Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

turbocore

turbocore

Üye
Bence Yakındır Ama @kesasd Arkadaşımız Cevap Versin Bakalım .:D.

emz

emz

Üye
@kesasd hocam güncelledikten bu yana her konuda daha doğrusu çoğunda (kısalarda) 0/3 gibi sayfa gösteriyor. Bu sayfada tüm mesajları veriyor. İlerleyince diğer mesajlar ayrı sayfalar şeklinde aynısı geliyor. Bir de ifadeler de eklenirse mesajlara çok güzel olur. Sitedeki seçme özelliğimiz bulunsa çok güzel olur.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla Nokia Lumia 520 tarafından gönderildi.

emz

emz

Üye
Konu epey bir geri kalmıştı. Şimdi canlanır güncellemeyle :D Bilgilendirme için teşekkürler.

Telgrafla gönderildi.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
elinize sağlık :) indirelim bakalım

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
ne gibi değişiklik var

dakamon

dakamon

Üye
Evet değişiklikleri yenilikleri de maddeler halinde yazarsanız çok iyi olurdu @kesasd

emz

emz

Üye
Aynı fikirdeyim. Yükledim ama fark edemedim. Çok kurcalayamadım daha. Ama açıklarsanız bulmamız hızlanır :)

Telgrafla gönderildi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Aynı fikirdeyim. Yükledim ama fark edemedim. Çok kurcalayamadım daha. Ama açıklarsanız bulmamız hızlanır :)

Telgrafla gönderildi.

Bildiğim kadarıyla bu güncellemede yalnızca performans ve stabillik düzenlemeleri var.

WP8.1'den sonra tapatalk apilerinde yaşanabilecek olası değişiklikler, uygulamaya da yenilik olarak yansıyacaktır.

Maxicep'le bağlan hayata...

kesasd

kesasd

Üye
Yenilikler
- Yeni bildirim sistemi (mesajlar ve forum bildirimleri için Fb tarzında)
- Birçok hata düzeltmesi

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Eskiden ilk defa okunacak olan konuya girildiğinde 0. sayfa olarak başlar tüm mesajlar gösterilirdi tek sayfada, sonraki sayfa dediğimizde ilk mesaja geri dönerdi. Bu düzeltilmeye çalışılmış sanırım ama bu seferde şu oldu. 8 sayfalık konuya girdim, ilk mesajdan başladı ama 8.sayfadan?! Sanki önceki 7 sayfayı okumuşum gibi, ama mesaj ilk mesaj! Tüm mesajları okuyamadan sayfa bitti, sonraki sayfaya geçemiyorum son sayfada görülüyor diye, mecbur ilk sayfaya dön demek zorunda kaldım. Umarım anlatabildim :)

Lumia 820 MaxiCep uyg. ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz
emz

emz

Üye
Eskiden ilk defa okunacak olan konuya girildiğinde 0. sayfa olarak başlar tüm mesajlar gösterilirdi tek sayfada, sonraki sayfa dediğimizde ilk mesaja geri dönerdi. Bu düzeltilmeye çalışılmış sanırım ama bu seferde şu oldu. 8 sayfalık konuya girdim, ilk mesajdan başladı ama 8.sayfadan?! Sanki önceki 7 sayfayı okumuşum gibi, ama mesaj ilk mesaj! Tüm mesajları okuyamadan sayfa bitti, sonraki sayfaya geçemiyorum son sayfada görülüyor diye, mecbur ilk sayfaya dön demek zorunda kaldım. Umarım anlatabildim :)

Lumia 820 MaxiCep uyg. ile gönderildi.

aynen. Ben yazmaya üşenmiştim siz yasmışsınız:)

Telgrafla gönderildi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Daha iyi çalışabilir takılmalar var ve ben çıkış yapmadığım halde tekrar giriş yap uyarısı verip duruyor

• Beğen
Tepkiler: emz
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
gözden geçirilir elbet tekrar ;) @kesasd

TurboCall

TurboCall

Üye
Uygulama bugun server eror diyor ozel mesaj atmıyor yanındada alıcı bulunamadı dedi.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

kesasd

kesasd

Üye
Sorun maxicep uygulaması ile ilgili görünmüyor. Zaten şuan için elimde kaynak kodlarda mevcut değil tüm uygulamalarıma ait. Hard diskimdeki tüm bilgileri kaybetmiş durumdayım. Gün içerisinde düzelir sorununuz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
Sorun maxicep uygulaması ile ilgili görünmüyor. Zaten şuan için elimde kaynak kodlarda mevcut değil tüm uygulamalarıma ait. Hard diskimdeki tüm bilgileri kaybetmiş durumdayım. Gün içerisinde düzelir sorununuz.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Tamamdır grçmiş olsun.

Nokia Lumia 520 İle Gönderildi.

byibo

byibo

Üye
güncellemeyle istenilen özellikler gelmiş emeğinize sağlık

kesasd

kesasd

Üye
Birçoğunuzun özellikle "Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)" konusuna girdiğinizde hata ile karşılaştığının farkındayız. Elimize ulaşan kayıtlara göre 10-15 kullanıcı bildirimde bulunmuş. Bu sorun ilk günden itibaren çözülmüştür. Mağazaya gerekli güncelleme en kısa zamanda gönderilecek ve konu içerisinden duyurulacaktır.

TurboCall

TurboCall

Üye
Birçoğunuzun özellikle "Whatsapp'a Yeni Özellikler Yolda! (Güncellendi-10.01.2014)" konusuna girdiğinizde hata ile karşılaştığını biliyoruz. Elimize ulaşan kayıtlara göre 10-15 kullanıcı bildirimde bulunmuş. Bu sorun ilk günden itibaren çözülmüştür. Mağazaya gerekli güncelleme en kısa zamanda gönderilecek ve konu içerisinden duyurulacaktır.
Neden tek konuda karşılaşıldıki bu hata ile ?

Üst Alt