Maxicep'te bir ilk!!! 5130 Xm Müzikçalar+Radyo+Eqalizer Temaları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep'te bir ilk!!! 5130 Xm Müzikçalar+Radyo+Eqalizer Temaları!!!
Nasıl atacağınızın anlatıyorum.
adresinden oxycubemuzu indiriyoruz, kuruyoruz. Sonra açıp telefonumuzu bluetooth yada kabloyla bilgisayara bağlıyoruz. Telefon bağlandığında alt taraftaki Local Disk C: yazısının yanındaki simgeye tıklıyoruz. Orada çıkan klasörlerden Hiddenfolder'a tıklıyoruz. Sonra Mediaplayer'e tıklıyoruz. Seçtiğimiz herhangi bir temanın içindeki dosyalardan skin_mpl başlıklı dosyayı telefonumuzdaki mediaplayer klasörüne atıyoruz. Bu işlemi eqalizer için, Eqalizer klasörüne skin_eql başlıklı dosyayı, radyo için de Fmradio klasörüne skin_fmr başlıklı dosyayı atıyoruz. 5130'da denedim ve hepsi çalışıyor.Dosyaları forumumuzdaki http://www.maxicep.com/s40-temalari/s40-5-th-6-th-seri-temalara-devam-arkadaslar-onizlemeli-media-player-skin-li-277312.html konusundan aldım. Erkan arkadaşıma teşekkürler. Lütfen emeğe saygı, bir teşekkürü çok görmeyin. Temaların linki budur. İkinci paket eklendi.

--------------- Ekleme ---------------

SS'ler burada. :)

• Beğen
Tepkiler: nurulmac11, Burak, mfonur ve 11 diğerleri

aeim

Üye
hocam bu yöntem x3 e de oluyor mu aceba?

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
yusuf868

yusuf868

Üye
Olur arkadaşım :) Dendedikten sonra sonucu yazarsan sevinirim. Sorun çıkarsada yardımcı olmaya çalışırım :oke:

kardeş ben programı indirdim bu gün içinde sonucu yazarım teşekkürler....:oke::oke::oke:

aeim

Üye
x3 yok telefon listesinde ben yapamadım yardım edin :S
aceba programa x3 yaması yapılıyor mu?

yusuf868

yusuf868

Üye
x3 yok telefon listesinde ben yapamadım yardım edin :S
aceba programa x3 yaması yapılıyor mu?

kardeş bilgi için saol bende programı indirdim ama açmadım şimdi baktım evet senin dediğin var.nokıa x3 yok yetkili kardeş ekliyen cevabın bekliyor.teşekkürler:oke::oke:

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar oxycubenin şimdiki sürümünde yani 1.4.1.3 sürümünde x3 yok. Malesef yeni sürümünün gelmesini bekleyeceksiniz.

bybilal

bybilal

Üye
teşekkürlerr

aeim

Üye
lanet olsun yhaf yeni telefonlara bişey yok :(

yusuf868

yusuf868

Üye
lanet olsun yhaf yeni telefonlara bişey yok :(

KARDEŞ CANINI SIKMA YAW BAK BEN SANA BİR SİTE VEREYİM zedge.net bu siteye gir sitenn en aşağısına git orda telefon markaları var ordan nokıa yı seç..sonra telefon modelleri çıkacak telefonunu bul ve seç. daha sonra orda themes program youn felan herşey çıkacak indirirsin..:oke::oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
insan bunu soyle 3 ay once cıkarsaydınız yha 5130 u sattıktan sonra koyuyonuz :D

dmn_42

dmn_42

Üye
3110c oluyo mu bu. video75te bi video izledim değiştirilmiş.yalnız video75 giremiyorum

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
Oxycubenin listesinde varsa tüm s40 v3 telefonlarına olur. Zaaten 3110c de bir s40 v3 telefonudur. Bi dene bence.

H/\S/\N

H/\S/\N

Üye
teşekkürler

yusufelvan

yusufelvan

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil.

aeim

Üye
KARDEŞ CANINI SIKMA YAW BAK BEN SANA BİR SİTE VEREYİM zedge.net bu siteye gir sitenn en aşağısına git orda telefon markaları var ordan nokıa yı seç..sonra telefon modelleri çıkacak telefonunu bul ve seç. daha sonra orda themes program youn felan herşey çıkacak indirirsin..:oke::oke:
o siteyi biliyorum da temaları bu tel ile tam uyumlu değil . Yani medya player skini falan yok . Yine de saol :)

dmn_42

dmn_42

Üye
yusuf elvan nasıl yapıldığını biliyor musun ??? yardımcı olursan sevinirim..