Revengeful 10 Ramboft 8 Catty 6 Oylama x üyeye 10 y üyeye 7 z üyeye 5 puan şeklinde olacaktı.
minoo Üye Berke' Alıntı: Revengeful 10 Ramboft 8 Catty 6 Genişletmek için tıkla ... Oylama x üyeye 10 y üyeye 7 z üyeye 5 puan şeklinde olacaktı.
Berke' Alıntı: Revengeful 10 Ramboft 8 Catty 6 Genişletmek için tıkla ... Oylama x üyeye 10 y üyeye 7 z üyeye 5 puan şeklinde olacaktı.
greenmile Üye Konu Sahibi Yarın 23.59'a kadar süren var Ibo (Bu mesaj Galaxy Mini'yle gönderilmiştir.)
minoo Üye Revengeful' Alıntı: Şuan ki ilk 3 ? Teldeyim (Bu mesaj iPhone 4 ile gonderilmistir.) Genişletmek için tıkla ... yunus, sen, ben
Revengeful' Alıntı: Şuan ki ilk 3 ? Teldeyim (Bu mesaj iPhone 4 ile gonderilmistir.) Genişletmek için tıkla ... yunus, sen, ben
y n s c n Üye Revengeful' Alıntı: Puanlar sayilsaydi 1.bendim.. Genişletmek için tıkla ... Yaşasın adalet
futbol123 Üye minoo' Alıntı: Oylama x üyeye 10 y üyeye 7 z üyeye 5 puan şeklinde olacaktı. Genişletmek için tıkla ... e tamam ne fark edicek siz düzeltin işte
minoo' Alıntı: Oylama x üyeye 10 y üyeye 7 z üyeye 5 puan şeklinde olacaktı. Genişletmek için tıkla ... e tamam ne fark edicek siz düzeltin işte
Revengeful Emekli Yönetici Berke' Alıntı: e tamam ne fark edicek siz düzeltin işte Genişletmek için tıkla ... Bir üye en fazla bir kez oylamaya katılabilir,yanlış yapılan oylamalar geçersizdir.Mesajlar editlenemez. En çok bana zarar verdi bu ya..
Berke' Alıntı: e tamam ne fark edicek siz düzeltin işte Genişletmek için tıkla ... Bir üye en fazla bir kez oylamaya katılabilir,yanlış yapılan oylamalar geçersizdir.Mesajlar editlenemez. En çok bana zarar verdi bu ya..
futbol123 Üye Revengeful' Alıntı: Bir üye en fazla bir kez oylamaya katılabilir,yanlış yapılan oylamalar geçersizdir.Mesajlar editlenemez. En çok bana zarar verdi bu ya.. Genişletmek için tıkla ... sadece sayılarda yanlışlık yaptım nolucak birşey olmaz.Düzeltildi
Revengeful' Alıntı: Bir üye en fazla bir kez oylamaya katılabilir,yanlış yapılan oylamalar geçersizdir.Mesajlar editlenemez. En çok bana zarar verdi bu ya.. Genişletmek için tıkla ... sadece sayılarda yanlışlık yaptım nolucak birşey olmaz.Düzeltildi
greenmile Üye Konu Sahibi Yarışma kuralları açık ve nettir,bundan önce kabul edemediğimiz oyları yine kabul etmeyeceğiz.
futbol123 Üye greenmile' Alıntı: Yarışma kuralları açık ve nettir,bundan önce kabul edemediğimiz oyları yine kabul etmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla ... abi zaten sıralamayı doğru yaptım sayıları yanlış yazmışım olan bu zaten 1.kişiye 10 puan yazmışım geresi anlaşılır zaten
greenmile' Alıntı: Yarışma kuralları açık ve nettir,bundan önce kabul edemediğimiz oyları yine kabul etmeyeceğiz. Genişletmek için tıkla ... abi zaten sıralamayı doğru yaptım sayıları yanlış yazmışım olan bu zaten 1.kişiye 10 puan yazmışım geresi anlaşılır zaten
greenmile Üye Konu Sahibi daha önce diğer arkadaşların oyları da bu şekilde silindi ayrımcılık yapamayız Berke