Maxicep Üyelerine Sitem Ediyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Bu konuya katılıyorum

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Maxicep Üyelerine Sitem Ediyorum
İyi forumlar ilk öncelikle MAXİCEP kullanıcıları forumda iyi vakit geçiriyosunuz eğleniyosunuz ve EN ÇOKDA YARARLI BİLGİLER VE BAZI PROGRAMLAR İNDİRİYORSUNUZ iyi hoş hep güzel gelelim işin Dikkat çekici yanını 1 konu açıyoruz konuya bakan 400 kişi ama ne yorum var ne teşşekür sadece otlanmak oluyor bu ve emeğe saygı olmuyor
bunun için konulara yorum atmadan veya teşekkür etmeden indirme linki görünmese daha iyi olur
biz burda bi paylaşım yapıyoru ve o emeğin hakkını almak istiyoruz küçük bi yorumla veya teşekkürle
katılan varmı :bye2:
VE SİTEYE Bİ DEĞER VERİYORUM FACEBOOK GİBİ BOŞ SİTELERDE ZAMAN GEÇİRECEGİME BURDA ZAMAN GEÇİRTİYORUM VE FACEBOOK KAPATTIM SATEN

BU KONUYA BİLE EMİNİM 100 KİŞİDEN FAZLA KİŞİ BAKICAK ANCA 20 KİŞİ CEVAP VERİCEK

forumu çöplüğe çeviriyor...bu insanlar..

adam bi program vermiş kimse denememiş teşekkür sağol bilmem ne halbuki yorum yazılsa herkes için daha iyi olmaz mı
en başta da modlar yapıyor bunu

kimse kullanmıyor tsk düğmesini...

biliyorum dikkate alınmayacağını ama çok gıcık olduüuğum için bu duruma yazayım dedim.içimde kalmasın

S.a Maxicep Ailesi ;

Çoğu Yeni Üye Olan Üyeler Program Linki Diye Keylogger'i Veya Kötü Amaçlı Yazılım Linkini Paylaşıyor.

Bizim Kadar Bilgili Olmayan İnsanlar O Paylaşılan Dosyaları İndiriyorlar.Hem PC'lerine Keylog Veya Kötü Amaçlı Yazılım Bulaşıyor Hemde Maxicep'e Küfür Ediyor.

Konularda Ve Mesajlarda Link Verebilmek İçin Mesaj Sayısı Sınırı Koyulması Gerektiğini Düşünüyorum :(

Haksızmıyım ?

Merhaba arkadaşlar.. Bu konumda sizlere bir kaç tavsiye vereceğim... Tavsiyemin konusu sitede iyi bir üye olmak için yapılacaklar / yapılabilecekler.. Bu konumu diğer forum sitelerindeki ve maxicep.com daki tecrübelerime dayanarak yazıyorum... Şimdi gelelim asıl önerilerimize...

Başlıyoruz...

1. Tüm gördüğünüz konulara ''teşekkürler'' yazarak mesaj sayılarınızı arttırmaya çalışmayın... Bazı üyeler soru sorulan konulara bile teşekkürler yazıyor bunu bu forumda bi adminden duymuştum...
  2. Gereksiz konular ve mesajlar yazmayın...
  3. Yararlı konular ve paylaşımlar yapmaya çalışın...
  4. Açtığınız konularda size soru soranlara en kısa zamanda cevap vermeye çalışın...
  5. Konularınızda ve diğer üyelerin konularında konuyu dağıtmak isteyenlere engel olmaya çalışın.. O konuda o üyeyle ilgili mesaj yazın...
  6. Forum ve portalın huzurunu bozmaya çalışan üyeyi ve kurallara uymayan üyeleri şikayet yöntemiyle rapor edin.. Eğer mesajı rapor edecekseniz o mesajın üstünde şikayet et butonunu kullanabilirsiniz..
  7. Tüm forumda yararlı konular açın...
  8. Tüm konularda soru soranlara yardım edin..
  9. Fatihyet tavsiyesiyle; Kendiniz olun... :)
  10. Konularınızı güncel tutun...
Evet arkadaşlar maddelerim burada bitti ama tecrübelerime dayanarak gene yazacağım.. İyi forumlar...

WaHseT_35 Gururla sunar...

Teşekkür edenlere ben teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: *-king-*, Denetim_Masası, GreenLantern® ve 4 diğerleri

Mert

Mert

Üye
Doğru şeyler söylüyorsun ama bir düşünsene ne kadar çok boş teşekkür mesajları olur. Bunu kötüye kullananıda olur her şeyi olur..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Doğru şeyler söylüyorsun ama bir düşünsene ne kadar çok boş teşekkür mesajları olur. Bunu kötüye kullananıda olur her şeyi olur..

konuya ek yaptım o konuda :D anında aklıma geldi

● aLuvi ●

Üye
Tabii sende haklısın ama sadece başlığı dikkat çekip içi vasat gereksiz şeylerle dolu konularada teşekkür edicek değiliz ..

Legend King

Legend King

Üye
doğru sölüyosun kardeş :)

Revengeful

Emekli Yönetici
Bence her konuya teşekkür edilmemesi lazım.. Bazılarında emek cok bazılarında hiç emek yok. Onlara niye teşekkür edeyim ki ?

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Bence her konuya teşekkür edilmemesi lazım.. Bazılarında emek cok bazılarında hiç emek yok. Onlara niye teşekkür edeyim ki ?

her konuya değil tabikide ama biyerde sabır taşı çatlıyor :D

Patrizio

Patrizio

Üye
Çok haklısın bende bu yüzden paylaşım yapasım gelmiyor

Burak

Üye
konuyu açarken bir ayarlama yapabiliriz.

mesela;

''konu içeriğinin görünmesi için üyeler teşekkür et butonuna bassın.''
veya;

''konu içeriğinin görünmesi için üyeler mesaj yazsın.''

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
görünüşe bakalırsa açtığın konulara göre kısmen hakkını almışsın kardeş. burda 10.000 teşekkür bile alsan sen yine "emrahx5" sin yane haklısın haksızsın demiyorum. kısmen katılıyorum bi güzel yorum olsa bile iyi oluyor tabiki. ancak bunu herkeze dinletmek mümkün değil..

Burak

Üye
Konular: 33​
Aldığı Teşekkür: 425

hakkını almıssın bencede :hmmm

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
görünüşe bakalırsa açtığın konulara göre kısmen hakkını almışsın kardeş. burda 10.000 teşekkür bile alsan sen yine "emrahx5" sin yane haklısın haksızsın demiyorum. kısmen katılıyorum bi güzel yorum olsa bile iyi oluyor tabiki. ancak bunu herkeze dinletmek mümkün değil..

ben aldığım açtıgım teşşekürle çok olsun forumun kralı oluyun demiyırum burda tek ben değil forumdaki bazı arkadaşlarımızda buna dahil

--------------- Ekleme ---------------

Konular: 33​
Aldığı Teşekkür: 425

hakkını almıssın bencede :hmmm

anlatamadım heralde ama neyse okuyanlar okusun belki yararlı olur

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
Haklısın En Azından Bir Yorum Veya Bir Teşekkür Ettikten Sonra Gözüksün :)

Yalnız Birde Şöyle Birşey Var.Konular İkiye Ayrılıyor 1. Kaliteli İşe Yarar Bir Konu 2.si ise Kalitesiz Gereksiz Bir Konu :)

Kalitesiz Gereksiz Bir Konuya Teşekkür Etmek Mantıklımı ?

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın En Azından Bir Yorum Veya Bir Teşekkür Ettikten Sonra Gözüksün :)

Yalnız Birde Şöyle Birşey Var.Konular İkiye Ayrılıyor 1. Kaliteli İşe Yarar Bir Konu 2.si ise Kalitesiz Gereksiz Bir Konu :)

Kalitesiz Gereksiz Bir Konuya Teşekkür Etmek Mantıklımı ?

tabi sırf konu açmak içinde konu açanlar var onada teşekkür olmaz

zaza

zaza

Üye
biraz karmaşık ama şöylede olabilir sistem kurulsun bakarız kaliteli ise emeğin hakkını vermiş ise teşekkürü bırakırız ama baktık hiç emek yok konuyu boş geçer verdiğimiz teşekkürüde geri alırız:oke:

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
biraz karmaşık ama şöylede olabilir sistem kurulsun bakarız kaliteli ise emeğin hakkını vermiş ise teşekkürü bırakırız ama baktık hiç emek yok konuyu boş geçer verdiğimiz teşekkürüde geri alırız:oke:

o nası olcak :D teşşekürü verdin beğendin ama sonradan niye alıncak Xd

Trackmania

Trackmania

Üye
haklısın hasız diyen kim..sitenin giti artar ona black link dilardı galiba öle bir eklenti vardı mesaj yazıyorsun sonrada f5 ypıyorsun lnk geliyor ama bu yüzdende yeni açılan konular aşşagıya çekilebiliyor...
Foru küçük bir yer olsa bence bu uygulanmasının tarafında olurdum ama forum çok büyük aktif üyelrde üyük ceptelefonları bölümününü ne kadar dolu oldugunun farkındayız...
O yüzden bu biraz saçma olabilir...

Neverex

Üye
Benim konularımda da konuya bakılıp cevap yazmama sorunu var.Hatta üst konumda bile.En azından teşekkür et butonunu kullansalar gam yemiyeceğim.Sonuç olarak yapacak hiçbir şey yok.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
Benim konularımda da konuya bakılıp cevap yazmama sorunu var.Hatta üst konumda bile.En azından teşekkür et butonunu kullansalar gam yemiyeceğim.Sonuç olarak yapacak hiçbir şey yok.

:D bende bunu anlatıyordum işte saol arkadaşım :D

aways

aways

Üye
mesaj yazilirsa sacma sacma seyler yazanda olacak sdsds, tesekküüürrrrr, asasdsda vs. vs. buna benzer seyler ama tesekkür et butonu mantikli tesekkür et butonuna tikladiktan sonra linkin görünmesi yani, yorum veya ekstradan tesekkür yazicak olan yazar zaten.

Bazi seyleri karsilik beklemeden yapmak daha mantikli bence herseyde karsilik beklersek dogal olarak deli oluruz karsilik verilmesi elbette güzel birsey ama vermeyende vermiyor yapicak bisey yok sanirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt