Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sorun herhangi bi mod efekt uyguladıktan sonra pronun icindeki yeniden başlatı kullanınca telefon açılmıyor 4 nokta yükleniyo hop restart tekrar böyle işlem devam ediyo bende hafıza kartını çıkardım açıldı ne tuhaftır ondan önce başka restart prolarındada aynı şeyi yapmıyordu hemen açılıyodu ama bu işlem den sonra oda olmuyo çözüm Yeniden başlat olumsuz yani telefonu normal kapatıp manuel açacaksın nereden kaynaklı anlamadım?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yeniden başlat sorunuyla hiç karşılaşmadim
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
senin sistem farklıdir ondan olabilir
kkk karakuş
Üye
arkaşlar hiç bir değişiklik olmadı
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
program 5800 uyumlu değildir dua et telefonun açılmış yoksa format atmak zorunda kalabilirdin
zannetmiyorum yeniden başlatma özelliğini bir uygulamanın exesini değiştirerek ekledim senin telin açılmasını engelleyen birşey var eminim sana özel bir sorun genel sorun değildir gibime geliyor kaçıncıya restart çekiyorum her seferinde açıldı tüm mifleri değişdirdim nerdeyse
sorun herhangi bi mod efekt uyguladıktan sonra pronun icindeki yeniden başlatı kullanınca telefon açılmıyor 4 nokta yükleniyo hop restart tekrar böyle işlem devam ediyo bende hafıza kartını çıkardım açıldı ne tuhaftır ondan önce başka restart prolarındada aynı şeyi yapmıyordu hemen açılıyodu ama bu işlem den sonra oda olmuyo çözüm Yeniden başlat olumsuz yani telefonu normal kapatıp manuel açacaksın nereden kaynaklı anlamadım?
maxi mod proğramını hafıza kartına yüklersen dediğn sorun olabilir.
başka türlü hiç bir sorun yok sadece 3 tane zip dosyasının içi boş kalmış bende yeni farkettim.
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
maximodu hafıza kartına yüklemek zorundasın zaten c de gereği yok v4 de böyle bi sorun yoktu
manolyam63
Üye
noss bar bu proyu bana at ben de deneyim
cuneytttttt
Üye
hocam bu maximod v5 te bi sorun var sürekli yüklenemedi diyor v4 de böle bişey yoktu
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
ne yüklenemedi diyor açıklarsan daha iyi yardımcı olurum emin olun v5 daha iyi 4 ün üzerine çalıştım geliştirdim onu eğer mod yüklemeye çalışıyorsan o an o mod kullanıyorsa yüklenemedi uyarısı alırsın
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
aknsrvl.dll dıye bi dosya varya efektler prosunu yükleyince değş tokuş yapıyosun onun yüzüne restartda hata veriyo ama şuan düzeldi kafasına göre beyaz ekran oluyo bazen olmuyo
afsinbeyyy
Üye
bende indirdim kardeşim süper olmuş eline sağlık . Başarılarının devamını dilerim. Süpersin