullananlar !! .img yazmakla win32diskimager gormez !! cunki asil dosya uzantisi degismiyor !! XP de degisir .img yazdigimzda !! ama windows 7 ve vistada degismez klasor ve arama seceneklerinden gizli dosya gorunumunu ac ve Bilinen dosya türleri için uzantıları gizle deki isareti kaldiriyoruz !!
ok deyip kapatip o image dosyasinin oldugu yeri actiginizda meego..img.raw die yazar o rawi silip yerine .img yaz
ve win32diskimager da gozukur !!

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
dosya ismini değiştirmenizede gerek yok orjinal haliylede yükleyebilirsiniz.img dosyası hariç diskmanager in görmesi için dosya adı kısmına *.* yazın her türlü dosyayı seçme şansınız olur

emin0005

emin0005

Üye
ımaj acıcı program sadece xp de calısıyor sorun buymus vısta ve vın 7 de calısmıyor denedım sonunda yukleye bıldım meegoyu tskler hersey ıcın

murattiy

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
win 7 ve vistada çalışıyor çalışmadığı 64 bit 32 bit te sorun yok ben win7 32 ultimate rahatlıkla yükledim

emin0005

emin0005

Üye
bendede xpden baska olmadı anlamadım aynı dosya herşey aynı evet bu iş yerındekı pc 64 bit sanırım bu yuzden :)

kaan dean

kaan dean

Üye
defalarca denememe ragmen kuramadim. kodlari girdim flash da ikinci kodu girip U harfine yaklasik 10-12 dk basik tutmama ragmen hicbir tepki vermiyor..!

keops_crush

Üye
yapamayan arkadaşlar için hatanın nerede olduğunu söylüyeceğim arkadaşlar ...
Birinci komut:
cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5
ikinci komut ;C:\flasher-3.5\flasher-3.5 -l -b -k meego.3-n900
bunuda kopyalayıp enter ladığımızda not found waiting yazacak
ikinci komutta ki C:\flasher-3.5\ kısmını iptal ederek flasher-3.5 -l -b -k meego.3-n900
komutunu vermeleri lazım ...

kaan dean

kaan dean

Üye
yapamayan arkadaşlar için hatanın nerede olduğunu söylüyeceğim arkadaşlar ...
Birinci komut:
cd C:\Program Files\maemo\flasher-3.5
ikinci komut ;C:\flasher-3.5\flasher-3.5 -l -b -k meego.3-n900
bunuda kopyalayıp enter ladığımızda not found waiting yazacak
ikinci komutta ki C:\flasher-3.5\ kısmını iptal ederek flasher-3.5 -l -b -k meego.3-n900
komutunu vermeleri lazım ...

artik bekliyorum son surumu denemekten SIKILDIM:off:

caglet

caglet

Üye
Güzel gözüküyor

vahap4721

Üye
ben yuklıyemedim adoops: ready 60,61 (no erase) dior ve 10 15 dk bekledim olmuyor ltfn yardım

----------Eklendi @ 13:20:32 ---------- Yazıldı @ 13:03:12 ----------

bide 3g yı nasıl yuklıcem pr 1.3 yuklu ve aynı zamanda tlfnuma yenı format yani hard format atım ama wep os oyunları yuklemek ıstedığımde not found ıpk fıles dıor nasıl kurucam yardım edın ltfn bırı beni arayıp yardım ederse çok sevinirim tlfndan hiçbişi anlamiyom yeni aldım 0542 229 04 85

fongaria

Üye
Arkadaşlar 1.2 ye güncelleyen var mı?

abdülhey25

abdülhey25

Üye
arkadaşlar ben yükledim ancak kaldırmaya çalıştım hafıza kartını biçimlendirdim bilgisayardan 8gb lık hafıza kartı biçimlendikten sonra 3gb görünüyo yani hala duruyo meego nasıl silebilirim yardım edermisiniz

osmanayman

osmanayman

Üye
Önceden Meego kurmadığım için hiç bilgim yok...:bilmm Bi araştırayım yazarım buraya...

abdülhey25

abdülhey25

Üye
konu açtım abi daha çok insan görsün diye belki bi bilen vardır bende araştırıyorum ama bulamadım ilgilendiğin için sağolasın osman abi

osmanayman

osmanayman

Üye
Estağfirullah kardeşim... Kayda değer bir şey bulamadığım için üzgünüm...|-)

abdülhey25

abdülhey25

Üye
mert kardeşim sağolsun halletti sorunumu bu gece rahat uyuyabileceğim :)