Mayıs Ayının Benim İçin Önemi

Oğuzhan

Üye

Sarılıp öpsem yanlış anlaşılmaz herhalde

öp abi niye yanlış anlaşılsın sen çocuklarını öpünce yanlış mı anlıyorlar erkeği öptü diye

dayağı hakettim

Tepkiler: Dede ve codblackops2

helal olsun

Tepkiler: Dede
Bende 12 Mayıs 2012 den bahsedicen sanmıştım

- - - Eklendi - - -

Bu arada helal olsun. sende bize hakkını helal et (:

Abiiiiimmmm vallahi bu forumda topu topu en fazla adam gibi değer verdiğim 7-8 kişi kaldı.. Senin gibi bir 'lı adamı önceden tanışmak bana şeref olduya artık gam yemem. Her ne kadar da pek koyu muhabbetimiz olmadı bilirsin ama unutma abiiii... Hakkını helal et

Türe

Üye
Kimi sevdiysek gitti ya da gidiyor arkadaş Kimseyi sevmicem bundan sonra

Tepkiler: yaren_dede ve Dede

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Gençler bende yaş 32 oldu.artik sizlerin enerjisine yetişemiyorum.bu devran böyle devam eder.biri gelir biri gider.birgün sizlerde bu forumda yönetici olacaksınız belki.düzen için uğraşacak ve sonunda bayrağı bir başkasına devredeceksiniz.

Giden biri için sizde bırakıp gitmeyin.bence onun yerini doldurmaya çalışın.bu ortam, bu muhabbet ve dostluklar için gayret etmelisiniz.

haklısın abiiiiiii

Türe

Üye

Abi haklısın da pof

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Birde olaya benim açımdan bakın.

Birgün geri döndüğüm zaman ya sizde gitmiş olursanız?

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Abi hayatımız olmuş GALATASARAY Arkadaş çevrem de bu konu için baya kızıyorlar bana

Delikanlı O tuttuğun takımdan kimse sana selam bile vermiyor.adını bile bilmiyor.zerre kadar değerin yok.bunları düşün ve bu konuda sadece konunun gerektiği konuşmalar olsun istiyorum.gider ayak yine sopa gosterdim dayanamadım

sen iste dayı yaş zopa getireyim

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Bende gitmek istemiyorum arkadaslar.gidince ne olacak? Ben kime gosterecegim

Tepkiler: yaren_dede