Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

csll

csll

Üye
Uygulamada Bi açıklık fark ettim herhangi bir mesajın beğen butonuna ne kadar çok art arda basarsanız beğeni sayısı o kadar gözüküyor mesela üstteki mesajın beğenisi 1 ben beğen butonuna aralıksız 4 defa basınca uygulamada beğeni sayısı 5 oluyor

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: ustaca73 ve Dilaver Kaplan
Dilaver Kaplan

Dilaver Kaplan

Üye
Uygulamada Bi açıklık fark ettim herhangi bir mesajın beğen butonuna ne kadar çok ardarda basarsanız beğeni sayısı o kadar gözüküyor mesela üstteki mesajın beğenisi 1 ben beğen butonuna aralıksız 4 defa basınca uygulamada beğeni sayısı 5 oluyor

eksilere düştü:)

• Beğen
Tepkiler: csll
kesasd

kesasd

Üye
Sorun çözüldü :)

• Beğen
Tepkiler: kursat99, Dilaver Kaplan, Dexter Morgan ve 1 kişi daha
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ufak bi yanlışlık oldu sanırım az önce :tebessüm:

birkaç önerim var
Yukarıda ki logo biraz kucultebilinir
yazı fontu az bişey daha küçültülebilir çünkü konu başlıkları görünmüyor
açılış suresi kısaltılabilir
smileyler eklenmeli

• Beğen
Tepkiler: ustaca73
Heimdalll

Heimdalll

Üye
bana güncelleme geldi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Güncelleme çok yakında gelecek. Sürprizlerle dolu :) Beklemede kalın.
birde şöyle bir şey eklene bilir mi acaba normalde bildirimler sorunsuz olarak geliyor ancak benim gibi belki bazı kişiler bildirimi yenilemek ister ve bunun için bir buton göremedim böyle bir şey eklene bilirmi acaba nasıl olur sizce

kesasd

kesasd

Üye
birde şöyle bir şey eklene bilir mi acaba normalde bildirimler sorunsuz olarak geliyor ancak benim gibi belki bazı kişiler bildirimi yenilemek ister ve bunun için bir buton göremedim böyle bir şey eklene bilirmi acaba nasıl olur sizce

Bildirimi yenilemek için sayfalar arası geçiş veya bildirim listesini kaydırıp tekrar bildirim sekmesine gelmeniz yeterlidir :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bildirimi yenilemek için sayfalar arası geçiş veya bildirim listesini kaydırıp tekrar bildirim sekmesine gelmeniz yeterlidir :)
orası öylede bende illaki konuya bir şey yazayım diye yazmış gibi ama eklenebilir gibi yinede nomalde forum kısmına girdiğinizde direk bildirim kısmına geldiğinizde yan sekmeleri dahil herşeyimi yüklüyor bu mobilden baglanmada sorun çıkartabilir bence bunun yerine ana ekranda bildirim kısmı oluşturup diğer hiç bir şey iyüklemeden direk bu kısım üzerinden az veri harcaması yapılarak uygulama takip edilebilir

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Önümüzdeki güncellemelerde:
1- Yazarken ekranı yan çevirdiğimizde geniş olan klavyeyi kullanabilecek miyiz?
2- Yeni gelecek olan güncellemede tasarımsal yenilikler var mı? :)
Tasarımın şuanki halini çok beğendim ve sevdim, ancak daha sonrası için bir kaç düzenleme düşünülüyorsa, bir tasarımcı olarak müsadenizle tasarımın genel halini bozmayacak bir iki önerim olacak. Örneğin Sol sütunda yukarıdan aşağı doğru dizilen konuların ve kişilerin logo boyutları daha ufak tutulabilir. Artı yukarıdaki MaxiCep Logosunun bulunduğu alan da belki dahada ufaltılabilir. Bu sayede konu başlıklarından uzun olanların daha fazla görünmesi sağlanabilir. Benim fikrim bu logolar ve yukarıdaki MaxiCep alanı bi parça ufaltılırsa görünüm daha bir sade ve tatlı hal alacaktır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ustaca73
Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: uygulama çok iyi zaten tester olarak kullanıyordum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Önümüzdeki güncellemelerde:
1- Yazarken ekranı yan çevirdiğimizde geniş olan klavyeyi kullanabilecek miyiz?
2- Yeni gelecek olan güncellemede tasarımsal yenilikler var mı? :)
Tasarımın şuanki halini çok beğendim ve sevdim, ancak daha sonrası için bir kaç düzenleme düşünülüyorsa, bir tasarımcı olarak müsadenizle tasarımın genel halini bozmayacak bir iki önerim olacak. Örneğin Sol sütunda yukarıdan aşağı doğru dizilen konuların ve kişilerin logo boyutları daha ufak tutulabilir. Artı yukarıdaki MaxiCep Logosunun bulunduğu alan da belki dahada ufaltılabilir. Bu sayede konu başlıklarından uzun olanların daha fazla görünmesi sağlanabilir. Benim fikrim bu logolar ve yukarıdaki MaxiCep alanı bi parça ufaltılırsa görünüm daha bir sade ve tatlı hal alacaktır.

1) Yatay kullanım şu an için gündemimizde yok
2) Yeni gelecek güncellemede bazı toparlamalar söz konusu. @kesasd arkadaşımızla talepleri değerlendirerek başlık alanını 2 satıra çıkardık. En azından artık çoğu başlık sığıyor.

Bunun dışında birkaç talep daha yerine getirildi.
Bazı ufak hata gidermeleri yapıldı. :tebessüm:
Bir iki sürpriz daha var, onları da güncelleme gelince siz keşfedersiniz artık :oke:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, kesasd ve Nextman
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
konuya msj yazarken hatalı yazım durumunda yazıyı düzeltmek için imleci düzeltmek için almak istediğimiz kısıma alırken imleç kayıyor ve zor alınıyor sadece bendemi yoksa sizde de oluyor mu?

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Bende şu maxicep wp uygulamasıyla gönderilmiştir yazmıyor. Sorun mu var yoksa kaldırıldı mı?

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
Bende şu maxicep wp uygulamasıyla gönderilmiştir yazmıyor. Sorun mu var yoksa kaldırıldı mı?

şuan sizin msj okuyorum ve bahsettiğiniz yazı pc de yazıyor ancak uygulamada görünmüyor

Üst Alt