Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yüklediğim yazılım cfw hacklı değil o yüzden olabilir mi
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Allah aşkına o yüzden tabi beni de binbirlü seneryolara sokuyorsun hackli olmayan cihaz sistem içine nasıl dosya gönderebilsin madem hackli değil c2z4bin yamasını nasıl yaptın
serefemın
Üye
tamam abim kızma yamayi elle yükledim çalışıyor yama, efektte çalışıyor ama mesaj çalışmadi, cfwyi değiştireyim o zaman başka bi tane yükleyeyim
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yok estağfurullar ne kızması senin ki biraz arabaya benzin koymadan araba çalışmıyor diye servise arıza şikayetinde bulunmak gibi oldu
serefemın
Üye
evet haklısın ama hallettim şimdi takır takır çalışıyor teli hackledim, bide bende bazı modlar var bilgisayarda private klasörleri falan varya onun içinde dosyalar var bunları maximod programına nasıl atabilirim sadece .mif ve .xml uzantıları zıple paketleyim programa atsam çalışır mı.
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
maximodun işi dosyaları yerine ulaştırmak modlarda sorun yoksa çalışacaktır
serefemın
Üye
yarın deneyeyim bi, bu arada program çok hoş ellerin dert görmesin çok teşekkür ederim, hem program için hem de bana zaman ayırdığın için..
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
rica ederim ne demek her zaman
serefemın
Üye
Allah razı olsun.
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
rica ederim
serefemın
Üye
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
pro.engineer
Üye
fp 2 nin linkinde mi sorun var yoksa bende mi hata veriyor ?