Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep'te bir ilk!!! 5130 Xm Müzikçalar+Radyo+Eqalizer Temaları!!!
Sponsorlu Bağlantılar
qulsm54
Üye
ya arkadaslar ben indirdim telefonada attım dediğiniz şekilde ama müzk çalar temasını deiştrnce beyaz bi ekran cıkıo olmadı bi türlü :S:S
Ayrıca PPM de editlidir Font + Menu İcons + Battery Signal İcon , Splash
galaxyminipsp
Üye
x3 te çalışıyor saol
yuruyedur
Üye
programı yükleyip telefonla bağlantı kurdum ama telefon dosyalarının içinde media player veya equalizer diye klasör yok, ama telefonda müzik çalarda ekolayzır'da var, nasıl yapcam? tel 6233
...Orochi...
Üye
5130c Kırmızı Kullananlar Orginal EQ Radio Ve Media player SKinlerini Buraya Yükleyebilirlerse Çok Sevinirim
birde orange ev ekranını kaldırmayı bilen varmı ? oda olması c hidden folder iasettings/varriantdefault klasöründeki variant_defaults.xml dosyasını gönderebilecek varmı ?
hamzaerdem
Üye
tşkkür ederim
UJR7YD
Üye
KARDES ALLAH RAZI OLSUN SENDEN İLK BASTA SAKA YAPIYON SANDIM İNDİRİP KURDUM COK İYİ CALISIYOR YANLIZ 2.TEMALARDA BİR OSRUN VAR WİNRAR CIKARMIYOR VE ACMIYOR KURACAK HERKES HMN KURSUN HARİKA OLDU TELFON...................................................
mfonur
Üye
teşekkür
hasagic27
Üye
Arkadaşlar temayı atamayanlar ve daha çok tema isteyenler şöyle yapsın 4shared.com a girin arama yerine skin_mpl yazın orda bir sürü müzik çalar teması var onları indirip mediaplayer klasörüne atın olur yapamayanlar buraya yorum yazın
speederly
Üye
herşey iyi güzelde ben bit türlü bağlantıyı kuramadım yani prog. kurdum telefonu kabloyla bağladım pc görüyo hafızayı ama program telefonu bulamıyo nasıl olcak nokia ovi fln bişeyler okudum ama bi yardımcı olsanız??
djsalih91
Üye
tşk
hasagic27
Üye
Pc suite yi kur kurulum sırasında sana bir ileti veriyo usb yi tak diye tak otamatik bilgisayarla eşleşir sonra usb kablosunu çıkar oxycubeye gir tekrar tak modelini seç
djsalih91
Üye
nokia 2700 classic bu modele de yükleyebilirmiyim acaba ?
hasagic27
Üye
Olur
djsalih91
Üye
daTA kablosuyla olmuyor telefonu görmüyor
MrTech
Üye
Teşekkürler
yusufelvan
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra burası aklıma geldi ve bi bakayım dedim
1 sene önce paylaşmışım ve bazıları teşekkür etmiş bazıları ise olmuyor demiş. Hatırladığım kadarıyla data kablosundan olmuyor. Ben laptop'umun bluetooth'u ile atmıştım. Neyse iyi geceler hayırlı sahurlar
MrTech
Üye
ben telefonuma kablo ile attım
garipmen99
Üye
Teşekkürler oluyor hem de kabloyla
garipmen99
Üye
daha fazla tema bulabilir misiniz ? Şimdiden tşkklr