ya bnim kafam karıştı bn aknskinsrv.dll sini bi siteden indirmiştim bi kaç sorun oldu hard format attım dosya kayboldu yani aknskinsrv.dll dosyası maximodun içindemi
Normalde z sys bin içinde orjinal aknskinsrv.dll vardır ama bu dll içinde efekt yolu gene z içine yönlendirmelidir. yani orjinal efekte. biz bu dll dosyayı hex ile düzenleyerek kendimiz c veya e veya f ye yönlendirme yapıyoruz ve efekt yolumuzu oralara göstertiyoruz yani senin c sys bin içine attığın dll modifiyeli dll dir. Bu formatla gider silinir. Maximod içine bu zaten var olmak zorunda yoksa efektler çalışmaz sen kurulum yapıp uygulama içinden kurulum yerlerini seçitiğin zaman arka planda kodlamasını ben yaptığım için biliyorum benim orda düzenleyip koyduğum yükleme yerinize göre dll yi alıp c içine ve yükleme yeri olan yere de orjinal efekti atıyor bu yükleme seçim yeri bir kere yapıyor sonra efektler den birini seçitiğiniz zaman sadece efekti yükleme yerindeki orjinal efektin üzerine atıyor. bir daha dll olayı kurulumu yok benim bu dll yi bir kere c sys bin içine attrımam gerekki z deki dll yerine benim c de dll çalışsın mantık bu. c ve z aynı dosya var nasıl oluyor dersen c nin z den üstünlüğü önceliği var yani bir dosya z de diye başka yerde çalışmaz diye şart yok hatta sisteme dahil olan değiştirilemez olan tüm ama tüm uygulamaların eğer dosyalarını z içinden eksiksiz ayıklayabilirsen c den çalıştırmasını sağlayabilirsin çünkü c her zaman üstündür.
aynı mantık miflerde ve baloncuklarda da var. yani sistemde var olan sabit bir düzeni alıp değiştirebilir bir düzen oluşturuldu. mmaximod yararda büyük bir uygulama gibi gözükebilir ama tek yaptığı zip içinden dosya çıkartmaktır bu kadar basit başka hiç bir özelliği yok zor olan bu zip çıkartma işlemlerini sabit düzenden alıp mantık ve düzen içinde değiştirilebilir düzende olmasını sağlamaktı. ordaki her butona her menüde seçimlerin altındaki kodların doğru zip çıkartma işlemleri gerçekleştirtmektir. Örnek: modlar içindeki xxx mod zip içindeki dosyaları yükleme yeri neresiyse kayıtlar dosyasından bak ve oraya çıkart varsa üzerine yaz olay bu kadar basit.
Neden bu kdar uzun yazdım derseniz sosyal mesaj vermek istedim kısaca ben python kodlamasın p sini bile bilmezken hatta pythonun ne olduğunu bile bilmezken tamamen mantık ve merak yolu ile bu uygulamanın ilk sürümünü alıp bulmaca çözer gibi çözüp ve tekrar kendi sistemime göre düzenledim. En önemlisi istek ve merak. Bilmiyorum sözcüğü kabul etmiyorum.