firkoy
Üye
Meego 1.2 Cikti
Evet cikti ben ugrastim ama daha önce denemedigim icin yapamadim karta koyduktan sonra uboot ekranda karti tanimiyor olacakki maemo aciliyor karti maunt unmaunt yapilacakmi anlamiyorum yoksa win32 diskimager programi otomatikmi yapiyor .img olarak degistirdigim meego dosyasini karta kurarken?
sonra bilgisayarda bakiyorum karta giremiyorum fat32 yaziyor telefondada kart hatali yaziyor biseyler eksik yapiyorum
denedigim yontemler aynen karta kopyalamak win32 imager programla karta yuklemek sonuc basarisiz karta bisey gelmiyor telefonun boot bolumunde WRONG IMG VE CANT GET KERNEL YAZIYOR
yardimci olursaniz cok makbule gececek bekliyorum gözüm burda simdiden tsk
buarada denedigim dosya bu mg-handset-armv7nhl-n900-ce-stable-1.2.0.90.5.20110621.5.DE.2011-06-23.1-mmcblk0p.raw.bz2
sonra bilgisayarda bakiyorum karta giremiyorum fat32 yaziyor telefondada kart hatali yaziyor biseyler eksik yapiyorum
denedigim yontemler aynen karta kopyalamak win32 imager programla karta yuklemek sonuc basarisiz karta bisey gelmiyor telefonun boot bolumunde WRONG IMG VE CANT GET KERNEL YAZIYOR
yardimci olursaniz cok makbule gececek bekliyorum gözüm burda simdiden tsk
buarada denedigim dosya bu mg-handset-armv7nhl-n900-ce-stable-1.2.0.90.5.20110621.5.DE.2011-06-23.1-mmcblk0p.raw.bz2