MaXiCeP'Le NaSıL TaNıŞTıNıZ ?

Sponsorlu Bağlantılar

sabrkara

Üye
bir tane internet dergisindeki tanıtımıyla tanıştım

ßurçiN

ßurçiN

Üye
unuttum gitti

seckinkoybasi

Üye
google sağolsun ;)

o9uz

o9uz

Üye
uzun bi aradan sonra geri döndüm.bundan sonra daha dikkat etmem gerekecek heralde.bu arada baya ilerleme olmuş konu da yaaaa.

JCKL

JCKL

Üye
ben de önceden vardım ama şifremi unutmuşum bugün geldim

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Onuda ben söyleyeyim O9uz...

JCKL

JCKL

Üye
eski nickim p.pablo buyrun

fatal19ty

fatal19ty

Üye
maxiceple tanışmam 6230i tel için prog arıyordum 3 ay önce öyle tanıştı süper bi tel sitesi başarılarını dilerim

-iBoRotTi-

-iBoRotTi-

Üye
POWER

POWER

Üye
google dan tabi;) önce sadece sömürüyodum snra baktım bende öğrendim geliştirdim geliştirdim şimdi bu konumdayım ;)

leiche

leiche

Emekli Yönetici
google dan tabi;) önce sadece sömürüyodum snra baktım bende öğrendim geliştirdim geliştirdim şimdi bu konumdayım ;)

bende yeni symbian destekli tel almıstım
arkadasla ne kadar cep sitesi warsa pro oyun vs atıyorduk
sonra okul için almanyaya gitmek zorunda kaldım
biraz ara verdim dolayısıyla
bu arada ilk amac sadece pro yüklemek vs yani sömürmekti
sonra sıcak ortamı görünce aktif olmaya ve bütün tanıdıklarıma tavsiye etmeye basladım

P_O_W_E_R=şimdi bu konumday
umarım bende birgün bu konumlarda olabilirm ;)

_CHiLeKesH_

_CHiLeKesH_

Üye
_aLTaN_ önermişti...ilk banımı almıştım daha ilk günümde.. Baha40n sağolsun banlamıştı :)

Tabi neyin en olduğunu bilmiyorduk..Yıl 2004 Aralık filan sanırım..

2005 de bi girelim bakalım dedik, sonuç bu..Belkide bu siteyi buralara getiren aileyi kurduk, sıkılaştırdık..Daha sonra Maxi için bela bile olduk açıkcası

_aLTaN_ _CHiLeKesH_ _GiTaRisT_ KimyageR NeedLePluff D3N1Z :) daha kimler...

Maxi nin kopyasını bile çıkartmıştık :) her neyse..

Bizlerin Maxiyle tanışmasından çok, tanıştırdıklarımız göz önünde sanırım..
Hep daha ileri..

Kaptan

Kaptan

Üye
abimin sitesi acıLdığından beri burdayım :) ilk başlarda hic girmezdim son 2 aydır hep burdayım ama :)

yasirarslan

yasirarslan

Üye
6233 için tema arayışı içnde iken buldum hatta içimden saydım üye dlmadan link görünmüyordu mecbur üye oldum iyiki olmuşum

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Ben google cep ıle ılgılı bısey yazmıstım maxicep.com cıktı one onume
Baktım guzel ortam var arkadaslık flnkalayım dedm :D

ArAp-YMN

ArAp-YMN

Üye
5700'ımı en sonunda elime almıstım. Ona bişeyler yüklemek temasını değiştrmek, oyun atmak için can atıordum. Ve birden karsıma o çıktı! Tutuldum, asık oldum, daha bırakamadım ve hala devam edior askımız.. :D :ehe

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
takoz bi 6630 almıştım.." program özelligi var program at internetten" dediler ben de ole taıstım

icep

icep

Üye
int bağlı değil ken arkadaşımdan aldığım cep için video converter programı içinde ****** bölümünde maxicep diye yazıyordu bu sitedekiler eminim iyi işlere imza atıyorlar demiştim çunkü program full du aradan bir kaç sene geçti sonunda siteyi buldum yaşasın maxicep....

delrico

delrico

Emekli Yönetici
bana da kzenim maxiyi önerdi ve tanıstıgımız ılk gunden beri maxiye asıgım ve hala oleyım:islik:ehe

Üst Alt