Mazda6-honda cıvıc elegans-citroen c5(3üde yeni kasa)

Sponsorlu Bağlantılar

ege_lee

Üye
    Konu Sahibi
Mazda6-honda cıvıc elegans-citroen c5(3üde yeni kasa)
3 de yeni kasa olan modelleri.Nasipse 3 ünden birini alacagım.Bana aractan anlayan arkadasların yorumları lazım.Hangi aracı artı ve eksileride dahil olmak üzere tavsiye etmenizi rica ediyorum.Bakıcı değil alıcıyım.

acati

acati

Üye
Görünüşe aldanma sakın. Toyota al, masrafsız problemsiz.

ege_lee

Üye
    Konu Sahibi
aslında gözüm mazda da kaldı. Simdi siz böyle deyince tereddütte kaldım

onurgunay35

onurgunay35

Üye
Bunlar yerine vw grubuna bakmanızıda öneririm yeni kasa passat veya jetta alınabilir.Yakıt tipini dizelmi istiyorsunuz benzinlimi bunlarıda belirtirseniz daha detaylı yardımcı oluruz.

ege_lee

Üye
    Konu Sahibi
sıfır değil arkadaslar 2.el piyasasına bakıyorum ben.sıfır almaya bütcem yetmez.

acati

acati

Üye
Toyota al diyoruz. paran varsa avensis, paran daha az ise corolla al. problemsiz , masrafsız...

birmot

birmot

Üye
honda al en çok tutulan araba markası içlerinde yaygın servis kalite ne arasan var.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Tabi ki Honda Civic . :oke:

ege_lee

Üye
    Konu Sahibi
hondaya bende sıcak baktım gercekten cok sekil bi dizaynı var.sagolun arkadaslar ozaman hondaya odaklanıyorum

dufy85

dufy85

Üye
bakımlarını düzgün yaptırırsan asla arıza vermeyen tek araç toyota.

masrafsız araç. ama ben olsam vw alırım konfor ve performans açısından golf öneririm 2. el

nitroux

nitroux

Üye
İlginç yorumlar var gerçektende... Her ne kadar gerçekten sağlam da olsalar özellikle Opelde yaşanan elektrik elektronik arızaları ve bunların tamir masrafları dudak uçuklatacak cinsten. Şimdi ben Opel kullanıcılarının seslerini duyar gibiyim... Ne alakası var benim arabamda hiç öyle sorunlar yok... yaşayan bilir arkadaşlar... deyip konuyu kapatıyorum.

Volkswagen gurubuna gelince. Güzel ve sağlam araçlar ancak nedense bana hep kazık gibi gelirler. Araba dediğin gerektiğinde yolun formunu almalı ki sürüşü hissedesin.

Toyotaya gerçekten sözüm yok. Kendini her açıdan kanıtlamış bir marka... ama görüntüsü benim hoşuma gitmiyor...

Gelelim senin asıl soruna;

1. Mazda: gerçekten problemli bir otomobil. Tek söylenecek söz "uzak dur"
2. Honda: Hayat Onda :oke: Bana bir Allahın kulu Hondayı kötülesin de duyayım. Sağlamlık açısından Toyotaya denk olmasının yanı sıra Teknoloji açıdan sınıfının en üstün otomobilidir. Geçenlerde bir tartışmaya tanık olmuş ve o ünlü sözü söylemiştim...:evet: Honda, Asimo'yu yaptı! ya sizinkiler ne yaptı?
3. Citroen: Her ne kadar Fransızları sevmesemde Citroen gerçekten yılların deneyimi ile kendini kanıtlamış bir marka.. Ancak;
Türkiye de servis konusunda inanılmaz kötü. 0 km bir C5 te ön konsolda bulunan ve sık kullanılan bir düğmenin yüzeyindeki aşınma sonucu kullanım hatasına sokulması ve bunun birçok kullanıcı tarafından şiddetle üretim hatası olduğu iddia edilsede ithalatçı firma tarafından kabul görmemesi bu konuyu açıklığa kavuşturuyor ki Türkiyede Citroeni değersiz kılan tek unsur bu.

Sonuçta alacağın araç 2. el bir araç olacak. ben sana her ne alırsan al çok dikkatli olmanı ve muhakkak orjinal servisin yanında tanıdık bir ustaya ve hatta bir kaportacıyada göstermeni söylerim. Aksi taktirde Bugatti de alsan yarın öbür gün bir sorun tespit ettiğin anda yıkılırsın.

Her otomobilin 2. piyasasında aynı yaş aynı model aynı marka vb. herşeyi aynı bile olsa farklı fiyatları vardır. Ucuz diye sakın aldanma muhakkak bir sebebi vardır. Sonunda yine üzülen sen olursun. Git en pahalı arabayı al demiyorum ama iyi araştırmak gerek bunuda unutma.

Şimdiden hayırlısı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: Utku
minoo

minoo

Üye
Citroen kullanan hiç bir tanıdıktan tavsiye almadım. Kim kullandıysa aman diyor. Honda hakkında bir fikrim yok ama Mazda da alma bence. En güzeli Opel :ehe

• Beğen
Tepkiler: alpay533

OğuzcanAbi

Üye
resim koysaydin keske bi de anket.olsaydi tam.super olurdu

onurgunay35

onurgunay35

Üye
alpay533 herkesin kendi zevki kendi görüşü tamam ama insignia da burda vw nin en baba bir kaç aracıda burda bi incele bi araştır bakalım silip geçebiliyormu gerek sağlamlık bakımında gerek teknoloji ve performansda ?

Volkswagen Passat CC

Volkswagen Scirocco R

Volkswagen Touareg

Opel İnsignia

minoo

minoo

Üye
İnsignia :aha: İçi ayrı bir dünya yahu :hmmm :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: alpay533
onurgunay35

onurgunay35

Üye
opel artık bayağı gelistirdi kendini hele insignia modeli vw nin en baba aracını koy karsısına siler geçer gerek sağlamlıkda gerek teknolojisinde ve performansında

Burda bahsettiğin araç insignia opc değildi şimdi geldin bana insignia opc gtc fln diyosun şudur budur yaptığın yoruma göre cevap yazmıyıp kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun:nono:

----------Eklendi @ 14:25:28 ---------- Yazıldı @ 13:56:57 ----------

Opel insignia opc fiyat

Opel Insignia modelinin en üst kademesini oluşturan OPC versiyonu türkiyede satışa sunuldu.araçta 2.8 litre turbo V6 motor bulunuyor.bu motor 325 hp güç üretiyor ve bu gücü Active Select şanzıman ve 4 tekerlekten çekiş ile birlikte yola aktarıyor.Insignia OPC,sedan ve sports tourer karoser seçenekleriyle satışa sunuldu.Aracın fiyatı 160.000 TL.

Scirocco R fiyat

Scirocco R 2,0 lt. TSI 255 PS Tiptr. DSG Scirocco R 54.700 EUR + 1.415,50 TL**

Passat cc fiyat

CC 2.0 lt TDI 170 PS Tiptr.DSG 53.100,00 EUR + 1.415,50 TL**

Opel gtc paris de konsept bir araç şuanda satışı yok.O yüzden scirocco R ile karşılaştırman saçma

Ayrıca passat cc insignia opc yi karşılaştırman yanlış passat cc binek araç bir aile aracı insignia opc hız için üretilmiş sürat aracı.

Opel insignia opcnin değerleri

Opel Insignia OPC 325 Hp gücündedir ve bu da onu tüm zamanların en güçlü Opel serisi yapmaktadır. İyileştirilmiş 435 Nm tork 0-100km/saat hıza sadece 6 saniyede ulaşır ve daha sonra 250 km/saat azami hıza çıkar.

Vw scirocco R nin değerleri

Hızlanmalar
0-100 km/s sn 6,0
Maksimum hız, km/s 250

Buda Vw Golf R nin değerleri

Hızlanmalar
0-100 km/s sn 5,7
Maksimum hız, km/s 250

nitroux

nitroux

Üye
opel bi tutkudur ya:D:D he yukarda arkadsın dediğine katılıyorum opel eskiden elektronik arızaları çok wardı 95-2000 model arası astralarda b kasa vectralarda opel sugnumde hele zaten opel bu modeli üretimini durdurmasını bir sebebide elektronik arızaları idi ama 2002 den sonra ki opel ler laf atacak olan adam ya hiç opel kulalanmadı yada opel i bilmiyordur bizde 2004 vectra elegance var su ana kadar aracın cıkardığı tek masraf 10bin km de servis masrafı ve benzini bonkörce tüketmesi :D baska bi arızası olmadı kuzendede opel war 2005 astra oda aynı araçda su ana kadar tek sorun cıkmadı arkadaslada 06 astra clasıcIII war o da aynı opel artık bayağı gelistirdi kendini hele insignia modeli vw nin en baba aracını koy karsısına siler geçer gerek sağlamlıkda gerek teknolojisinde ve performansında he ama şu yeni opel antara pek öwemem teknolojik donamım bakımından biraz zayıf..

2007 opel astra 1,3 tiptronik HB =

Bu modelin tiptronik vites arızası kayıtlara geçmiştir. Servis danışmanlarına sorabilirsiniz. araç ister otomatik ister tiptronik modda olsun özellikle sport modunda 4. vitesten 3. vitese düşerken boşa çıkmakta ve manual müdahale gerektirmektedir. bu sorun benzer araçlarda farklı vites geçişlerinde görülmüştür. ilk iki serviste yazılım hatası dendi... güncellendi... sonuç aynı... sonraki serviste elektromekanik dendi... sensör değişimi yapıldı... sonuç aynı... son olarak yine yazılım ve ne alakası varsa baskı sistemi hatası dendi... güncellendi ve değiştirildi... sonuç aynı. aracın garantisi doldu... şimdi hala aynı... ha bide artık kornasıda keyfine göre bir çalıyor bir çalmıyor. oda bişey hatası kesin ama onuda 4 kere serviste çözemediler... oda hala aynı...

Genel olarak bu aracın kalitesi ve sağlamlığı tartışılmaz ama elektronik arızaları bezdirici...

Yani evet senin aracın güzel olabilir ama bendeki 30 firma aracından sadece 2 si opel kaldı... ki birisi bu diğerinde sorun yok çünkü daha 1 yaşında ve manual vites...:cool

----------Eklendi @ 15:31:04 ---------- Yazıldı @ 15:27:19 ----------

Ha bide rica ediyorum şu gereksiz opel volkswagen tartışmasını bırakın artık... Honda'nın yanında ikiside "Tencere dibin kara, benimki senden kara..." :ehe

onurgunay35

onurgunay35

Üye
onurgunay35

onurgunay35

Üye
ben burda opel i sawunmuyorum insignia opc ile karsılastırmasakda insisignianın 4x4 modeli war yine 260hp onlada kıyaslarsak yanına gelemez. gtc paris modeli ise seneye satısa sunulacaktır,

Şuan satışta olan insignianın opc modeli var yorumumda karşılaştırdım gördük farkı volkswagen hem ucuz hem daha güzel.gtc paris satışa çıkınca benim bilmediğim volkswagenin konsept olsun yurtdışında olan modellerinden olsun illaki gtc paristen üstün bi arabası olur zaten şuandada var.:oke:

Volkswagen w12

Motor Tipi: W12
Beygir Gücü: 447.4 kw / 600.0 bhp
Son Hız: 349.2 kph / 217.0 mph
0-100 Km. Hızı: 3.5 seconds

Flo Rida

Flo Rida

Üye
güzel