Şarkımı beğenmediler.:hih: 10 puan verdim :dry: :)
Catty Emekli Yönetici DPool' Alıntı: 10 puan verdim Genişletmek için tıkla ... Sen hariç tabiki , zaten ödülü kazanırsam bana puan verenlerden kura çekip onlara vereceğim. Böylelikle çift heyecan olacak gari.
DPool' Alıntı: 10 puan verdim Genişletmek için tıkla ... Sen hariç tabiki , zaten ödülü kazanırsam bana puan verenlerden kura çekip onlara vereceğim. Böylelikle çift heyecan olacak gari.
Tuba Üye ynscn oğuzcan abi mareşal profil müzikleri çalmıyor filedenden upload yapanların profil müziği çalmıyor filedende bakım varmış çünkü
ynscn oğuzcan abi mareşal profil müzikleri çalmıyor filedenden upload yapanların profil müziği çalmıyor filedende bakım varmış çünkü
Revengeful Emekli Yönetici benim link yenilendi şuanda çalıyor ----------Eklendi @ 23:03:20 ---------- Yazıldı @ 23:02:49 ---------- ama fileden değil şimdi ----------Eklendi @ 23:03:41 ---------- Yazıldı @ 23:03:20 ---------- minoo' Alıntı: Mert ve benimki de çalmıyormuş. Mert öyle söyledi. Ama bende ikimizinki de çalıyor? Genişletmek için tıkla ... sende büyük ihtimalle tarayıcı hafızasına almıştır. O yüzden çalıyordur.
benim link yenilendi şuanda çalıyor ----------Eklendi @ 23:03:20 ---------- Yazıldı @ 23:02:49 ---------- ama fileden değil şimdi ----------Eklendi @ 23:03:41 ---------- Yazıldı @ 23:03:20 ---------- minoo' Alıntı: Mert ve benimki de çalmıyormuş. Mert öyle söyledi. Ama bende ikimizinki de çalıyor? Genişletmek için tıkla ... sende büyük ihtimalle tarayıcı hafızasına almıştır. O yüzden çalıyordur.
greenmile Üye Konu Sahibi bi arkadaşınkini ie,chrome ve operada denedim çalmıyor olur ya bir flash sorunu falan ama değil.Upload ettiğiniz siteyle alakalı Mert'in ki şuan çalıyor
bi arkadaşınkini ie,chrome ve operada denedim çalmıyor olur ya bir flash sorunu falan ama değil.Upload ettiğiniz siteyle alakalı Mert'in ki şuan çalıyor
greenmile Üye Konu Sahibi minoo' Alıntı: Bana da bakıcak mı birisi Genişletmek için tıkla ... seninkine baktım 3 farklı tarayıcıdan minoo diğer arkadaşlar da baksın
minoo' Alıntı: Bana da bakıcak mı birisi Genişletmek için tıkla ... seninkine baktım 3 farklı tarayıcıdan minoo diğer arkadaşlar da baksın
minoo Üye greenmile' Alıntı: seninkine baktım 3 farklı tarayıcıdan minoo diğer arkadaşlar da baksın Genişletmek için tıkla ... E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin
greenmile' Alıntı: seninkine baktım 3 farklı tarayıcıdan minoo diğer arkadaşlar da baksın Genişletmek için tıkla ... E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin
greenmile Üye Konu Sahibi Kişi sayısı fazla olduğu için saat 2'ye kadar süre verelim arkadaşlara. ----------Eklendi @ 23:09:44 ---------- Yazıldı @ 23:09:24 ---------- minoo' Alıntı: E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin Genişletmek için tıkla ... çalmıyor yani
Kişi sayısı fazla olduğu için saat 2'ye kadar süre verelim arkadaşlara. ----------Eklendi @ 23:09:44 ---------- Yazıldı @ 23:09:24 ---------- minoo' Alıntı: E çalıyo mu çalmıyo mu onu söyleyin Genişletmek için tıkla ... çalmıyor yani