Meego 1.2 Cikti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

firkoy

Üye
    Konu Sahibi
Meego 1.2 Cikti
Evet cikti ben ugrastim ama daha önce denemedigim icin yapamadim karta koyduktan sonra uboot ekranda karti tanimiyor olacakki maemo aciliyor karti maunt unmaunt yapilacakmi anlamiyorum yoksa win32 diskimager programi otomatikmi yapiyor .img olarak degistirdigim meego dosyasini karta kurarken?
sonra bilgisayarda bakiyorum karta giremiyorum fat32 yaziyor telefondada kart hatali yaziyor biseyler eksik yapiyorum
denedigim yontemler aynen karta kopyalamak win32 imager programla karta yuklemek sonuc basarisiz karta bisey gelmiyor telefonun boot bolumunde WRONG IMG VE CANT GET KERNEL YAZIYOR
yardimci olursaniz cok makbule gececek bekliyorum gözüm burda simdiden tsk

buarada denedigim dosya bu mg-handset-armv7nhl-n900-ce-stable-1.2.0.90.5.20110621.5.DE.2011-06-23.1-mmcblk0p.raw.bz2

kaan dean

kaan dean

Üye
indirme linkini verirsen dener haber veririm

firkoy

Üye
    Konu Sahibi

indirme linki burdan indirdim suan bisey okudumki indirdikten sonra once dosyayi arsivleme programiyla arsivden cikartilacakmismi ne isobuster ile denedim olmamisti winrarla daha denemedim ve buarada erneldemi indirilecek nedir sen bi bakiverde sonra tekrar yazisiriz tsk

firkoy

Üye
    Konu Sahibi
meegoyu calistirmayi basardim ama cok yavas resim cekilmiyormu cektim sonra bakamadim internet cok yavas meegoda hic ses yokmu versyon yerinde yukarda 1.1.99 yaziyor altindada install yaptigim img 1.2 anlamadim

----------Eklendi @ 08:19:10 ---------- Yazıldı @ 08:17:12 ----------

program manager yerindede oyun baktim hic yok digerleri var ve buarada meegonun ustundeki oyunu actim basladi sonra bikac saniye sonra alet dondu:angry:

KacakMazot

KacakMazot

Üye
dostum hafiza kartinami kurdun acaba ve eger oyle yaptiysan hafiza kartinin boyutu nedir. bendeki 2 gb yetermi acaba.

firkoy

Üye
    Konu Sahibi
hafiza kartim 8gb ve buarada program manager ile update yapmayi denedim 23 update buldu sonra yaparken biseyler oldu meegoyu oldurdu bidahada acilmadi tekrar yaparmiyim meego bilmiyorum faydasindan cok zarari oldu:ah

----------Eklendi @ 07:41:36 ---------- Yazıldı @ 07:38:25 ----------

meego surumun yaninda birde var bununla bisey yapmadim bunudami yapicaz evetse nasil ne yapicaz

enolaguy

Üye
kartA degil ana hafizaya kurana kadar hizli ccalismaz isletim sistemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt