Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
Uygulamada ayarlar menüsüne girin.
Yana kaydırarak uygulama kısmına gelin.
Orada "resimleri göster gülücükler dahil" seçeneği var.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
çok teşekkür ederim :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bu uygulama bence çok kötü. Wp8,1 'e hiç yakışmıyor.
Bir kere kullanımı çok yoruyor insanı. Yorum ve yorum altı mesajlar hepsi aynı karakter ve aynı renkteler neyin ne olduğu belli değil. Explorer üzerinden kullanım daha basit. artık arayüzde köklü değişiklik yapsalar iyi olacak.

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye
Neyini beğenmediniz kırmızı üzerine beyaz yazı gözü de yormuyor. Eksikleri duzeltilir eğer kotu uygulama deyip bi kenara atmazsanız. Bu uygulama olmasa foruma giresim hiç gelmiyordu

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bir kere kullanımı çok yoruyor insanı. Yorum ve yorum altı mesajlar hepsi aynı karakter ve aynı renkteler neyin ne olduğu belli değil. Explorer üzerinden kullanım daha basit. artık arayüzde köklü değişiklik yapsalar iyi olacak.
Hocam niye olduğu gibi kullanıyorsunuz. Ayarlarından renkleri özelleştirip gözünüze en uygun hale getirebilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ya kötü demeyelim de bana ie deki hazzı ve kolaylığı vermiyor,kaç kez kullanmayı denedim ama alışamadım,hala cihazımda yüklü ama ie den girmeyi tercih ediyorum.

YkPkY

YkPkY

Üye
Uygulamanın içinde imza olmasına karşı olanlar var, ilgilenenler için:
Öneri - Tapatalk İmzası - MaxiCep

An itibariyle kaldırmış Hüseyin arkadaşımız.Nedir bu kıskançlık anlamıyorum.

Eline sağlık.bakalım hata oranı ne kadar düştü.
Kullandıkça bilgilendiririm,
Tabii arkadaşlardanda talebimiz bu.
Birde imza haricinde varmı Bi değişiklik bilgilendirirseniz hepten teşekkür ederiz

Son düzenleme:
beats

beats

Üye
An itibariyle kaldırdı Hüseyin arkadaşımız.
Eline sağlık.bakalım hata oranı ne kadar düştü.
Kullandıkça bilgilendiririm,
Tabii arkadaşlardanda talebimiz bu
Ben daha güncellemedim. :huhu:

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yeni apiler yeni özellikler filan denmişti fasa fiso

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone için "MaxiCep" uygulamasına göz atın

emz

emz

Üye
Abi teşekkürler ancak arkadaşlar değişiklik yok diyor. Olay nedir? İmzayı falan kaldırmışlar mı? @bulutsuzgece Özgür abi bir bilgi sunarsan çok memnun oluruz :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi teşekkürler ancak arkadaşlar değişiklik yok diyor. Olay nedir? İmzayı falan kaldırmışlar mı? @bulutsuzgece Özgür abi bir bilgi sunarsan çok memnun oluruz :)

Arkadaşlar "imza konusu" acil kodlu olduğu için bu güncellemede maalesef çok fazla bir yenilik yok.

@kesasd arkadaşımızın gündelik hayatında uğraşmakta olduğu bazı sorunlar var.
Şu an yanında uygulama ile ilgilenebileceği bir bilgisayar veya wp telefon yok ve kendi sorunlarını düzene koymakla uğraşıyor.
İşleri yoluna koyar koymaz, kaldığı yerden devam edecek.
Hem maxicep uygulaması hem de yeni sürpriz projelerle dönecek.

Şimdilik durum böyle.
Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve emz
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Ben @kesad arkadaşımıza buradan çok teşekkür ediyor ve uğraşmakta olduğu tüm sorunlardan kısa sürede kurtulmasını diliyorum.
Programı beğenmeyen arkadaşlara da kısa bir iki cümlem olsun. Arkadaşlar programı bende ilk yüklediğimde tuhaf görmüş ısınamamıştım. Ancak bir iki özelleştirme sonrasında biraz kullandım ve şuan bozuk hali ile bile bırakamaz oldum. Cidden kolaylık. Kişisel görüşümdür.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS ve bulutsuzgece
og1907

og1907

Üye
Uygulamayı indirdim kurulum yapıldı.kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdim programa giriş yaptım ancak sürekli uygulamadan atıyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bir sorun mu var uygulamada

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Uygulamayı indirdim kurulum yapıldı.kullanıcı adı ve şifre bilgilerini girdim programa giriş yaptım ancak sürekli uygulamadan atıyor.

Sabah sitede sorun vardı.
Yaşadığınız sorun ondan kaynaklı da olabilir.
Normalde uygulamadan atma gibi bir sorun yok.

Şebeke veya internet bağlantınız zayıf olduğunda veya uygulamayı aşağı atıp uzun süre beklediğinizde yeniden login olmanızı yapmanızı isteyebilir. Bu normal.

og1907

og1907

Üye
Sabah sitede sorun vardı.
Yaşadığınız sorun ondan kaynaklı da olabilir.
Normalde uygulamadan atma gibi bir sorun yok.

Şebeke veya internet bağlantınız zayıf olduğunda veya uygulamayı aşağı atıp uzun süre beklediğinizde yeniden login olmanızı yapmanızı isteyebilir. Bu normal.
Programı sildim tekrar yükledim şuan bir sorun yok.

emreeozden

emreeozden

Üye
Yanlışlıkla yazı boyutunu değiştirdim uygulamadan attı bi daha giremedim.uygulamayı silip yükleyince düzeldi.

• Beğen
Tepkiler: papakudioflu
YkPkY

YkPkY

Üye
Bu arada beğenileride artık göstermiyor.güncellemeden sonra gitti.

Üst Alt