[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Ben ne filebrowserle ne de xplore ile c/sys ve c/private klasörlerine giremiyorum ayarlarda da yanlışlık yok yardımcı olabilirseniz çook makbule geçer :)

- - - Eklendi - - -

Tamam çözdüm ben Open All yamasını etkinleştirmeyi unutmuşum
İşte acemiliğin dezavantajları..
:D

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bi sorun var levent usta birazdan yazıyorum

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bekliyorum sorunu benim farkettiğim 3 tane zip dosyasının içi boş kalmış dalgınlık işte :)

• Beğen
Tepkiler: manolyam63
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
bekliyorum sorunu benim farkettiğim 3 tane zip dosyasının içi boş kalmış dalgınlık işte :)

o damı var daha görmedim ben :) yaşlılik işte

sorun herhangi bi mod efekt uyguladıktan sonra pronun icindeki yeniden başlatı kullanınca telefon açılmıyor 4 nokta yükleniyo hop restart tekrar böyle işlem devam ediyo bende hafıza kartını çıkardım açıldı ne tuhaftır ondan önce başka restart prolarındada aynı şeyi yapmıyordu hemen açılıyodu ama bu işlem den sonra oda olmuyo çözüm Yeniden başlat olumsuz yani telefonu normal kapatıp manuel açacaksın nereden kaynaklı anlamadım?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yeniden başlat sorunuyla hiç karşılaşmadim

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
senin sistem farklıdir ondan olabilir

kkk karakuş

Üye
arkaşlar hiç bir değişiklik olmadı

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
program 5800 uyumlu değildir dua et telefonun açılmış yoksa format atmak zorunda kalabilirdin :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
senin sistem farklıdir ondan olabilir
zannetmiyorum yeniden başlatma özelliğini bir uygulamanın exesini değiştirerek ekledim senin telin açılmasını engelleyen birşey var eminim sana özel bir sorun genel sorun değildir gibime geliyor kaçıncıya restart çekiyorum her seferinde açıldı tüm mifleri değişdirdim nerdeyse

hizan

hizan

Üye

o damı var daha görmedim ben :) yaşlılik işte

sorun herhangi bi mod efekt uyguladıktan sonra pronun icindeki yeniden başlatı kullanınca telefon açılmıyor 4 nokta yükleniyo hop restart tekrar böyle işlem devam ediyo bende hafıza kartını çıkardım açıldı ne tuhaftır ondan önce başka restart prolarındada aynı şeyi yapmıyordu hemen açılıyodu ama bu işlem den sonra oda olmuyo çözüm Yeniden başlat olumsuz yani telefonu normal kapatıp manuel açacaksın nereden kaynaklı anlamadım?

maxi mod proğramını hafıza kartına yüklersen dediğn sorun olabilir.

başka türlü hiç bir sorun yok sadece 3 tane zip dosyasının içi boş kalmış bende yeni farkettim.

• Beğen
Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
maximodu hafıza kartına yüklemek zorundasın zaten c de gereği yok :good: v4 de böyle bi sorun yoktu

manolyam63

manolyam63

Üye
noss bar bu proyu bana at ben de deneyim

• Beğen
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
hocam bu maximod v5 te bi sorun var sürekli yüklenemedi diyor v4 de böle bişey yoktu

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ne yüklenemedi diyor açıklarsan daha iyi yardımcı olurum emin olun v5 daha iyi 4 ün üzerine çalıştım geliştirdim onu eğer mod yüklemeye çalışıyorsan o an o mod kullanıyorsa yüklenemedi uyarısı alırsın

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
aknsrvl.dll dıye bi dosya varya efektler prosunu yükleyince değş tokuş yapıyosun onun yüzüne restartda hata veriyo ama şuan düzeldi kafasına göre beyaz ekran oluyo bazen olmuyo :)

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
bende indirdim kardeşim süper olmuş eline sağlık . Başarılarının devamını dilerim. Süpersin :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

manolyam63

manolyam63

Üye
guzel olmus...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye