Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi çok teşekkür ederim elinize beyninize sağlık. 2adet sıkıntım var maximodun simgesi yok siyah şekilde ve efektte menü tuşunu uzun basınca ve uygulama seçince siyahh ekranda 10 saniye kadar bekliyor ne yapmam gerekir
603 fp2 ofw
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
fp2 de bazı efektler o siyah kararma sorunu var ama tüm efektlerde yok dendi ben fp1 deyim o yüzden ayrıntılı bir çalışma yapamadım maximodun simgesi siyah olması ilginç mif değiştirmeyi biliyorsan e resource apps içinde ThemeFX_0xecce8899_aif.mif var başka herhangi bir uygulamanın mifini bu isimle bu yere atıp üzerine yapıştırsan telefonu kapatıp açarsan değişir veya bu mif i pc de ssicontent ile içindeki svg dosyasını herhangi bir temadan aldığın svg ile değiştirebilirsin
asigsasi
Üye
uygulamanın simgesi için başka tema kullanılabilir
rafet18
Üye
[MaxiPDA] Efektler v3.0 Symbian^3
Refresh-FP1-FP2 Unsigned Türkçe yi ek olarak kurdum sorun ypk şimdi teşekkürler ilginiz için
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Jan
Üye
Levent abi bu işlemlerin bitimindeki videoları varmıdır youtube da veya çekip koyabilir misin rica etsem
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
video yok nasıl çekeyim ki
jjj23
Üye
hocam uygulama çok güzel,fakat ben yükleyemedim,bende phyton yüklü ve uygulamayı yükleme esnasında yarıya kadar gelip yüklenemedi diyor,tel n8 belle refresh hackli yardımcı olursan sevinirim.
yükleme seçeneklerinde phyton seçeneği çıkmıyorki zaten,yani öyle bir seçenek yok,v6 yı yüklemeye çalışıyorum bu arada.
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
peki sende efektler uygulaması var mı varsaa efektler uygulaması ile pythonu kaldır öyle dene maximod için python dahili var normalde başlangıçta maximod v6 seçeneği var o seçenek python ve efektler ile ilgili
Jan
Üye
Levent abi kaldırma operasyonu başarıyla sonuçlanmadı bire bir yaptım neden olmadı acaba ..?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
neresi olmadı sorun ne
Jan
Üye
Uyguladığım modların bazıları duruyor 3 tane rompatcher yaması 6 7 tane yapıyodukya rompatcher yamaları diye mod vardı hani heh işte misal o duruyo gene 3 tane kalmadı :S simgeli klasörler filan hepsi duruyor
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
maximod kendini kaldırır uyguladığı modları kaldırmaz bunları elle kaldırmalısın