İlginç yorumlar var gerçektende... Her ne kadar gerçekten sağlam da olsalar özellikle Opelde yaşanan elektrik elektronik arızaları ve bunların tamir masrafları dudak uçuklatacak cinsten. Şimdi ben Opel kullanıcılarının seslerini duyar gibiyim... Ne alakası var benim arabamda hiç öyle sorunlar yok... yaşayan bilir arkadaşlar... deyip konuyu kapatıyorum.
Volkswagen gurubuna gelince. Güzel ve sağlam araçlar ancak nedense bana hep kazık gibi gelirler. Araba dediğin gerektiğinde yolun formunu almalı ki sürüşü hissedesin.
Toyotaya gerçekten sözüm yok. Kendini her açıdan kanıtlamış bir marka... ama görüntüsü benim hoşuma gitmiyor...
Gelelim senin asıl soruna;
1. Mazda: gerçekten problemli bir otomobil. Tek söylenecek söz "uzak dur"
2. Honda: Hayat Onda

Bana bir Allahın kulu Hondayı kötülesin de duyayım. Sağlamlık açısından Toyotaya denk olmasının yanı sıra Teknoloji açıdan sınıfının en üstün otomobilidir. Geçenlerde bir tartışmaya tanık olmuş ve o ünlü sözü söylemiştim...

Honda, Asimo'yu yaptı! ya sizinkiler ne yaptı?
3. Citroen: Her ne kadar Fransızları sevmesemde Citroen gerçekten yılların deneyimi ile kendini kanıtlamış bir marka.. Ancak;
Türkiye de servis konusunda inanılmaz kötü. 0 km bir C5 te ön konsolda bulunan ve sık kullanılan bir düğmenin yüzeyindeki aşınma sonucu kullanım hatasına sokulması ve bunun birçok kullanıcı tarafından şiddetle üretim hatası olduğu iddia edilsede ithalatçı firma tarafından kabul görmemesi bu konuyu açıklığa kavuşturuyor ki Türkiyede Citroeni değersiz kılan tek unsur bu.
Sonuçta alacağın araç 2. el bir araç olacak. ben sana her ne alırsan al çok dikkatli olmanı ve muhakkak orjinal servisin yanında tanıdık bir ustaya ve hatta bir kaportacıyada göstermeni söylerim. Aksi taktirde Bugatti de alsan yarın öbür gün bir sorun tespit ettiğin anda yıkılırsın.
Her otomobilin 2. piyasasında aynı yaş aynı model aynı marka vb. herşeyi aynı bile olsa farklı fiyatları vardır. Ucuz diye sakın aldanma muhakkak bir sebebi vardır. Sonunda yine üzülen sen olursun. Git en pahalı arabayı al demiyorum ama iyi araştırmak gerek bunuda unutma.
Şimdiden hayırlısı olsun