Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maxicep'te bir ilk!!! 5130 Xm Müzikçalar+Radyo+Eqalizer Temaları!!!
Sponsorlu Bağlantılar
melih4423
Üye
eyw. saol kardeşim
dmn_42
Üye
Bunu Nasıl Kurcaz Bilen Var MI? Bide Uyarı veriyo siteyi açınca siz açılırsa değişik linke atar mısınız??
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
BiberDolması
Üye
Uyguladım,oluyor.Süper bişey becermişsin arkadaşım.Farklı temalar bekliyoruz,ona göre
ÖMER BABA
Üye
arkadaşım bu proğram x3 desteklemiyo x3 uyumlu versiyonu yokmu bu proğramın acaba
Şimdilik yok kardeşim yeni sürümü bekliyeceğiz x3 için.
dmn_42
Üye
BB5 nasıl oluyo???
tecir21
Üye
arkadaşım benm tlfn 5130 Xm. laptop ta bluetooth yok kablo ile bağlamayı denedim ama olmadı. nedeni nedir acaba?
yusufelvan
Üye
Konu Sahibi
Bilmiyorum ama sadece bluetooth'la oluyor
katliam_Q7
Üye
ben bjk müzik çalar teması istiyorum varmı acaba
ÖMER BABA
Üye
nokia x3 uyumlu geldikten sonra haberdar edecesindir demi arkadaşım
ÖMER BABA
Üye
arkadaşlar nokia x3 için axycube den başka bir porğram veya telofundaki orginal temaları yani telif hakkı korumalı orginal temaları pc mize kopyacak bir proğram varsa lütfen paylaşın orginal temayı pc ye kopyalasak winrarla açar orginal temadaki madia player sikinini nasıl yapmışlar bizde öyle yapar veya istediğimiz gibi ikonlarda felan değişiklilik yaparız yardımlarınızı bekliyorum
Rz4
Üye
X3 ü 5130 Olarak tanıtıp yüklemeyi deniycem bekleyin sonucu yazarım
Sonuç : Başarısız (:
markkk
Üye
çok saolkardeş
burakaaa123
Üye
peki yüklenenleri geri nasıl silcez bunu bilen var mı?
--------------- Ekleme ---------------
saolun arklar buldum.Ama siz nasıl atıldıqını yazıyosunuz nasıl silindiğini yazmıosunuz !!!!!!!!!!!!!
mstf-cartel
Üye
abi çok saol Allah razı olsun
nihatgvnlr
Üye
slm yukarıdaki oxycube prg mını nasıl indiriliyor şimdiden teşekkür ler
mstf-cartel
Üye
konunun başında verilmişti.oradan indirebilirsin.
nihatgvnlr
Üye
ordan indiremedim başka bir siteden indirdim yinede sağolun sizdsen bir ricam olsa eğerki 5130 xm kullanıyor iseniz mavi ise telefonunuz bana galaxy.nlf müzik çalar okolayzır ve radyo temasını kendi telefonunuzdan kopyalayıp gönderme şansınız varmı şimdiden teşekkürler
mstf-cartel
Üye
galaxy o kadar da güzel değil. s40v6 temalarında bu .nfl uzantılı skinlerde geliyo onları dene. winrarla arşivden çıkartıp yükleyebilirsin
nihatgvnlr
Üye
bana galaxy blue (mavi) teması lazım telefon mavi formattan sonra kırmızı yüklemiş telefoncu bir tek nlf uzantılı ekolayzır-müzikçalar ve radyo temasını gönderebilirseniz iyi olur şimdiden teşekkürler