Maxicepteki eski düzen nerde, Üyelerin değeri neden bilinmiyor. Yöneticilere Çağrı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok küçük gözüm ağrıdı
ya ben deneim olmadı nasıl tamm olrak yapcaz bu uçurmayı ?

DiaBLoS

Admin

Soruyor iseniz , biz de o halde cevaplayalım ...

Söylediklerine kesinlikle katılmıyorum ...
Öncelikle şunu belirteyim . Biz yöneticilerde insanız . Bizler de çalışıyoruz , işlerimiz oluyor ... Dakik olmamız mümkün değil . Ama sorulan sorulara , sorunlara en kısa süre de cevap verdiğimizden de kesinlikle şüpheniz olmasın ... Bu yüzden vicdanımız çok rahat ...

Yöneticiliği hak eden üyelere neden hak tanınmıyor demişsiniz ; Emin olun tanınıyor . Bu fikri nereden çıkardığınızı da anlayamadım açıkcası . Bizler hangi üyenin ne yaptığını görüyor , gözlemliyoruz .Bu yönden de sıkıntınız olmasın ...

Maxicepte de eski düzenin olmadığını söylemişsiniz . Buna da inanmak istemiyorum ... O zaman siz önerilerinizi bildirin , biz de ne yapabiliriz ona göre adım atalım ... Madem böyle şikayetiniz var ...!

Keyifli forumlar ...

Tepkiler: buketcik ve Burak

buketcik

Üye
burası bir forum paylaşım sitesi değilmi?
neden insanları rahatsız etme gereği duyarlar.neden sıkar bunaltırlar.Bazı densiz üyeler konulara ve özelden saçma sapan msj lar yazıyor bunları yaşayan varmı yada yaşayan hemen şikayet mi ediyor.etmesi mi lazım .bişey diyeyim arkadaşlar ne adminler ne mod arkadaşlar kimse bu densizlerin önüne geçemez geçemeyecekte.nedeni basit site herkese açık bir yer milyonlarca üye gelir milyonlarcası gider sizce bununla nasıl başedilecek.
forum a üye olmak isteyen arkadaşlara tc numarasını girme şansı mı verilecek.ancak 1 kere üye olabilir ve bu problem bu şekilde çözülür.
herkesten kendimiz gibi olmayı bekleyemeyiz.herkesde bizim gibi olamaz.görünürde aynı şey gibi görünsede arada çok fark olduğunu bu tür konularda anlamak çok kolay.
uöarım demek istediklerimi başka yerlere çekip yanlış anlaşılmaz.kısaca bu tür eylemlere müdahaleyi mod arkadaşlarda ve adminlerden beklemek yerine bu tür tatsızlıkları kayle almadan esas amacımızı devam ettirmek yeri olsa gerek.
sevgiler

Tepkiler: Samsunspor, haltie ve DiaBLoS

Burak

Üye
sonuç olarak murat banlandı ve sevimli bir üyemiz daha foruma veda etti.

severdim yav keretayı.

minoo

Üye
sonuç olarak murat banlandı ve sevimli bir üyemiz daha foruma veda etti.

severdim yav keretayı.

Murat banlanmadı arkadaşlar. Kendi isteği ile 3 ay aramızdan ayrıldı.

Tepkiler: Samsunspor
Ya banı kandırın bi 5 dakikalığına ben soruma cevap istiyorum. Benim yönetime girmem mi sorun olmuş arkadaşa öğrenmek istiyorum..

Hak etmeyenler yönetime giriyor cümlesinden bu çıkıyor..

Ya banı kandırın bi 5 dakikalığına ben soruma cevap istiyorum. Benim yönetime girmem mi sorun olmuş arkadaşa öğrenmek istiyorum..

Şimdi bakınca fark ettim hayırlı olsun yakışşırrr

----------Eklendi @ 17:48:18 ---------- Yazıldı @ 17:47:56 ----------

Mail adresi yazıyorsa alıp sorun

DiaBLoS

Admin

Kardeşim seninle ne alakası var yahu ..?
Gül geç böyle olaylara ... Zamanla sen de öğreneceksin ...

Tepkiler: 'Şeref' ve minoo

minoo

Üye

Biz biliyoruz arkadaşım. Sorun yapma sen.

Burak

Üye
biraz önce süresi yazmıyordu ! buna yemin edebilirim !

buketcik

Üye
bakın hemen bişeyler bir yerlere çekilmeye başladı hemen .yapmayın arkadaşlar yahu.

Burak

Üye
o yazı şimdi geldi

biraz önce

o yazı yoktu orada

Tepkiler: greenmile

Kardeşim seninle ne alakası var yahu ..?
Gül geç böyle olaylara ... Zamanla sen de öğreneceksin ...

ne sorunumu gormus onu merak ettimde abi

gulunc zaten madem ki bir sikayetin var madem sana bir haksizlik yapildigini dusunuyosun sonuna kadar savunacaksin kendini.. kendine ban atip kacmak ne oluyor simdi..

Tepkiler: Revengeful ve Runner626
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...