E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin :hmmm seninkinde BUFFERNİNG yazı bende diyorum dinlemiyorİNG :)
devran_34 Üye minoo' Alıntı: E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin Genişletmek için tıkla ... seninkinde BUFFERNİNG yazı bende diyorum dinlemiyorİNG
minoo' Alıntı: E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin Genişletmek için tıkla ... seninkinde BUFFERNİNG yazı bende diyorum dinlemiyorİNG
devran_34 Üye Burak' Alıntı: benim ki çalıyor mu ? Mobilimde Genişletmek için tıkla ... başında köpekmi ne çalıyo seninkinin ----------Eklendi @ 23:17:46 ---------- Yazıldı @ 23:17:22 ---------- yani sorun yok burak seninkinde
Burak' Alıntı: benim ki çalıyor mu ? Mobilimde Genişletmek için tıkla ... başında köpekmi ne çalıyo seninkinin ----------Eklendi @ 23:17:46 ---------- Yazıldı @ 23:17:22 ---------- yani sorun yok burak seninkinde
Burak Üye 'Nur'' Alıntı: sorun yok sende Burak Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:19:41 ---------- Yazıldı @ 23:18:58 ---------- devran_34' Alıntı: başında köpekmi ne çalıyo seninkinin ----------Eklendi @ 23:17:46 ---------- Yazıldı @ 23:17:22 ---------- yani sorun yok burak seninkinde Genişletmek için tıkla ...
'Nur'' Alıntı: sorun yok sende Burak Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:19:41 ---------- Yazıldı @ 23:18:58 ---------- devran_34' Alıntı: başında köpekmi ne çalıyo seninkinin ----------Eklendi @ 23:17:46 ---------- Yazıldı @ 23:17:22 ---------- yani sorun yok burak seninkinde Genişletmek için tıkla ...
devran_34 Üye minoo' Alıntı: Benimkine tekrar bakar mısınız? Düzenledim şimdi. Çalıyor bende Genişletmek için tıkla ... evet calıyor
minoo' Alıntı: Benimkine tekrar bakar mısınız? Düzenledim şimdi. Çalıyor bende Genişletmek için tıkla ... evet calıyor
y n s c n Üye Pınarrrr benimkinede bi bak yahu.. ((((((((( ----------Eklendi @ 23:32:21 ---------- Yazıldı @ 23:31:33 ---------- Revengeful' Alıntı: yunus 2.45 saat içinde durumun farkına varmaz ise 1. benim Genişletmek için tıkla ... Ama bu haksızlık !!!
Pınarrrr benimkinede bi bak yahu.. ((((((((( ----------Eklendi @ 23:32:21 ---------- Yazıldı @ 23:31:33 ---------- Revengeful' Alıntı: yunus 2.45 saat içinde durumun farkına varmaz ise 1. benim Genişletmek için tıkla ... Ama bu haksızlık !!!
greenmile Üye Konu Sahibi bu oyları sayacak adam lazım 18 sayfa oldu konu amanın ----------Eklendi @ 23:33:01 ---------- Yazıldı @ 23:32:30 ---------- y n s c n' Alıntı: Pınarrrr benimkinede bi bak yahu.. ((((((((( ----------Eklendi @ 23:32:21 ---------- Yazıldı @ 23:31:33 ---------- Ama bu haksızlık !!! Genişletmek için tıkla ... dün Metin'e sadece 30 dk verdik
bu oyları sayacak adam lazım 18 sayfa oldu konu amanın ----------Eklendi @ 23:33:01 ---------- Yazıldı @ 23:32:30 ---------- y n s c n' Alıntı: Pınarrrr benimkinede bi bak yahu.. ((((((((( ----------Eklendi @ 23:32:21 ---------- Yazıldı @ 23:31:33 ---------- Ama bu haksızlık !!! Genişletmek için tıkla ... dün Metin'e sadece 30 dk verdik
Burak Üye greenmile' Alıntı: bu oyları sayacak adam lazım 18 sayfa oldu konu amanın ----------Eklendi @ 23:33:01 ---------- Yazıldı @ 23:32:30 ---------- dün Metin'e sadece 30 dk verdik Genişletmek için tıkla ... sen saycan ıste
greenmile' Alıntı: bu oyları sayacak adam lazım 18 sayfa oldu konu amanın ----------Eklendi @ 23:33:01 ---------- Yazıldı @ 23:32:30 ---------- dün Metin'e sadece 30 dk verdik Genişletmek için tıkla ... sen saycan ıste
minoo Üye 'İbrahim'' Alıntı: Ben sayarım ama benden baska kimse saymıycak itirazda etmiycek Genişletmek için tıkla ... Hayırdır? Ben sayarım sorun yok. Yarıya kadar sayıldı zaten. Ondan sonrakileri de üstüne eklerim.
'İbrahim'' Alıntı: Ben sayarım ama benden baska kimse saymıycak itirazda etmiycek Genişletmek için tıkla ... Hayırdır? Ben sayarım sorun yok. Yarıya kadar sayıldı zaten. Ondan sonrakileri de üstüne eklerim.
'İbrahim' Üye minoo' Alıntı: Hayırdır? Ben sayarım sorun yok. Yarıya kadar sayıldı zaten. Ondan sonrakileri de üstüne eklerim. Genişletmek için tıkla ... Polis geldi amanın
minoo' Alıntı: Hayırdır? Ben sayarım sorun yok. Yarıya kadar sayıldı zaten. Ondan sonrakileri de üstüne eklerim. Genişletmek için tıkla ... Polis geldi amanın
Burak Üye greenmile' Alıntı: Ben baştan sayacağım noter huzurunda forum dışından biriyle Genişletmek için tıkla ...
greenmile' Alıntı: Ben baştan sayacağım noter huzurunda forum dışından biriyle Genişletmek için tıkla ...