Aynı fikirdeyim. Yükledim ama fark edemedim. Çok kurcalayamadım daha. Ama açıklarsanız bulmamız hızlanır
Telgrafla gönderildi.

Eskiden ilk defa okunacak olan konuya girildiğinde 0. sayfa olarak başlar tüm mesajlar gösterilirdi tek sayfada, sonraki sayfa dediğimizde ilk mesaja geri dönerdi. Bu düzeltilmeye çalışılmış sanırım ama bu seferde şu oldu. 8 sayfalık konuya girdim, ilk mesajdan başladı ama 8.sayfadan?! Sanki önceki 7 sayfayı okumuşum gibi, ama mesaj ilk mesaj! Tüm mesajları okuyamadan sayfa bitti, sonraki sayfaya geçemiyorum son sayfada görülüyor diye, mecbur ilk sayfaya dön demek zorunda kaldım. Umarım anlatabildim
Lumia 820 MaxiCep uyg. ile gönderildi.

Sorun maxicep uygulaması ile ilgili görünmüyor. Zaten şuan için elimde kaynak kodlarda mevcut değil tüm uygulamalarıma ait. Hard diskimdeki tüm bilgileri kaybetmiş durumdayım. Gün içerisinde düzelir sorununuz.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Neden tek konuda karşılaşıldıki bu hata ile ?Birçoğunuzun özellikle "Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)" konusuna girdiğinizde hata ile karşılaştığını biliyoruz. Elimize ulaşan kayıtlara göre 10-15 kullanıcı bildirimde bulunmuş. Bu sorun ilk günden itibaren çözülmüştür. Mağazaya gerekli güncelleme en kısa zamanda gönderilecek ve konu içerisinden duyurulacaktır.