TEKYUMRUK
Üye
Maxicep Üyelerine Sitem Ediyorum
İyi forumlar ilk öncelikle MAXİCEP kullanıcıları forumda iyi vakit geçiriyosunuz eğleniyosunuz ve EN ÇOKDA YARARLI BİLGİLER VE BAZI PROGRAMLAR İNDİRİYORSUNUZ iyi hoş hep güzel gelelim işin Dikkat çekici yanını 1 konu açıyoruz konuya bakan 400 kişi ama ne yorum var ne teşşekür sadece otlanmak oluyor bu ve emeğe saygı olmuyor
bunun için konulara yorum atmadan veya teşekkür etmeden indirme linki görünmese daha iyi olur
biz burda bi paylaşım yapıyoru ve o emeğin hakkını almak istiyoruz küçük bi yorumla veya teşekkürle
katılan varmı
VE SİTEYE Bİ DEĞER VERİYORUM FACEBOOK GİBİ BOŞ SİTELERDE ZAMAN GEÇİRECEGİME BURDA ZAMAN GEÇİRTİYORUM VE FACEBOOK KAPATTIM SATEN
BU KONUYA BİLE EMİNİM 100 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ BAKICAK ANCA 20 KİŞİ CEVAP VERİCEK
bunun için konulara yorum atmadan veya teşekkür etmeden indirme linki görünmese daha iyi olur
biz burda bi paylaşım yapıyoru ve o emeğin hakkını almak istiyoruz küçük bi yorumla veya teşekkürle
katılan varmı

VE SİTEYE Bİ DEĞER VERİYORUM FACEBOOK GİBİ BOŞ SİTELERDE ZAMAN GEÇİRECEGİME BURDA ZAMAN GEÇİRTİYORUM VE FACEBOOK KAPATTIM SATEN
BU KONUYA BİLE EMİNİM 100 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ BAKICAK ANCA 20 KİŞİ CEVAP VERİCEK
forumu çöplüğe çeviriyor...bu insanlar..
adam bi program vermiş kimse denememiş teşekkür sağol bilmem ne halbuki yorum yazılsa herkes için daha iyi olmaz mı
en başta da modlar yapıyor bunu
kimse kullanmıyor tsk düğmesini...
biliyorum dikkate alınmayacağını ama çok gıcık olduüuğum için bu duruma yazayım dedim.içimde kalmasın
S.a Maxicep Ailesi ;
Çoğu Yeni Üye Olan Üyeler Program Linki Diye Keylogger'i Veya Kötü Amaçlı Yazılım Linkini Paylaşıyor.
Bizim Kadar Bilgili Olmayan İnsanlar O Paylaşılan Dosyaları İndiriyorlar.Hem PC'lerine Keylog Veya Kötü Amaçlı Yazılım Bulaşıyor Hemde Maxicep'e Küfür Ediyor.
Konularda Ve Mesajlarda Link Verebilmek İçin Mesaj Sayısı Sınırı Koyulması Gerektiğini Düşünüyorum
Haksızmıyım ?
Merhaba arkadaşlar.. Bu konumda sizlere bir kaç tavsiye vereceğim... Tavsiyemin konusu sitede iyi bir üye olmak için yapılacaklar / yapılabilecekler.. Bu konumu diğer forum sitelerindeki ve maxicep.com daki tecrübelerime dayanarak yazıyorum... Şimdi gelelim asıl önerilerimize...
Başlıyoruz...
Evet arkadaşlar maddelerim burada bitti ama tecrübelerime dayanarak gene yazacağım.. İyi forumlar...
- Tüm gördüğünüz konulara ''teşekkürler'' yazarak mesaj sayılarınızı arttırmaya çalışmayın... Bazı üyeler soru sorulan konulara bile teşekkürler yazıyor bunu bu forumda bi adminden duymuştum...
- Gereksiz konular ve mesajlar yazmayın...
- Yararlı konular ve paylaşımlar yapmaya çalışın...
- Açtığınız konularda size soru soranlara en kısa zamanda cevap vermeye çalışın...
- Konularınızda ve diğer üyelerin konularında konuyu dağıtmak isteyenlere engel olmaya çalışın.. O konuda o üyeyle ilgili mesaj yazın...
- Forum ve portalın huzurunu bozmaya çalışan üyeyi ve kurallara uymayan üyeleri şikayet yöntemiyle rapor edin.. Eğer mesajı rapor edecekseniz o mesajın üstünde şikayet et butonunu kullanabilirsiniz..
- Tüm forumda yararlı konular açın...
- Tüm konularda soru soranlara yardım edin..
- Fatihyet tavsiyesiyle; Kendiniz olun...
![]()
- Konularınızı güncel tutun...
WaHseT_35 Gururla sunar...
Teşekkür edenlere ben teşekkür ediyorum..

anında aklıma geldi