Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep Starını Arıyor! (Rütbe Hediyeli) (Oylama)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KingDroid
Üye
Beni de unutun siz
mürteza16
Üye
Herkese başarılar.
minoo
Üye
Konu Sahibi
Eee hadi oyları görelim millet
neredeyse hergün giriyorum foruma.faceye bile bu kadar çok girmiyorum bu ara wp10 güncellemesi ile meşgul olduğumdan pek bakamadım buralara.neys ekısmet değilmiş
neredeyse hergün giriyorum foruma.faceye bile bu kadar çok girmiyorum bu ara wp10 güncellemesi ile meşgul olduğumdan pek bakamadım buralara.neys ekısmet değilmiş
Konu yöneticisinin bileceği iş artık o.. Daha tek tek puanları toplayacak, düzenleyecek. Sonra benim onu geçtiğimi görüp sinir krizine girecek kendini tatlıya verecek, şişmanlayacak. Zayıflama tedavisi vs derken iş uzayabilir. 2 gün ila 3 ay sonra açıklanır diyelim
Konu yöneticisinin bileceği iş artık o.. Daha tek tek puanları toplayacak, düzenleyecek. Sonra benim onu geçtiğimi görüp sinir krizine girecek kendini tatlıya verecek, şişmanlayacak. Zayıflama tedavisi vs derken iş uzayabilir. 2 gün ila 3 ay sonra açıklanır diyelim