[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

korhanad

Üye
evet kardeş

korhanad

Üye
saol kardeş guzel ama uygulama olmasaydı keşke neyse elınden bukadar gelıo galıba tşk ettim

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu uygulama kadar kodlarında türkçe kelimelerin olduğu başka uygulama yoktur heralde şiir gibi maşşşallah kodlama dosyasını indirip metin editörle açın bakın ne olduğunu python kodlamanın nasıl olduğunu anlacaksınız zor değil

Ekli dosyalar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
programa şimdi baktım nokia kendisi yapsa bu kadar iyi olamazdı:worshippy:
bu arada kilit ekranı-font vb eklenemez mi:islik
tabi sen daha ii bilirsin:spr

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kilit ekranından kastın ne anlamadım ama modu falan diyorsan dosyasını zipleyip mod bölümünden veya mif ise mifler bölümünden yüklettirebilirsin font değişimi de ekleyebilirim ama fontlar kullanıldığında üzerine yazamıyor o yüzden eklemedim fontlar mif gibi değil başka yolu olmalı ama ben bilmiyorum font olayıda fontzoomer ile halledebilirsin :)

Symbianizer

Symbianizer

Üye
yani swipe unlock,slide to unlock gibi programların mod yoluylla sisteme gömülmesi mümkün olamaz mı
Yoksa ben uçuk kaçık şeyler mi hayal ediyorum abi?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında mümkün ama biraz pürüzler var sadece söylediğin uygulamaları değil tüm uygulamaları siscontent ile klasörlerine ayırıp zip şeklinde toplayıp uygulama.zip lerini maximod un modlar bölümünden yüklettirebilirsin am şimdilik uygulamaların çalışması için c ye yükleme yapmalısın maximod e veya f ye de yükleme yapar ama uygulama çalışmaz çünkü e ve f ye kurulan uygulamalar c sys hash içine e veya f deki exeye yol veren sis kurulumunda oluşan bir dosya var bunu da halletmek lazım ya o dosyayı da zip içine eklemek lazım yada farklı yol bulmak lazım bu dediğim tamamen kurulum ile ilgili ama herhangi bir uygulamanın bir dosyasını değiştirmek için dersen o basit değişiklik yapılan dosyayı gideceği klasöre göre klasörleyip ziplersen maximodun modlar bölümünden uygulamın kurulu olduğu bölüme yüklettirebilirsin modlar bölümü bu yüzden var

• Beğen
Tepkiler: Symbianizer
cankan_6518

cankan_6518

Üye
MaxiMOD v6.0.0 Symbian^3 XXX Unsigned Türkçe - MaxiPDA.sis

hocam uygulama link verebilirmisin

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu da var link

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu da var ya

cankan_6518

cankan_6518

Üye
c6 01 belle refresh uygulamayı yüzde doksan ı yükleniyor sonra yüklenemedi diye hata alıyorum.
nedendir hocam.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım sende python var veya python ile alakalı bir dosya var yüklerken pythonu seçmeden yükle

george_13

Üye
E'de maximod modlar klasörüne tarif ettiğiniz şekilde modu attıktan sonra, maximod programında modlar bölümü açılmıyor attığım modu kuramıyorum niçin acaba...

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
modun isminde ğüşiçöĞÜŞİÖÇ harfleri olmaması gerekiyor

serefemın

serefemın

Üye
ben yükleyemedim yükleme hatası veriyor, yardım edecek var mı..

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sanırım daha önce piton kurdun kaldırmadıysan sadece maximodu kur

serefemın

serefemın

Üye
hallettim kardeşim teşekkür ederim:) telefona flaş attım şimdi yüklü, ama mesajlarda değişiklik yapamadım, rompackta ki söylenen yama ben de yok o yüzden sanırım

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
c2z4bin yamasını ile olur telefonu kapatıp açma işlemlerine dikkat et konuda herşey yazıyor

Üst Alt