Mediafire'ye Destek !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
ayrıca hd oyun yüklemek isteyenlere özelden bi tane site söyleyebilirim.(sanırsam yasak :hmmm) hd oyunları upload sitesine yönlendirmiyor. Direk indiriliyor.

sefaturut

Üye
Arkadaşa katılıyorum bu konuda medafire, dosya.tc gibi hızlı indiren sitelere upload edelim lütfen.

hizan

hizan

Üye
mediafire üyeliği googlechrome ile olmuyor yani türkçe sayfada üyelik olmuyor.

üyeliği ingilizce yapmanız lazım.

u_cosar

u_cosar

Üye
bence arkadaşların farklı sitelere upload yapmalarının nedeni indirmelerden para kazanmaka olabilir bence buda haklarıdır.

azrock

azrock

Üye
Bütün uploadlarımı Mediafire'a yaparım. Mediafire hiç bir kısıtlama sunmuyor.:yuru

aleranol

aleranol

Üye
ADSL de böyle bir sorun var evet ama devir artık fiber internet devri ve fiber kullanıcları bilir ki hız konusunda hiç bir site fark etmeyior. yani hepsi hızlı aslında.. mediafire konusuna gelirsek en sevdiğim yanı premium istemeden çoklu indirme yapılabilrmesi..

arkadaşım yanılıyorsun indirme sitesi hız limiti koyuyor. Benim adslim 1000kb+ ama gel görki sitelerin sınırı 50 veya 100. Bu arada ne zamandır açık değildir n9 aldın unuttun bizi :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Mediafire Chrome'dan Türkçe sayfasından üye oldum ben.Siz nasıl bu kadar çok sorun yaşadınız ? :allalla:

asigsasi

asigsasi

Üye
kardeşim ben bundan sonra 10 mb geçen uygulamaları mediafire ye upload edeceğim üyeliğim var zaten

hizan

hizan

Üye
Mediafire Chrome'dan Türkçe sayfasından üye oldum ben.Siz nasıl bu kadar çok sorun yaşadınız ? :allalla:

ben 1 haftadır google chromeden üye olamadım kapalıydı bu akşam ingilizce sayfadan üye olabildim.

fatih54102

fatih54102

Üye
arkadaşlar para kazanmak için turbobit vb. Yüklüyorlar. Ama haklılar.

tempestshine

tempestshine

Üye
Turbobitten birşey inmiyor.çok yavaş :kotu:

Türe

Türe

Üye
en iyisi zippyshare ve mediafire

doctorrr

doctorrr

Üye
fichier fena değil :hmmm mediafire güzel :evet: hotfile da da işte dosylalar hemen siliniyor :dry:

gogis

gogis

Üye
sendspace.com tavsiyem

yaren_dede

yaren_dede

Üye
dosyatc nasıl download hızlımi arkadaşlar
dosyanın kaç kez indirildiği yazıyor onun için oraya yüklüyorum Bazen

larten123

larten123

Üye
Mediafire en iyisi yani özellikle mobil için ben oraya upload ediyorum dosyalarımı

aliosman166

aliosman166

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: yaren_dede
boyabatlı

boyabatlı

Üye
evet bendende tam destek zaten mediafire yi indirme link ini görünce indiriyorum diğerleri çek gıcık

karasahinemre

Üye

başkasını tanımam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt