Maxipuan sisteminde degisiklik - 1000 maxipuan: 20 , 5000 maxipuan: 100 Kontör !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ycg35

ycg35

Üye
mesela bir arkadaşımız ocak ayının 25 inde üye olup 06.02.2008 de 500 mesajı geçmeyi başarmış tebrik ederim techno yakında alacağın kntrlerden bizede verirsin artık son zmnlarda bnde dikkat ediyorum 2 günlük üyeliği ile bndn fazla msj atıp konu açmış üyeler var bi arkadaşımızın önerdiği gibi denetleme yetkisi bazı kıdemli üyelere verilmeli yoksa forum gitgide mesaj çöplüğüne döner birde dikkat ediyorum günde bini aşkın internet kullanıcısı foruma üye oluyor bu iş çığırığından çıkabilir...

düzelttim..

Altun.

Altun.

Üye
mesela techno arkadaşımız ocak ayının 25 inde üye olup 06.02.2008 de 500 mesajı geçmeyi başarmış tebrik ederim techno yakında alacağın kntrlerden bizede verirsin artık son zmnlarda bnde dikkat ediyorum 2 günlük üyeliği ile bndn fazla msj atıp konu açmış üyeler var bi arkadaşımızın önerdiği gibi denetleme yetkisi bazı kıdemli üyelere verilmeli yoksa forum gitgide mesaj çöplüğüne döner birde dikkat ediyorum günde bini aşkın internet kullanıcısı foruma üye oluyor bu iş çığırığından çıkabilir...

gunde 27 anketle DJ GENTLEMAN var bu arkadaşa rakip :D:D kendisi kntr aldı daha uğramaz oldu

ycg35

ycg35

Üye
oda doğru bakıyorum bir arkadaşımızın her yerde anketi var bn ilk açtığım iki konuda anket açmıştım sonra bi arkadaşımız dedi yine gereksiz anketler açıyosunuz dedi bnde onu haklı buldum doğru söyledi orda bi daha gereksiz anket açmadım sadece topic açtım ama bazıları öyle değil paso anket paso mesaj :@

düzelttim..

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
mesela techno arkadaşımız ocak ayının 25 inde üye olup 06.02.2008 de 500 mesajı geçmeyi başarmış tebrik ederim techno yakında alacağın kntrlerden bizede verirsin artık son zmnlarda bnde dikkat ediyorum 2 günlük üyeliği ile bndn fazla msj atıp konu açmış üyeler var bi arkadaşımızın önerdiği gibi denetleme yetkisi bazı kıdemli üyelere verilmeli yoksa forum gitgide mesaj çöplüğüne döner birde dikkat ediyorum günde bini aşkın internet kullanıcısı foruma üye oluyor bu iş çığırığından çıkabilir...

mesajlarımın kontorle alakası yoq. İnanmıyorsan bakabilirsin anlamsız mesajım var mı ya teşekkürdür yada bi arkadaşın sorununa yardımcı olmuşumdur yada paylaşımdır ws. ws.

zaten benim en yakın kontor alma tarihim 2 ay sonra yani benim şu an 1100 maxipuanımın 500 mesajımın olmasının bana hiçbir yararı yok. Bunları düşünerek yazsaydın daha iyi olurdu ;)

ycg35

ycg35

Üye
düşünmedim sanma ama bn senide takip ediyorum mesajlarına bakıyorum teşekkür vs dediğin gibi bnde teşekkür ediyorum teşekkür etmek güzeldir ama snde yanlış anlama sonuçta biraz şaşırtıcı değilmi ocağın 25 inde üye olupta bu kdr çok mesaja ulaşabilmen bn kasım ayından beri üyeyim bu kdr mesajım var neyse ya kafanıza göre takılın yöneticilere zorluk olmasında...

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
düşünmedim sanma ama bn senide takip ediyorum mesajlarına bakıyorum teşekkür vs dediğin gibi bnde teşekkür ediyorum teşekkür etmek güzeldir ama snde yanlış anlama sonuçta biraz şaşırtıcı değilmi ocağın 25 inde üye olupta bu kdr çok mesaja ulaşabilmen bn kasım ayından beri üyeyim bu kdr mesajım var neyse ya kafanıza göre takılın yöneticilere zorluk olmasında...

Biraz çalışkanım belki ondandır :naughty:

ycg35

ycg35

Üye
helal olsun sana...

Nazy

Nazy

Üye
gunde 27 anketle Bir üye var bu arkadaşa rakip :D:D kendisi kntr aldı daha uğramaz oldu
Başka Üyeler Hakkında Bu Şekilde Yorum Yapmayın
yapacaksanız bile isim vermeyin
çok yanlış bir durum bu bence
hem bahsetteiğiniz üye kendi temalarını hazırlayıp paylaşıyor.
chona yazdığın yorumu düzeltmeni rica ediyorum
aaynı şekilde Yuck isimli üyeninde mesajını düzeltmesi uygun olur:oke:

ycg35

ycg35

Üye
ama gerçekleri söylemek suç değil gücüme gitti yazdım o iki mesajımı silebilirsin nazy ama çok ilginç olduğunu sende kabul et sonra bide cvp yazıyo çalışkan üyeyim diye bn bu konudaki yorumlarımı artık uzatmayacağım o mesajlardaki üye isimlerini siliyorum istersen o msjlarımıda silebilirsin bu konu artık bni aşar durduk yere banlanmaktansa büyüklük bnde kalsın...

Altun.

Altun.

Üye
Başka Üyeler Hakkında Bu Şekilde Yorum Yapmayın
yapacaksanız bile isim vermeyin
çok yanlış bir durum bu bence
hem bahsetteiğiniz üye kendi temalarını hazırlayıp paylaşıyor.
chona yazdığın yorumu düzeltmeni rica ediyorum
aaynı şekilde Yuck isimli üyeninde mesajını düzeltmesi uygun olur:oke:

yaptığım yorumda haksız olsam silerdim. ama arkasındayım yorumlarımın

Nazy

Nazy

Üye
yaptığım yorumda haksız olsam silerdim. ama arkasındayım yorumlarımın
yorumlarınıza birşey demiyorum
ama isim vermeniz sert bir tartışma konusu oluştura bilir
ilerde kavga edipde üzücü olylar olabieceğine dikkat çekmek istedim:oke:

ycg35

ycg35

Üye
chona bence boşver uğraşma bnm amacım yöneticilere zorluk çıkarmamak bırakalım bu işi onlar halletsin...

--------------- Ekleme ---------------

nazy kardeş bn üye isimlerini sildim ama bazı kişiler haddini bilsin lütfen!!!

Nazy

Nazy

Üye
ama gerçekleri söylemek suç değil gücüme gitti yazdım o iki mesajımı silebilirsin nazy ama çok ilginç olduğunu sende kabul et sonra bide cvp yazıyo çalışkan üyeyim diye bn bu konudaki yorumlarımı artık uzatmayacağım o mesajlardaki üye isimlerini siliyorum istersen o msjlarımıda silebilirsin bu konu artık bni aşar durduk yere banlanmaktansa büyüklük bnde kalsın...
Doğru Kızmakta haklı olabilirsiniz
Ayrıca ben yönetici değilim yani mesajınızı silip sizi yargılıyamam
ama daha önce söylediğim gibi isim vermek sert bir tartışmaya neden olabilir:oke:

ycg35

ycg35

Üye
nazy aslında sndn iyi yönetici olur bana göre en aktif üye sensin ocak ayının birincisi oldun avatar yarışmasındada birinci oldun :) tekrardan tebrik ederim..

bora006

bora006

Üye
1000 maxipuan ile 20 Kontör
5000 Maxipuan ile 100 kontör

benim daha çooooooook mesaj yazmam lazım:(

ama değişiklik iyi olmuş bazı üçkağıtçılar artık heveslenmesin :yuru

ycg35

ycg35

Üye
ya şu puanlar arasına 2500 puan 50 kntr ekleseler çok süper olcak

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Böyle üyeleri tespit için bir grup üye seçilse tarzında bir mesaj yazılmış, zaten kontör talep eden üyelere bakıyoruz yönetim olarak.3-4 arkadaş yorum yapıyor görüşünü belirtiyor arkasından kontörü gönderiliyor merak etmeyin. ;)

Fakat sizinde farketttiğiniz ciddi artışlarda şikayet et butonu ile şikayetinizi iletirseniz yardımcı olabiliriz. :oke:

Ayrıca Yuck yeni gelen bir üye 10 günde 500 mesaj yazabilir, 5000 mesajda yazabilir. Biz buna bir şey diyemeyiz sonuçta burası bir forum saçmasapan olmadıkça görüşler mesaj aracılığıyla dile getirilebilir. ;)

sonbela

sonbela

Üye
Yönetim Acılan Bazı Konular Hakkında Araştırmaları Farklı Şekilde Yapması Talebindeyim Dikkatimi ceken bir üye Bir CoK Konusunu Farklı Forumlardan Copy paste ile Ekliyor Başlıklar bile aynı Alıntı Yaptıgı Forumla Tabiki bir cok Sey Alıntı yapılablir Ancak bunu Hiç Olmazsa Link Tzeleyip Yapmaları Daha dogru Olabilir Sonuçta Alıntı Demek (Ç)alıntı demektir bunu belirtmeden Kontor sevdası için Paylaşım Yapanlar var Fakat 2000 Maxi Paunımla 30 + 30 kontor talebinde bulundum Yönetim Hattın Kimin üzerine Oldugunu Görebiliyorsa 30unu Avealı Bir arkadasım Kontor İstemesi üzerine Kontor Talebinde Bulundum İhtiyacım Yoktu Arkadaşıma Kaç Kontor Geldi Bilmiyorum Ancak bana 20 Kontor Gelmişti 30 Olması Gerekirken Merak ettim Ve Cevabını Kendim Verdim HAKETMEMİŞTİM...!!!

ycg35

ycg35

Üye
sonbela güzel yazmışsın bu çalıntı konusunda bugün bi arkadaşımız bi konu açmış inceledim aynı konuyu bnde açmıştım dedim bi baktım linkler bile aynı adam resmen çalıntı yapmış bide msn adresi eklemiş bana burdan ulaşabilirsiniz diye madem bnm konumdan çaldın önce bi bnm konuma tşkkür et sonra çal konu java bi oyun adam almış linki hiç açıklama yapmadan yararlı bilgiler bölümünde paylaşmış e pes yani dedim bu kdr mı olur :ss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt