Maxicepten Kimler Geldi Kimler Geçti..? (nostalji)

Nazy

Üye

Maxicep O günlere Göre Şuan Daha İyi bir konumda Üye sayısını baz alırsak.
van_hoijdonk biri gider biri gelir
Tabi bazı abilerimizi tekrar armızda görmek mutlu ederdi ama
onlar gitti diye maxicep kesinlikle performans kaybı yaşamadı.

enigma

Üye
ne biliyim, sanki eskiler daha bi bilgeydi sanırım. kendimi maxicepteyken kvk teknik servisinde gibi hissediyordum. benim için sayının önemi yok.

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap

Ben vakit buldukça bakıyorum...

Nasılsınız maxicep

maxicep'e giren çıkamıyor,belkide hayat şartları yüzünden gidenler gelenler oluyor...ama maxicep hergün gelişip büyümeye devam ediyor...

CanceR

Üye
diğer bir çok cep sitesinden en iyisi burası sadece muhabbet eksik biraz muhabbet var ama yönetici kesimi kendi aralarıdan yane

Eee Kimbilir Daha Kimler Gelip Kimler Geçecek....

Ozan

Admin
diğer bir çok cep sitesinden en iyisi burası sadece muhabbet eksik biraz muhabbet var ama yönetici kesimi kendi aralarıdan yane
Kesinlikle yöneticiler arasında bir gruplasma yok.
Sadece aynı kategorilerde çok aktif olan yöneticiler, öyle görünüyor olabilir.

elmyra

Üye

kesinlikle katılmıyorum sen muhabbete girdinde sen cekil mi dediler yada sen muhabbete girdin onlar sen yokmuşsun gib mi davrandılar söyle döveyim ben onları

muhabbetin olmadığınada katılmıyorum hepsi sağolsunlar bizimleler

mAd_girL

Üye
evet umarım dönerler.. agla özledim ben şahsen!

Ozan

Admin
Curunan Döndü ! Sıra Diğerlerinde
curunan' ın dönmesi maxicep için sevindirici bir haber gerçekten.
Diğer arkadaslarımızı da zaman içerisinde her zaman bekliyoruz.

Tabi herkes eğitimini, işini ve özel islerini veya hangi sebepten aramıza katılamıyorsa bitirmeli önce, o yüzden saygı duyuyoruz burada şu an arada olmamamıza da.

ben yalnızca slayer hatırlıorm ama eminmki hepside site için birbirlerindn yararlı paylaşım yapmışlardr.

thebora

Üye
aralarında hatırladığım değerli arkadaşlar var,siteye çok katkıda bulunmuşlardı.
umarım dönerler

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yukarıya gelsin, güncellemeyi diğer arkadaşlarımız yapsın...