Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hani refresh kullananlar yorum yok hiç sanırım sorun yok olsaydı yazardinız ama yorum yok
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
daha deneyemedm usta pc ye geçecek vakit bulamadm ama yarın kesin yüklüycem ölmezsek
Pringles
Üye
Abi fp2 sürümü ne durumda ?
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yapıyorum minim en kısa zamanda efekt olayını çözmeye çalışıyorum fp1 den fp2 ye uyarlamak zaman alıyor kodlama değişmesi gerekiyor yavas yavas yapıyorum ki hata olmasın
hizan
Üye
leven ben n8 yükledim gayet güzel olmuş ellerine sağlık.
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
rica ederim hüseyin abi güle güle kullan
asigsasi
Üye
güncelleme için teşekkürler ellerine sağlık
kemiksesi
Üye
çok iyi yaa Mükemmel artık nasıl oldu bilmiyorum Ama telefon birden hızlandı sebebini hala bilemiyorum :-) yüklediğim oradki moDlardan biri galiba
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
şuan iniyor
- - - Eklendi - - -
belle refresh sonuç olumlu yalnız ben efektleri EFEKTLER ADLI Program dan nasıl kullanacam aknsrv.dll dosyası çakısıyo 2 tane var biri aknsrv.dll diğeri aknsrv2.dll nasıl yapacaz
kemiksesi
Üye
arkadaşlar kurdum Ama mifler uygulanmiyor mesela şeffaf paket diyorum mif yüklendi diyor yediden başlatıyorum Ama yine aynı bir değişiklik yok bütün yamalar açık ve oto başlat modunda
Abi harika yapmışsın süper olmuş çok çok teşekkür ederim
Hiç bir sorunla karşılaşmadım
Nokia 603 Fp2 sorunsuz çalışmakta
Tek bir isteğim var abi
-Bu reset atmadan çalışan efektler programını kullanıyordum v5 kurdum diye sildim tekrar kurmak istesem nasıl kurarım ?
- v5 farklı versiyon olduğu için C sys içindeki dosyasıyla oynamadım nasıl çalışmasını sağlarız ?
Ve bu arada mif ve efekler hafıza kartında çalışıyor süper olmuş abi çok teşekkürler
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
aynen bu sefer çok güzel olmuş eline sağlık levent usta
oturumlardaki iphone modunu olmuyo mesaj baloncukları değişek ama aynı
Abi harika yapmışsın süper olmuş çok çok teşekkür ederim
Hiç bir sorunla karşılaşmadım
Nokia 603 Fp2 sorunsuz çalışmakta
Tek bir isteğim var abi
-Bu reset atmadan çalışan efektler programını kullanıyordum v5 kurdum diye sildim tekrar kurmak istesem nasıl kurarım ?
- v5 farklı versiyon olduğu için C sys içindeki dosyasıyla oynamadım nasıl çalışmasını sağlarız ?
Ve bu arada mif ve efekler hafıza kartında çalışıyor süper olmuş abi çok teşekkürler
iki program birbirinden bağımsız tek çakışan yer aknskinsrv.dll dosyası her iki programla gelen dll aynı isimde hangisi c sys bin içinde olursa o program çalışıyor bu kadar basit