Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mediafire'ye Destek !
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc
Üye
ayrıca hd oyun yüklemek isteyenlere özelden bi tane site söyleyebilirim.(sanırsam yasak ) hd oyunları upload sitesine yönlendirmiyor. Direk indiriliyor.
sefaturut
Üye
Arkadaşa katılıyorum bu konuda medafire, dosya.tc gibi hızlı indiren sitelere upload edelim lütfen.
hizan
Üye
mediafire üyeliği googlechrome ile olmuyor yani türkçe sayfada üyelik olmuyor.
üyeliği ingilizce yapmanız lazım.
u_cosar
Üye
bence arkadaşların farklı sitelere upload yapmalarının nedeni indirmelerden para kazanmaka olabilir bence buda haklarıdır.
azrock
Üye
Bütün uploadlarımı Mediafire'a yaparım. Mediafire hiç bir kısıtlama sunmuyor.
ADSL de böyle bir sorun var evet ama devir artık fiber internet devri ve fiber kullanıcları bilir ki hız konusunda hiç bir site fark etmeyior. yani hepsi hızlı aslında.. mediafire konusuna gelirsek en sevdiğim yanı premium istemeden çoklu indirme yapılabilrmesi..
arkadaşım yanılıyorsun indirme sitesi hız limiti koyuyor. Benim adslim 1000kb+ ama gel görki sitelerin sınırı 50 veya 100. Bu arada ne zamandır açık değildir n9 aldın unuttun bizi
tempestshine
Üye
Mediafire Chrome'dan Türkçe sayfasından üye oldum ben.Siz nasıl bu kadar çok sorun yaşadınız ?
asigsasi
Üye
kardeşim ben bundan sonra 10 mb geçen uygulamaları mediafire ye upload edeceğim üyeliğim var zaten