Maxipuan sisteminde degisiklik - 1000 maxipuan: 20 , 5000 maxipuan: 100 Kontör !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Maxipuan sisteminde degisiklik - 1000 maxipuan: 20 , 5000 maxipuan: 100 Kontör !
Selam Arkadaslar,

Maxipuan sisteminde, ufak bir düzenlemeye gittik ve artık

1000 maxipuan ile 20 Kontör
5000 Maxipuan ile 100 kontör

alabileceksiniz.

Bir sonraki duyurura kadar, değiştirme hakkını kendimizde saklı tutarak, şu anki rakamlar geçerlidir.

İyi Forumlar.

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
hımm düşücekmi yani :) forumumuz için hangisi iyi olucaksa onun arkasındayız ;)

vavuli

vavuli

Üye
ben 30 kontör diye işaretlemiştim 20 mi alıcam düzenlemeye göre

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Mevcut isteyenlere yine ne istedilerse, formda ne yazıyorsa gönderecegiz ancak dün gece 12:00 dan sonra yapılan isteklerde bu geçerli olacak.

Forum için daha iyi olacagini söyleyebiliriz çünkü hep 30 kontör iyi bir miktar ve bu yüzden kirlilik yapmaya baslayan üyeler de olustu. 2 günde 1000 maxipuan yapmak için saçma sapan hareketler yapıp, kontör talep edenler ve banlananlar oldu ama bunlara gerek yok sonucta sitede sürekli duran ve yararlı paylasım yapan arkadaslar az çok ufak da olsa hediyesini alacaktır.

Daha sonra duruma göre daha da arttırabiliriz tabiki.

vavuli

vavuli

Üye
iyi ben 12:00 den önce yapmıştım,Teşekkürler

arslansem

arslansem

Üye
Site zarar etmeye başladı :)
Biz her daim burdayız farketmez :oke:
Paylaşmak paylaşım paylaşın :ehe

__Midas__

__Midas__

Üye
iyi oldu bence, saçma sapan mesaj yazımına engel olunur bir nebze

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Ek olarak, son zamanlarda gönderdigimiz kontör ün hesabını tutamadık gerçekten fazla yüklenme de oldu diyebilirim. Ama bu talep edenlerin ve bazı gönderilenlerin, haketmedigini düşünerek gönderdik işte biraz da bunun önüne geçelim diyoruz. Bir amaca baglı 2 önleme var yani.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Site zarar etmeye başladı :)
Biz her daim burdayız farketmez :oke:
Paylaşmak paylaşım paylaşın :ehe

Site zarar etmeye başlamadı, kontör miktarı yüksek olduğu için saçma mesaj yazanlar / konu açanlar arttığı için böyle bir değişiklik yaptık. Giden gün üyenin biri 80 dakika da 210 küsür konu açmış. Ne için, 30 kontör için .. :)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Site zarar etmeye başlamadı, kontör miktarı yüksek olduğu için saçma mesaj yazanlar / konu açanlar arttığı için böyle bir değişiklik yaptık. Giden gün üyenin biri 80 dakika da 210 küsür konu açmış. Ne için, 30 kontör için .. :)

o üye 2 ay burda dursaydı siteyi zarara uğratırdı herhalde :)

Arazlam

Arazlam

Üye
site için hangisi iy olacaksa o olsun zaten üyelerin asıl amacı kontör değil paylaşım olmalı

Nazy

Nazy

Üye
Desenize Benim Puanlar Elimde Patladı:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
daha iyyi olmuş şimdi aklı başında paylaşımlar yapılır
negative sadece 20 ve 100 mü var 50 yok mu??
ha bi de vodafone da minimum kontör yükleme 21 dir

--------------- Ekleme ---------------

Abi Bunu üst Konu Yapın Gittikçe Aşşağı Iniyor

dallaspage

dallaspage

Üye
Hadi Hep Beraber Reklam Tıklıyalım... :D

delrico

delrico

Emekli Yönetici
hayrlısı ne ıse o olsun:ehe

leiche

leiche

Emekli Yönetici
Mevcut isteyenlere yine ne istedilerse, formda ne yazıyorsa gönderecegiz ancak dün gece 12:00 dan sonra yapılan isteklerde bu geçerli olacak.

Forum için daha iyi olacagini söyleyebiliriz çünkü hep 30 kontör iyi bir miktar ve bu yüzden kirlilik yapmaya baslayan üyeler de olustu. 2 günde 1000 maxipuan yapmak için saçma sapan hareketler yapıp, kontör talep edenler ve banlananlar oldu ama bunlara gerek yok sonucta sitede sürekli duran ve yararlı paylasım yapan arkadaslar az çok ufak da olsa hediyesini alacaktır.

Daha sonra duruma göre daha da arttırabiliriz tabiki.

ewet cok doldu böyle üyeler. bunların banlanması yanı sıra gereksiz cevapları silinse daha temiz olur bence

SAYGILAR

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
daha iyyi olmuş şimdi aklı başında paylaşımlar yapılır
negative sadece 20 ve 100 mü var 50 yok mu??
ha bi de vodafone da minimum kontör yükleme 21 dir

--------------- Ekleme ---------------

Abi Bunu üst Konu Yapın Gittikçe Aşşağı Iniyor
20 ve 100 var, 50 ile de urasamayız gibi çünkü çok yogun bi sekilde kontör isteniyo, bakiye yüklü olması gerekiyor, talep veriliyor, gönderiliyor baslıklar açılıyor vs. ne kadar az seçenek olursa en azından benim için iyi olur çünkü bu ise şu an tek bakan benim birçok işin arasında. Ama bunu düşünecegiz en kısa zamanda yönetim onaylarsa 50 gibi bir rakam da ekleriz araya

Bu arada vodafone da 20 kontör gönderebiliyoruz şu an panelde görebiliyorum sorunsuz yani.

Desenize Benim Puanlar Elimde Patladı:ehe

Bu olayı değiştirene kadar talep eden tüm üyeleri 30 kontör / 1000 maxipuan seklinde ve 100 kontör / 3000 maxipuan seklinde degerlendirdik yani yapılan andan sonraki isteklerde geçerli oldu kaldı ki bu uygulama yapılmadan önce kontör talep eden 14 kisiye kontörleri eski kampanya üzerinden sorunsuz bir sekilde yollandı

Bundan sonra da bir sonraki degisiklige kadar yeni hediye kontör rakamlarımız bunlar :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence İyi Oldu...Çünkü 300 Mesaj Yazıyo Adam Ama Faydasız..30 Kontörü Kapıyo...İsabetli Olmuş 5000 Puan;)

Altun.

Altun.

Üye
Arkadaşlar maxipuan dan kntr kazanan uyelerin kazandığı kntrleri hakedip etmediğini denetleyen uyeler seçebilirz forumdan. böyle bi kurum oluşturulabilir

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Arkadaşlar maxipuan dan kntr kazanan uyelerin kazandığı kntrleri hakedip etmediğini denetleyen uyeler seçebilirz forumdan. böyle bi kurum oluşturulabilir
iyi olur negative de bu yükten kurtulmuş olur
olabilir aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt