Maxicep'te bir ilk!!! 5130 Xm Müzikçalar+Radyo+Eqalizer Temaları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

melih4423

melih4423

Üye
eyw. saol kardeşim

dmn_42

dmn_42

Üye
Bunu Nasıl Kurcaz Bilen Var MI? Bide Uyarı veriyo siteyi açınca siz açılırsa değişik linke atar mısınız??

BiberDolması

BiberDolması

Üye
Uyguladım,oluyor.Süper bişey becermişsin arkadaşım.Farklı temalar bekliyoruz,ona göre ;)

ÖMER BABA

ÖMER BABA

Üye
arkadaşım bu proğram x3 desteklemiyo x3 uyumlu versiyonu yokmu bu proğramın acaba

dmn_42

dmn_42

Üye
BB5 nasıl oluyo???

tecir21

Üye
arkadaşım benm tlfn 5130 Xm. laptop ta bluetooth yok kablo ile bağlamayı denedim ama olmadı. nedeni nedir acaba?

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama sadece bluetooth'la oluyor :(

katliam_Q7

katliam_Q7

Üye
ben bjk müzik çalar teması istiyorum varmı acaba

ÖMER BABA

ÖMER BABA

Üye
nokia x3 uyumlu geldikten sonra haberdar edecesindir demi arkadaşım

ÖMER BABA

ÖMER BABA

Üye
arkadaşlar nokia x3 için axycube den başka bir porğram veya telofundaki orginal temaları yani telif hakkı korumalı orginal temaları pc mize kopyacak bir proğram varsa lütfen paylaşın orginal temayı pc ye kopyalasak winrarla açar orginal temadaki madia player sikinini nasıl yapmışlar bizde öyle yapar veya istediğimiz gibi ikonlarda felan değişiklilik yaparız yardımlarınızı bekliyorum :oke:

Rz4

Rz4

Üye
X3 ü 5130 Olarak tanıtıp yüklemeyi deniycem bekleyin sonucu yazarım

Sonuç : Başarısız (:

markkk

Üye
çok saolkardeş

burakaaa123

Üye
peki yüklenenleri geri nasıl silcez bunu bilen var mı? :@

--------------- Ekleme ---------------

saolun arklar buldum.Ama siz nasıl atıldıqını yazıyosunuz nasıl silindiğini yazmıosunuz !!!!!!!!!!!!!

mstf-cartel

mstf-cartel

Üye
abi çok saol Allah razı olsun :oke::oley:tşk:

nihatgvnlr

nihatgvnlr

Üye
slm yukarıdaki oxycube prg mını nasıl indiriliyor şimdiden teşekkür ler

mstf-cartel

mstf-cartel

Üye
konunun başında verilmişti.oradan indirebilirsin.

nihatgvnlr

nihatgvnlr

Üye
ordan indiremedim başka bir siteden indirdim yinede sağolun sizdsen bir ricam olsa eğerki 5130 xm kullanıyor iseniz mavi ise telefonunuz bana galaxy.nlf müzik çalar okolayzır ve radyo temasını kendi telefonunuzdan kopyalayıp gönderme şansınız varmı şimdiden teşekkürler

mstf-cartel

mstf-cartel

Üye
galaxy o kadar da güzel değil. s40v6 temalarında bu .nfl uzantılı skinlerde geliyo onları dene. winrarla arşivden çıkartıp yükleyebilirsin

nihatgvnlr

nihatgvnlr

Üye
bana galaxy blue (mavi) teması lazım telefon mavi formattan sonra kırmızı yüklemiş telefoncu bir tek nlf uzantılı ekolayzır-müzikçalar ve radyo temasını gönderebilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler