Mazda6-honda cıvıc elegans-citroen c5(3üde yeni kasa)

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
Şuan satışta olan insignianın opc modeli var yorumumda karşılaştırdım gördük farkı volkswagen hem ucuz hem daha güzel.gtc paris satışa çıkınca benim bilmediğim volkswagenin konsept olsun yurtdışında olan modellerinden olsun illaki gtc paristen üstün bi arabası olur zaten şuandada var.:oke:

Volkswagen w12

Motor Tipi: W12
Beygir Gücü: 447.4 kw / 600.0 bhp
Son Hız: 349.2 kph / 217.0 mph
0-100 Km. Hızı: 3.5 seconds

sen şimdi alakasız bir aracı gösteriyorsun:bye2:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Utku™;3535576' Alıntı:
sen şimdi alakasız bir aracı gösteriyorsun:bye2:

Farkındayım bu araç 2001 model ama madem arkadaş şuanda satışta olmayanlarla karşılaştırıyo bende karşılaştırdım. :bye2:

Utku

Utku

Üye

OPel GT

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Utku™;3535668' Alıntı:

Opel GT
Silindir Hacmi
1998 cc
Maksimum Güç
264 hp
0-100 Km Hızlanma
5.0 sn
Maksimum Hız
229 km

Bunu paylaşmanın amacı ne?:hmmm

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Utku™;3536189' Alıntı:
senin 2001 model wv yi paylaşmandaki amaç neydi

Arkadaş opelin vw den hızlı olduğunu savundu bende cevap verdim:bye2:

----------Eklendi @ 12:01:14 ---------- Yazıldı @ 11:58:09 ----------

satışda olanya bi araç dilki benim sunduğum araç seneye satışı başlıcak awrupada bu sene de tanıtımı yapıldı istbda flnda fuarda sergilendi senin gösterğin araç uretimi bile yok ama gtcnin üretimine seneye geçilecek bırakın artık vw yi sawunmayı ewet eskiden opel kötü idi kabulleniyrum ama artık öledil adamlar astı kendini olması gerekeni yaptı opel gibi köklü bi firmanın üretmesi gereken otomobileri üretmeye başladı ve şunu unutmki 90 li yılarda ilk 300 km\hız yapan sedan aracını opel yaptı bu adamların isteyipp de yapamıcağı yok yani senin götserdiğin araçda satısı olmayan bi araç yani artı sınfları farklı .....

Bak dostum ben o aracı örnek gösterdim ondan önceki yaptığımız bütün karşılaştırmada volkswagen üstün çıkıyo sen hala neyi savunuyosun neyin derdindesin anlamıyorum Volkswagen ile opeli karşılaştırma artık üzülen taraf sen olursun.:oke:

nitroux

nitroux

Üye
Sen kendi aracından memnun olabilirsin beğeniyor olabilirsin ama gidipte başka markalara çamur atma:oke:

Ortada bir çamur atma durumu yok! İki markada benzer işlere imza atmış iyi markalar sonuçta menşei aynı... Ben Hondayı ortaya atarak sadece bu gereksiz iddalaşma konusunu dağıtmaya çalışmıştım ama anlaşılan o ki sizin inadınız inat... Yiyin birbirinizi ben dahada birşey demem :d:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
zaten karsılastırmam üzülen fln da olman opelin şu anki kalitesi belii vw nin de ne yaptıklarıda belli fazla sözede gerek yok en üst modeli ile karsılastırdık iki aracı her sekil durum ortada opc modelini beğenmedin onun bi düşük modelini sundum karsına yorum yapmadın 260hp aile aracı olan 4x4 insignia ;) senin sawundun passat cc den her yonden usttun ayrıca bizde 2006 jetta da wardıı yanii araç sadece gidiodu yani oda klima actıkmı araç yokus cıkarken boğuluyodu anlıyorum senide vw kulanıcısı olarak aracını sawunuyosun tabi hak weriorum ama tarafsızca değerlendirmek lazım birazda opel eski opel dil artık adamlar bayağı geliştirdi kendilerini ama vw hala aynı tip araçlar yapıyor bugun gitsen polo ile jetta yı kıytaslasan tasarım bakımından bir çok seyi aynı zaten bu ara vw ürettiği modellerin hepsinde audi tasarımları çizgileri war.... 3,4 sene önce benimde hoşuma giderdi vw ewet ama artık bir çok otomobil markası çok gelistirdi kendini ve opel bunların içinde işi en doğru ve en iyi yapanı tabi ama herkesin zevki baskadır marka tutkusu wardır o ayrı bi mesele....

Bak dostum 260 hp dediğin insignia opc hız için tasarlanmış bi araçtır.Passat cc le onu karşılaştıramazsın.Ama scirrocco R yle Golf R yle karşılaştırdık ikiside hem çok daha ucuz ve değerler aynı veya vw daha üstün önceki yorumlarımda var bak onlara.Benim bu yazdıklarımın marka tutkusuyla alakası yok gerçekler ortada.Vw modellerinde tabikide audi çizgileri olucak zaten vw yle audi seat skoda aynı firmalar.Opeli bende severim ama böyle iddialı konuşman hoşuma gitmemişti zaten sırf o yüzden uğraştım.İnsignianın bi düşük modeli demişsin hangi modelden bahsediyorsun?

----------Eklendi @ 14:39:09 ---------- Yazıldı @ 14:38:34 ----------

Ortada bir çamur atma durumu yok! İki markada benzer işlere imza atmış iyi markalar sonuçta menşei aynı... Ben Hondayı ortaya atarak sadece bu gereksiz iddalaşma konusunu dağıtmaya çalışmıştım ama anlaşılan o ki sizin inadınız inat... Yiyin birbirinizi ben dahada birşey demem :d:

Demenede gerek yok zaten.:nono:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
O senin görüşün ama ben o paralara vwden başka araba almam yokuşta boğulma diyosun sürücü hatası olabilir aldığın yakıttan olabilir o hata hertürlü şeyden olabilir 1.4 alıyosun sonuçta olmasıda bi yerde doğal öyle bişey olmasını istemiyosan 2.0 alıcaksın ama yakıtınada katlanman gerek. Sonuçta o motor aracın az yakması için konulmuş ona görede sıkıntıları olucaktır doğal.O tür sıkıntı yaşamak istemiyosan 2.0 alırsın.Peki 1.6 motor 125 hp lik insignia yı denedinmi sürdünmü yokuşlarda sıkıntı oluyormu eğer dediğin gibi passatta oluyorsa ondanda oluyordur.Zaten olmasını istemiyorsan büyük motor alırsın bu kadar basit.Bu arada sen hangi kasayı kullandın en yeni kasalarda fsi motor zaten yok.TSI veya TDI var

nitroux

nitroux

Üye
Demenede gerek yok zaten.:nono:

Bak Onur Beyim... Benimle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama eğer niyetin herkese cevap yapıştırıp ortamı kızıştırmaksa; burası böyle bir forum değil. Senin şahsına söylenmiş bir sözümde yok. Cevaplarındaki keskin köşeleri yontmanı öneririm. Bu konuda burda kapansın bence. Adam alacağı cevapları aldı ve belki aracınıda aldı, kararı vermekte ona düşüyor. Siz burda yanlış konuda tartışıyorsunuz. İlla bu konuda tartışmak istiyorsan ayrı bir konu aç işine gelen girsin tartışsın işine gelmeyen uzak dursun. Adam bi soru sordu 4 sayfa oldu tartışmanız bitmedi. Lütfen düzgün bir uslupla ve samimi bir şekilde görüşlerinizi bildirin. Konuyu daha fazla hortlatmanın da anlamı yok... İfade etmeye çalıştığım şey bundan ibaretti. Anlayana...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bak Onur Beyim... Benimle ne alıp veremediğin var bilmiyorum ama eğer niyetin herkese cevap yapıştırıp ortamı kızıştırmaksa; burası böyle bir forum değil. Senin şahsına söylenmiş bir sözümde yok. Cevaplarındaki keskin köşeleri yontmanı öneririm. Bu konuda burda kapansın bence. Adam alacağı cevapları aldı ve belki aracınıda aldı, kararı vermekte ona düşüyor. Siz burda yanlış konuda tartışıyorsunuz. İlla bu konuda tartışmak istiyorsan ayrı bir konu aç işine gelen girsin tartışsın işine gelmeyen uzak dursun. Adam bi soru sordu 4 sayfa oldu tartışmanız bitmedi. Lütfen düzgün bir uslupla ve samimi bir şekilde görüşlerinizi bildirin. Konuyu daha fazla hortlatmanın da anlamı yok... İfade etmeye çalıştığım şey bundan ibaretti. Anlayana...

Seninle bi alıp veremediğim yok haklısın sert çıkıştım biraz.Bencede konu kapansın sıkıldım artık

Utku

Utku

Üye
:locked:

onurgunay35

onurgunay35

Üye
insignia zaten 125 hp lik motorunu üretimden kaldırdı ki o sebepden dolayı 1.6 180 hp suanki en düşük modeli ama vw de hala bu sorun war sen bu arabayı yapıosın satıosın bundan 60 bin lirada alıosan ki 60 bin de az para dil o araçda o tip problemler olmicak insignia su anda o sorunu çzdu uretmiyor arkır 125 hp motor 1.6 180hp en düşüğü ama pssatda hala dewam etmekde bu sorun 2009 kasa kullandım o dediğin insigniayıda kulandım ewet wardı o sorun ondada ama dediğim gibi üredimini kaldırdılar onun o sorun yüzünden suanda insignianın en düüşük motoru 180 hp dizelde ise 130 hp bi araca 60 70 bin lira weiosan o araç benim işin kusursuz olmalı o gibi sorunları olmamalı ama buna karsılık vw passat da halla yapıyor bunu

Hala yaptığını bilemeyiz ben öyle bi şikayet duymadım yeni kasasında şuanda zaten fsi motor üretilmiyor tsi yda böyle bi sorun yok demekki bi şikayet yok.

alfaus007

Üye
Saçma yorumlar var,adam 3 araba karşılaştırmış biri ordan çıkıp insignia al biri ordan çıkıp passat cc al dior,sonra konu dağılıyor bir bakmışsın 2 farklı markanın konsept arabaları karşılaştırılıyor... Bir kere karşılaştırdığın arabalar aynı sınıfta değil orda olan araba honda civic yerine honda accord olmalıydı bu bir.2.si mazda güzel bir araba olsada ikinci eli çok zayıf bir araç elinden çıkaramazsın,citroen motor problemi çıkartabilir de çıkartmayabilirde şansına bağlı.Honda civic e gelince Araç 1.6 motor 125 beygir,sakin kullanımda nerdeyse dizellerle yarışacak bir ekonomiye sahip ama hırçın kullanışta benzini içiyor (vtec açtığından dolayı ),honda 2. el de en az kaybettiren markadır toyota ile birlikte. Ama dediğim gibi araçlarda segment farkı var. Ben olsam civic alırım,satmak istediğim zaman hiç zaman kaybetmeden satarım,sınıfına göre lüx araç iç hacmi geniş falan filan..

----------Eklendi @ 00:13:51 ---------- Yazıldı @ 00:13:00 ----------

Opele sorunsuz diyen arkadaşlar da bir a girsin bakalım en fazla şikayet alan araba markaları arasında hangi marka öne çıkıyor...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
"Saçma yorumlar var,adam 3 araba karşılaştırmış biri ordan çıkıp insignia al biri ordan çıkıp passat cc al dior,sonra konu dağılıyor bir bakmışsın 2 farklı markanın konsept arabaları karşılaştırılıyor."
1.Arkadaşın sıfır alacağını sandık o yüzden o araçları önerdik
2.Konuyla alakan yok gelip burda saçma yorum morum gibi konuşamazsın.Konu kapanalı ay geçti son mesaj tarihine baksaydın anlardın zaten arkadaşta arabasını aldı.
3.Arkadaşla benim aramda olan bi konu sizide ilginlendirmez.

alfaus007

Üye
"Saçma yorumlar var,adam 3 araba karşılaştırmış biri ordan çıkıp insignia al biri ordan çıkıp passat cc al dior,sonra konu dağılıyor bir bakmışsın 2 farklı markanın konsept arabaları karşılaştırılıyor."
1.Arkadaşın sıfır alacağını sandık o yüzden o araçları önerdik
2.Konuyla alakan yok gelip burda saçma yorum morum gibi konuşamazsın.Konu kapanalı ay geçti son mesaj tarihine baksaydın anlardın zaten arkadaşta arabasını aldı.
3.Arkadaşla benim aramda olan bi konu sizide ilginlendirmez.
1-)Daha 6.mesajda adam demiş 2.el araba alcam diye Saçma yorumlar da zaten 2.sayfada başlamış ;)
2-)Araba sahibi olup ehliyeti olan ve bu foruma üye olan herkesi ilgilendirir admin değilsin bişey değilsin sana mı kaldı ilgili olup olmamam ?
3-)Bu konuyu bir sürü insan okuyor yanlış yazılan birşeyler var ,okuyanlar yanlış bilgi edinmesin diye beni ilgilendirir ;) bu cevaplar sana yeterli olur umarım..
Bana mercimek diyen arkadaş aynen sana iade ediyorum lafını...

onurgunay35

onurgunay35

Üye
böle mercimekler türeyebiliyor arda aldırmamak lazım :) :)

+1 :)

----------Eklendi @ 22:48:45 ---------- Yazıldı @ 22:43:36 ----------

1-)Daha 6.mesajda adam demiş 2.el araba alcam diye Saçma yorumlar da zaten 2.sayfada başlamış ;)
2-)Araba sahibi olup ehliyeti olan ve bu foruma üye olan herkesi ilgilendirir admin değilsin bişey değilsin sana mı kaldı ilgili olup olmamam ?
3-)Bu konuyu bir sürü insan okuyor yanlış yazılan birşeyler var ,okuyanlar yanlış bilgi edinmesin diye beni ilgilendirir ;) bu cevaplar sana yeterli olur umarım..
Bana mercimek diyen arkadaş aynen sana iade ediyorum lafını...

1-)Zaten alpay arkadaşım ilk yorumda söylemiş ben ise 5. yorumda sordum o sonradan 2. el dedi ve aramızdaki tartışma 2. el 1. el meselesi değildi ;)
2-)İlgili olursun olmazsın beni ilgilendirmez ama buraya gelip saçma maçma gibi yorumlar yapıp kapanmış konuyu hortlatamazsın.Kendi yorumunda katarsın varsa yanlışlarıda söylersin geçersin ;)
3-)Yanlış yazılanları düzeltirsin ama gelipte abuk subuk konuşamazsın. yanlış yazılan şeyler nelermiş ?
Bu cevaplar esas sana yeterli olur umarım...