kesasd
Üye
Ufak bi yanlışlık oldu sanırım az önceBaşarılı
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Ufak bi yanlışlık oldu sanırım az önceBaşarılı

Ufak bi yanlışlık oldu sanırım az önce![]()

Uygulamada Bi açıklık fark ettim herhangi bir mesajın beğen butonuna ne kadar çok ardarda basarsanız beğeni sayısı o kadar gözüküyor mesela üstteki mesajın beğenisi 1 ben beğen butonuna aralıksız 4 defa basınca uygulamada beğeni sayısı 5 oluyor

Ufak bi yanlışlık oldu sanırım az önce![]()
Sorun çözüldü![]()
Güncelleme mi gelecek?
Beklemede kalın.bana güncelleme geldi

birde şöyle bir şey eklene bilir mi acaba normalde bildirimler sorunsuz olarak geliyor ancak benim gibi belki bazı kişiler bildirimi yenilemek ister ve bunun için bir buton göremedim böyle bir şey eklene bilirmi acaba nasıl olur sizceGüncelleme çok yakında gelecek. Sürprizlerle doluBeklemede kalın.
birde şöyle bir şey eklene bilir mi acaba normalde bildirimler sorunsuz olarak geliyor ancak benim gibi belki bazı kişiler bildirimi yenilemek ister ve bunun için bir buton göremedim böyle bir şey eklene bilirmi acaba nasıl olur sizce

orası öylede bende illaki konuya bir şey yazayım diye yazmış gibi ama eklenebilir gibi yinede nomalde forum kısmına girdiğinizde direk bildirim kısmına geldiğinizde yan sekmeleri dahil herşeyimi yüklüyor bu mobilden baglanmada sorun çıkartabilir bence bunun yerine ana ekranda bildirim kısmı oluşturup diğer hiç bir şey iyüklemeden direk bu kısım üzerinden az veri harcaması yapılarak uygulama takip edilebilirBildirimi yenilemek için sayfalar arası geçiş veya bildirim listesini kaydırıp tekrar bildirim sekmesine gelmeniz yeterlidir![]()
Önümüzdeki güncellemelerde:
1- Yazarken ekranı yan çevirdiğimizde geniş olan klavyeyi kullanabilecek miyiz?
2- Yeni gelecek olan güncellemede tasarımsal yenilikler var mı?
Tasarımın şuanki halini çok beğendim ve sevdim, ancak daha sonrası için bir kaç düzenleme düşünülüyorsa, bir tasarımcı olarak müsadenizle tasarımın genel halini bozmayacak bir iki önerim olacak. Örneğin Sol sütunda yukarıdan aşağı doğru dizilen konuların ve kişilerin logo boyutları daha ufak tutulabilir. Artı yukarıdaki MaxiCep Logosunun bulunduğu alan da belki dahada ufaltılabilir. Bu sayede konu başlıklarından uzun olanların daha fazla görünmesi sağlanabilir. Benim fikrim bu logolar ve yukarıdaki MaxiCep alanı bi parça ufaltılırsa görünüm daha bir sade ve tatlı hal alacaktır.

yazıyorBende şu maxicep wp uygulamasıyla gönderilmiştir yazmıyor. Sorun mu var yoksa kaldırıldı mı?

şuan sizin msj okuyorum ve bahsettiğiniz yazı pc de yazıyor ancak uygulamada görünmüyorBende şu maxicep wp uygulamasıyla gönderilmiştir yazmıyor. Sorun mu var yoksa kaldırıldı mı?