[MaxiPDA] MaxiMOD v6.0(0) Symbian^3 Refresh - FP1 - FP2 Unsigned Türkçe - MaxiPDA

Sponsorlu Bağlantılar

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim

• Beğen
Tepkiler: manolyam63

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Tamamdır yükledim ESET vardı onu sildikten sonra yüklendi.Program harika olmuş bu arada:)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:oke:

hizan

hizan

Üye
merhaba ben yeni görüyorum bu siteyi bende c6-01 var bu konudaki programı tele yükledim açıyorum sertifika hatası diyor kurulmuyor...neden öyle oluyor acemiyim çok bişi anlamadım bide evde net var wifi ile baglanıyorum 2-3 dk sonra wifi baglantısı kopuyor çözüm söylermisiniz...;?

telefonunu hacklemen lazım yada hack li cfw yüklemen lazım.

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Kardeş kusura bakma ben yükledim. Lakin bazı programların klasör simgeleri kayboldu. Nasıl düzeltecez. N8 Belle Refresh

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kardeş kusura bakma ben yükledim. Lakin bazı programların klasör simgeleri kayboldu. Nasıl düzeltecez. N8 Belle Refresh
Eğer cfw kullanıyorsanız menüde eksik uygulama simge sorunu ile karşılaşmak için z resource apps içinden tüm mif ve mbm dosyalarını kopyalayıp Hangi mif yükleme yerini kullanıyorsanız ? resource apps içine yapıştırın. (Bu işlemi sadece cfw kullananlar yapacaktır.)

manolyam63

manolyam63

Üye
bende de bır kac defa kayboldu noss barın dedıgı gıbı yp kurtul...

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Herhangi bir cfw kullanmıyorm. Dediklerinizi baktım zaten yüklü nasıl olacak bu iş. Sadece büyük ekran ve DLNA oyntcı uygulamalarının smgeleri gitti. Aknlcon.dll'nın yniden adlandrnca düzelyr. Sonrada mif yüklemiyor.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
z resource apps içinden tüm mifleri kullandigin bölüme resource apps içine kopyala eksik olanlar tamamlanır

manolyam63

manolyam63

Üye
oyle yaparsan sorun cıkmaz..

Cenk122

Cenk122

Üye
Bu programın eski versiyonunu kullanıyordum gerçekten güzeldi eski dosyayı kaldırma talimatlarını doğru yaptım kapatıp açtım yeni versiyonu yükledim simgeye tıklıyorumm bir şey gelmiyor telefonum: nokia 700 fp2

Symbianizer

Symbianizer

Üye
Bu programın eski versiyonunu kullanıyordum gerçekten güzeldi eski dosyayı kaldırma talimatlarını doğru yaptım kapatıp açtım yeni versiyonu yükledim simgeye tıklıyorumm bir şey gelmiyor telefonum: nokia 700 fp2
Python kurulu değilse programı açmaz kurulu olduğuna emin misin

ilker_citikbel

ilker_citikbel

Üye
Teşekkür ederim kardeşim yaptım düzeldi :))

manolyam63

manolyam63

Üye
pyton o prog calısmasını saglar

meclis

Üye
uygulamayı yukleyenedim sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo ne yapa biliriz anlayan ilgilenen varsa bi yadımcı olsun bana şimdiden teşekkürler, telefonu alalı 3-4 ay oldu belle fackture pack 2 yuklu güncel bilginizee

- - - Eklendi - - -

uygulamayı yukleyenedim sertifika hatası uygulama sağlayıcınızla görüşün diyo ne yapa biliriz anlayan ilgilenen varsa bi yadımcı olsun bana şimdiden teşekkürler, telefonu alalı 3-4 ay oldu belle fackture pack 2 yuklu güncel bilginizee

- - - Eklendi - - -

whu-su

Üye
uygulamayı kurdum çalışıyor efektleri kullanıyorum ama mod ve mifleri kullanamıyorum neden acaba

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onlarında yükleme yerini seçmelisin

manolyam63

manolyam63

Üye
evet bence de...

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
eskisinden artık dosya kalmaması lazım konuyu kimse dikkatli okumuyor bu heryerde her konuda geçerli yani bakmadan soruyolar

• Beğen
Tepkiler: noss_bar

Üst Alt